Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hiçbirşey yapmadım. Oda ilk defa bara gitti orda dans edip oynamışlar. Bense evdesürekli ağlıyordum. O dönem çok benim için çok kötü bir dönemdi. Ben olsam onu öyle bırakıp ilk defada gidecek olsam yine gitmezdim onu bırakmazdım. Ama o bıraktı. Acaba ben böyle yapsam kendisinin tepkisi ne olurdu onu çok merak ediyorum.tatlicadiarzu
Bara gidenler acaba eslerini getirmislermi sibelcim.eger essiz gidilecekse tabiiki sana gel diyemezdi.Eger böyleyse onu anlayisla karsilaman lazim ama degilse tabiiki o zaman burnundan getir yanii.
arkadaşlar yok öyle bişey bara gitti götürmedi diye adam boşanırmı??? belki müsait bi yer değildi belki sadece erkeklerle gidildi,eşlerinize güvenmeyi deneyin mutlu olacaksınız inanın bana
kesinlikle gebertirim onu ve bu olayda sonumuz olabilir ben çok kıskancımdır veya daha sakin bi kafayla düşünürsek onun gideceği barı öğrenirim hazırlanırım ve oraya giderim o beni gördüğünde zaten kudurur
göndermem ne barı arkadaşlarıyla birlikte olmak istiyorsa gitsin çay bahçesine yada kahveye ben eğlenmeye bara gidiyormuyumki onun öyle bir hakkı olsun...