- 28 Kasım 2024
- 300
- 568
Bende çalışmıyorum şuan evet üzerindeki ölü toprağını atabilirse inşallah düzelecek bir dakja yerinde duramayan adam uyuşuk bişey olduNe zamana kadar böyle olacak?
Sız de çalısmıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Dertleşme isteğinizi anlıyorumFakat şu an işsiz bir koca ile bebek getirmek, bebeğe yazık olur. Siz de daha da dertlenirsiniz. Önce kocanızın tavrına odaklanmak lazım ki zaten sizin konuyu açma amacınız da oymuş. Alın karşınıza, hislerinizi açıkça paylaşın. Çünkü biz adamın zihnini okuyamayız, anlatsın bir. Sonra tekrar düşünülür ne yapılacağı. O zamana kadar çocuk yapmayın lütfen
Erkekler işlerine gelmeyen her durumda böyle oluyor... Sinir bozucu bir durum. Siz metanetli olun. Çünkü önce konuşmak şart. "Deccal" denilebilecek başka kötü şeyler yapmıyor, değil mi?Güvenlik için belgelerini hazırlıyor yani telefonu bırakabilirse hazırlayacak ailesiyle zaten görüşmüyor beni istemiyorlardı düğünü bozdular sadece kardeşleriyle görüşüyor adamın üzerinde bir ağırlık var sanki melek gibi adam gitti deccal geldi yerinde bir dakka duramayan adam yerinden kalkamaz oldu
peki sizin işiniz maasiniz var mi? su an sigortaniz var mi?Eşim askeri personeldi dogudaydık benim sağlık sorunlarım vardı tayin istedi hastane olmayan yere tayin ettiler kardeşlerinin işi vardı oraya güvenerek bırakmıştı sonra işleri battı bu hale geldik
Öncelikle çok kibarsiniz teşekkür ederim yaklaşımınız için. Size belki tuaf gelir ama konuşmuyor hiçbir şekilde cevap vermiyor kestirme cevaplar veriyor yadaDertleşme isteğinizi anlıyorumFakat şu an işsiz bir koca ile bebek getirmek, bebeğe yazık olur. Siz de daha da dertlenirsiniz. Önce kocanızın tavrına odaklanmak lazım ki zaten sizin konuyu açma amacınız da oymuş. Alın karşınıza, hislerinizi açıkça paylaşın. Çünkü biz adamın zihnini okuyamayız, anlatsın bir. Sonra tekrar düşünülür ne yapılacağı. O zamana kadar çocuk yapmayın lütfen.
Bır an önce eşini ikna et.Bende çalışmıyorum şuan evet üzerindeki ölü toprağını atabilirse inşallah düzelecek bir dakja yerinde duramayan adam uyuşuk bişey oldu
Yanlış anlamayın ama şu şartlar altında sevinmemesi çok normal değil mi? Memurluktan istifa etmiş düzenli gelir gitmiş,iş kurulmuş batırılmış,birikim yeniyor ki çocuk geliyor lazım o ve artıdan kız ailesi ev geçimine yardım ediyor. Durumlar parlak değil. Çalışması gerekiyor herifin. Hem maddi hem ruhen çok yıpranırsınız.Birikmisimiz vardı biraz.kendi ailesiyle görüşmüyor benim ailem yardımcı oluyor
Adam geçim derdine düşmüş haklı olarak, şuan cocuk için çok ters bir zaman gibi duruyor bu durum da esinizi tedirgin etmiş sorumluluklardan kaçmaya çalışacak gibi duruyor. İşiniz zorİnsan bazen tanımadığı birileriyle dertleşmek istiyor 2 senelik evliyim daha önce bir düşük yaptım eşim okadar ilgili istekliydiki şimdi 3 aydan beri ıssız ozaman devlet memuruydu istifa etti bazı sebeplerden ama hiçbir şey için uğraşmıyor sürekli telefon oynuyor uyuyo bugün test yaptım iki çizgi gördüm biraz silik ama gayette görünüyor gösterdim bu tek çizgi dedi bende hayır daha yeni bişey zaten adetim yeni geçti diye izah ettim testi verdi hiç konuşmadı dışarı çıktım gittim hava almak için geri geldim hiçbir tepki yok telefon oynuyor tamam işi gücü yok şuan belki buna takılmıştır ama illa olacak degilmi yani en azından bir tepki verirsin bende hiç konuşmadım ayrı odada oturuyorum şuan sizce ben napıyım
Şiddet falan hayır Allah korusun ama suratsız Kendi kendine söven sayan birşey oldu birgün hiç konuşmuyor diğer gün kahvaltı falan hazırlayıp uyandırıyor bana ilgisini sadece ben uyurken gösteriyo buda tuaf benim uykum çok hafif en Ufak şeyde uyanırım uyurken öpüyor kokluyo ama normalde yüzüme bakmıyorErkekler işlerine gelmeyen her durumda böyle oluyor... Sinir bozucu bir durum. Siz metanetli olun. Çünkü önce konuşmak şart. "Deccal" denilebilecek başka kötü şeyler yapmıyor, değil mi?
teyzemin eski kocasi isten atildi. sonra bosanana kadar asla calismadi. onlar da nisanliyken "caliskan adam 16 yasindan beri hep calismis ailesine de bakmis / onemli olan yaptigi is degil caliskan olmasi" derlerdi zamaninda. adama evde yatmak iyi geldi. sacma bir insan olan teyzem de kocam issiz, ise yaramaz demedi yasim geciyor diye cocuk yapti. sonuc olarak karni burnunda bile ise gitti, cocuk bugün genc oldu, bogazindan babasinin bir sütü gecmemistir.Bende çalışmıyorum şuan evet üzerindeki ölü toprağını atabilirse inşallah düzelecek bir dakja yerinde duramayan adam uyuşuk bişey oldu
Böyle mantıklı sorular sorma yavrum zoruna gider hakaret etmeye başlar. İş yok güç yok çocuk diyor.Bu ay ailenız para yollamadı diyelim ne yapmayı planlıyor esinız?
Şuan dusunmesı gereken tek konu bu.Böyle mantıklı sorular sorma yavrum zoruna gider hakaret etmeye başlar. İş yok güç yok çocuk diyor.
EstağfurullahÖncelikle çok kibarsiniz teşekkür ederim yaklaşımınız için. Size belki tuaf gelir ama konuşmuyor hiçbir şekilde cevap vermiyor kestirme cevaplar veriyor yada
Sağlık sorunları varken hamile kalma çabaları,kendini güvene almadan istifa etmek ,sorunlar dağ gibiyken koşa koşa hamile kalma hevesi.Bu kadar plansız yaşayan bir çiftin sonunu tahmin etmek zor değil....Eşim askeri personeldi dogudaydık benim sağlık sorunlarım vardı tayin istedi hastane olmayan yere tayin ettiler kardeşlerinin işi vardı oraya güvenerek bırakmıştı sonra işleri battı bu hale geldik şimdi güvenlik başvurusu için belgelerini hazırlıyor telefonu bırakabilirse tabi
3 aydır işsiz, iş arama hevesi yok ve çocuk... Eşinizin bu çocuğu istediğine emin misiniz ? Hayırlı olsun.İnsan bazen tanımadığı birileriyle dertleşmek istiyor 2 senelik evliyim daha önce bir düşük yaptım eşim okadar ilgili istekliydiki şimdi 3 aydan beri ıssız ozaman devlet memuruydu istifa etti bazı sebeplerden ama hiçbir şey için uğraşmıyor sürekli telefon oynuyor uyuyo bugün test yaptım iki çizgi gördüm biraz silik ama gayette görünüyor gösterdim bu tek çizgi dedi bende hayır daha yeni bişey zaten adetim yeni geçti diye izah ettim testi verdi hiç konuşmadı dışarı çıktım gittim hava almak için geri geldim hiçbir tepki yok telefon oynuyor tamam işi gücü yok şuan belki buna takılmıştır ama illa olacak degilmi yani en azından bir tepki verirsin bende hiç konuşmadım ayrı odada oturuyorum şuan sizce ben napıyım