Eşiniz aldatsa?

Nasıl düşünürsünüz?

• Ayrılamam ne maddi ne manevi desteğim olmaz

OY: 0 0,0%
  • Ayrılmak öyle kolay olsaydı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Hayatımı s. Kti onun o pişman olmasını beklediği hatası ben o ergen psikolojimle yapmayacağım şeyleri bile yaptım uzun süre kendime gelemedim yıllar geçti evlendigim ilk yıllar bile geçmişim kabus oldu geceleri uyku uyuyamadım ben yıllarca çektiğim hissettiğim herşeyi yaaa ben hata yaptım pişmanım dese geri alabilecek mi ben o günki ben olabilecek miyim yedi Bi b. K arkasında dursun pişman olursa böyle basit Bi adam olup anlık hevesi için salaklığı için böyle bişey yaptı diye yüzüne Bi tur daha tükürürüm benim annem bunları hak eden birisi hiç degil orada burada namus bekçisi ahkamları kesip çok onurlu gururlu davranıp sonra kapalı kapılar arkasında böyle bişey yapan birini adam yerine koyup dinlemeye gerek yok ben hayata böyle bakıyorum birgün ölürse pişman oldugum tek şey olur o da yüzüne tükürmeden sessizce uzaklaşmış olmak zamanında yüzüne tükürmeye bile degmez demiştim buna pişmanım mesela keşke bütün öfkemi kusabilsem ona karşı
Ben de babamla benzer durumlardan dolayi gorusmuyorum. Benzer derken aslinda coookk daha kotusu burda aciklamaktan bile imtina ederim ve oyle ki psikologa bile gidemedim icimi dokmek icin nasil anlaticam bi baskasina diye. Bazi babalar evlatlarinin icinde oyle yaralar aciyorki yasamayan bilemez. 🥺

Ben de babamla benzer durumlardan dolayi gorusmuyorum. Benzer derken aslinda coookk daha kotusu burda aciklamaktan bile imtina ederim ve oyle ki psikologa bile gidemedim icimi dokmek icin nasil anlaticam bi baskasina diye. Bazi babalar evlatlarinin icinde oyle yaralar aciyorki yasamayan bilemez. 🥺
Anlatmak iyidir rahatlatıyor utanacak bişey yok herkes kendi pisliginin cezasını çekecek utanacak kişiler bunu yapanlar dicem de o kadar haya olsa zaten böyle bişey yapmaktan utanırlar layıklarını bulurlar inşallah rabbim in onlar için planı zamanı geldiginde işleyecek o gelsin diye bekliyorum

Anlatmak iyidir rahatlatıyor utanacak bişey yok herkes kendi pisliginin cezasını çekecek utanacak kişiler bunu yapanlar dicem de o kadar haya olsa zaten böyle bişey yapmaktan utanırlar layıklarını bulurlar inşallah rabbim in onlar için planı zamanı geldiginde işleyecek o gelsin diye bekliyorum
Amcanız ayrıldı dimi eşinden

Cok zor bir durummus sizinki.
Evet o zamanlar beni mahvetti bu durum ama aştım artık kendi hayatıma bakıyorum kendi ailemi kurdum bana kötü gelen en ufak şeyden uzak duruyorum hayatımdan çıkarıyorum vazgeçilmez olarak gördügüm kimsem kalmadı bu da Bi özgürlük aslında

Ayrilirim ama yanina birakmam, bunuda bilir.
Bastan dedim olurda Asik olursun, degisirsin sevindim, sagging biter acikca söyle ayriliriz, aldatirsan yanina birakmam dehset olur senin icin diye🤩

X