Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcra ile nikahın ne alakası var. Başka ilde başka eşi olabilir mi diye geldi aklıma. Normal değil durum.Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Aranılan kadınsın.Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Siz fazla mı iyi niyetlisiniz acaba? Yani nasıl inanıyorsunuz bu nikâh yapamama olayına. Çocuğun e-devlette soyadı sizinle aynı dediniz. Adam çocuğu bile üzerine almamış. Bir de başka şehire çalışmaya gitti demişsiniz, eee şimdi de yurtdışı diyormuş. parçaları birleştirin sonuç adam evli ve resmi nikahlı karısının yanında yaşıyor. Yurtdışı mevzusu da telefondan zırt pırt arayıp resmi nikahlı karısını işkillendirmeyin diyedir.Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Yapacağınız en mantıklı şey bu saatten sonra yanı cunku yazıdan cehalet akıyor eve gelince kapıyı acamamak olur hem zaten evde sklyrmus hiç gelmesinnMrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor
Ev yapsa ne olucak resmi nikahın bile yok.Mrb arkadaş çok severek evlendik dogu ya gelin geldim bir çocuğumuz var eşimin Ailesi çok iyi ama eşim sorumsuz evet bizi aç açıkta birakmiyor ama bende ona bir bebek gibi davranıyorum çoraplarını dahi ütülerim hem evime kendime çocuğuma düşkünüm yapar ederim eşimin mesleği var ama iş yerini kapatıp gitti başka şehire çalışmaya gelip Bi seferde yurt dışına gidecekmiş bende diyorum burda işin var yok diyor ben ev yapmak için çalışıyorum diyo biliyomusunuz icralık diye sadece dini nikahınımz var nikah kiymiyor yanımda olsada eve geç saatlerde geliyor bazen alkol icmye gidiyor ya ben ondan para pul istemiyorum ev derdim değil sevgi isterim çünkü ben ona sevgimi emegimi veriyorum birgun sikayetlenmiyorum azarlıyor çağırıyor ama 10 dk sonra özür diliyor barışıyorum artık sevgisizligi beni maf etmiş çok üzülüyorum barlara cafelere gidiyor ama evden sıkılıyor muş sizce bbenmi üstüne düşüyorum bu kadar böyle yapıyor