Eşiniz böyle davransa naparsiniz

Dertleşme isteğinizi anlıyorum Fakat şu an işsiz bir koca ile bebek getirmek, bebeğe yazık olur. Siz de daha da dertlenirsiniz. Önce kocanızın tavrına odaklanmak lazım ki zaten sizin konuyu açma amacınız da oymuş. Alın karşınıza, hislerinizi açıkça paylaşın. Çünkü biz adamın zihnini okuyamayız, anlatsın bir. Sonra tekrar düşünülür ne yapılacağı. O zamana kadar çocuk yapmayın lütfen.

Erkekler işlerine gelmeyen her durumda böyle oluyor... Sinir bozucu bir durum. Siz metanetli olun. Çünkü önce konuşmak şart. "Deccal" denilebilecek başka kötü şeyler yapmıyor, değil mi?

Eşim askeri personeldi dogudaydık benim sağlık sorunlarım vardı tayin istedi hastane olmayan yere tayin ettiler kardeşlerinin işi vardı oraya güvenerek bırakmıştı sonra işleri battı bu hale geldik
peki sizin işiniz maasiniz var mi? su an sigortaniz var mi?
gecmis olsun saglik probleminiz ne bilmiyorum ama saglik sıkıntılı gebelikte takipli hasta olacaksiniz, bir sürü kontrolü, testi, tahlili nasil olacak
keske esiniz is bulana kadar korunsaydiniz. cocuk masrafiyla gelecek

Öncelikle çok kibarsiniz teşekkür ederim yaklaşımınız için. Size belki tuaf gelir ama konuşmuyor hiçbir şekilde cevap vermiyor kestirme cevaplar veriyor yada

Bende çalışmıyorum şuan evet üzerindeki ölü toprağını atabilirse inşallah düzelecek bir dakja yerinde duramayan adam uyuşuk bişey oldu
Bır an önce eşini ikna et.
Evınız kıra mı?.
Çocuk demek masraf demek.
Sız çocuğa bakacağınıza göre o çalışmak zorunda.

Birikmisimiz vardı biraz.kendi ailesiyle görüşmüyor benim ailem yardımcı oluyor
Yanlış anlamayın ama şu şartlar altında sevinmemesi çok normal değil mi? Memurluktan istifa etmiş düzenli gelir gitmiş,iş kurulmuş batırılmış,birikim yeniyor ki çocuk geliyor lazım o ve artıdan kız ailesi ev geçimine yardım ediyor. Durumlar parlak değil. Çalışması gerekiyor herifin. Hem maddi hem ruhen çok yıpranırsınız.

Adam geçim derdine düşmüş haklı olarak, şuan cocuk için çok ters bir zaman gibi duruyor bu durum da esinizi tedirgin etmiş sorumluluklardan kaçmaya çalışacak gibi duruyor. İşiniz zor

Erkekler işlerine gelmeyen her durumda böyle oluyor... Sinir bozucu bir durum. Siz metanetli olun. Çünkü önce konuşmak şart. "Deccal" denilebilecek başka kötü şeyler yapmıyor, değil mi?
Şiddet falan hayır Allah korusun ama suratsız Kendi kendine söven sayan birşey oldu birgün hiç konuşmuyor diğer gün kahvaltı falan hazırlayıp uyandırıyor bana ilgisini sadece ben uyurken gösteriyo buda tuaf benim uykum çok hafif en Ufak şeyde uyanırım uyurken öpüyor kokluyo ama normalde yüzüme bakmıyor

Bende çalışmıyorum şuan evet üzerindeki ölü toprağını atabilirse inşallah düzelecek bir dakja yerinde duramayan adam uyuşuk bişey oldu
teyzemin eski kocasi isten atildi. sonra bosanana kadar asla calismadi. onlar da nisanliyken "caliskan adam 16 yasindan beri hep calismis ailesine de bakmis / onemli olan yaptigi is degil caliskan olmasi" derlerdi zamaninda. adama evde yatmak iyi geldi. sacma bir insan olan teyzem de kocam issiz, ise yaramaz demedi yasim geciyor diye cocuk yapti. sonuc olarak karni burnunda bile ise gitti, cocuk bugün genc oldu, bogazindan babasinin bir sütü gecmemistir.

ekleme; ne zaman kadin bosadi adam bir anda ise girdi emekli olana kadar da calisti. garezi karısınaymış serefsizin

Ben esinizden cok sizin rahatliginizi enteresan buldum cocuk isteginizi anliyorum ama boyle bi zamanda hamile oldugumu ogrensen benim en son takilacagim sey esimin sevinmemesi olurdu herhalde bende onunla beraber kaygili olurdum muhtemelen. Cocugu aldirin yada aldirmayin bisey diyemem ama ben esinizin tepkisini normal buldum sanirim normal bulmadigim is konusundaki rahatligi yukarda birisi daha sormus aileniz para gondermese napacaksiniz elbette aklinizdq is ile ilgili ihtimaller olasiliklar vardir ama su an hepsi ihtimal cidden bu belirsizlikte nasil rahatsiniz anlayamadim

Öncelikle çok kibarsiniz teşekkür ederim yaklaşımınız için. Size belki tuaf gelir ama konuşmuyor hiçbir şekilde cevap vermiyor kestirme cevaplar veriyor yada
Estağfurullah diğer alıntınızı da okudum. Arada sevgisini belirtip, yine çekiliyormuş. Bir de oyunlardan bahsetmiştiniz. Sohbeti mümkün mertebe uzun tutup, oyuna bağımlı olmasını engellemeniz iyi olur. İş mevzusunun mutlaka halledilmesi gerekiyor. İş bulursa belki terapiye gider. Çünkü şu an baba olacak kadar gelişim göstermiyor. Zor durumlarda tavırları belirsiz bir adama güvenilip bebek yapılamaz, ne yazık ki. Babalık yükünü hiç mi hiç kaldıramaz.
Şimdiye kadar sizi düşünen iyi biriymiş, o yüzden hemencecik de kötü düşünemiyor insan. Geçiştiremeyeceğine emin olduğunuz bir vakit, bebek olayındaki tavrının nedenini öğrenin. Size olan tutumunu en iyi öyle anlarsınız. O zaman kocanız hakkında ne yapacağınızı düşünürsünüz. Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Sağlık sorunları varken hamile kalma çabaları,kendini güvene almadan istifa etmek ,sorunlar dağ gibiyken koşa koşa hamile kalma hevesi.Bu kadar plansız yaşayan bir çiftin sonunu tahmin etmek zor değil....

3 aydır işsiz, iş arama hevesi yok ve çocuk... Eşinizin bu çocuğu istediğine emin misiniz ? Hayırlı olsun.

Ne iş yapacak birikmisi varmı belki sizden çalışmanızı isteyecekti.Memurluktan istifa edince tekrar girilemiyor yanlismiGuvenlik ten aldığı ücret izinler nasıl olacak .Vardiya zor maaşlar düşük.Yani ev kira ise bende kara kara düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…