- 5 Haziran 2020
- 231
- 140
- 23
- 31
- Konu Sahibi maviejderha
-
Aminn.. Hafizlik hocam bana birsey ogretti dua gibi isterseniz sizde yapin bende bugun baslicam yaptirmaya.. 70 farkli kisiye 3 ayetel kursi 3 tanede salavat okutulucak. Isterseniz sizde yapin sonucta hepmiz ayni sıkıntidayiz.. Umudumuz Allahtan o ne dilerse o olur sonuçta
Biz daha o aşamalara gelmedik tese olduktan sonra ben tedavi olucam muhtemelen aynı güne denk getiriyolarmış ama birde çıkmama ihtimali var göze alamadım.malesef bu süreçte okadar kısır döngü ki moralini yüksek tutmak istiyorsun ama bu durum çok zor.
iğnemi her vurduğumda eşimin içi gidiyor benim yüzümden bunları yaşıyoruz diyip üzülüyor ben ona üzülüyorum ne alaka senin hiçbir suçun yok diyorum. çok zor süreçler Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim dua etmekten sabretmekten başka çaremiz yok.
Biz daha o aşamalara gelmedik tese olduktan sonra ben tedavi olucam muhtemelen aynı güne denk getiriyolarmış ama birde çıkmama ihtimali var göze alamadım.
teşekkürler bilgi için. öyle bunları yaşıyorsak da Allahım biliyorumki bir bildiği var göreceğiz sabrdipAminn.. Hafizlik hocam bana birsey ogretti dua gibi isterseniz sizde yapin bende bugun baslicam yaptirmaya.. 70 farkli kisiye 3 ayetel kursi 3 tanede salavat okutulucak. Isterseniz sizde yapin sonucta hepmiz ayni sıkıntidayiz.. Umudumuz Allahtan o ne dilerse o olur sonuçta
biz başladık malesef bizim de öyle çıkamma ihtimali de var. artık kısmet görücez neler bekliyor bizi. eğer cıkarsa taze olması belki artı sağlar diye düşünüldü bakalım göreceğiz.
Aleykümselam cnm bizde de aynı durum var tüp bebekten başka çağre yok dediler iğne tedavisine başladık bence zaman kaybetmeyin doğal yolu beklemek için. Biz boşuna 4 yıl bekledikSelamun aleykum arkadaşlar...
2 yıllık evliyim... Bizdede sizinle kismen ayni kaderi paylasiyoruz. Esimin hormon testleri,Fsh ve diger tüm hormanlari normal. Varikosel de yok yalniz 2kere spermiogram yapildi sperm sayisi 0 cikti. 2 3 tane doktora gittik hepsi tikanikliga bagli azospermi dediler. Baska hicbir tedavisi yok sadece tup bebek dediler. Bizde tup bebek icin erken olduğunu düşündüğümüzden hicbir tedavi uygulamadik 9 10 aydir. Simdi hangi doktora soruyorsak tese veya enjeksiyonla alıp yine tup bebek oneriyorlar.. Bizde tup bebek degilde dogal yolla istiyoruz. Bilgisi olan veya fikri olan bizede yardımcı olabilir mi...
Evet taze olması daha iyiymiş bizede önerdi kafam çok karışık belki testten sonra kararımız değişebilir
hangi testten sonra? aynen çünkü şiddetli azosperm durumu olduğu için eşimde hani olan spermin de ne durumda olabileceği kestirilemiyor.
Celalettin peruyu cok onerdiler iste istedigi tahlilleri hazirliyip oraya gidicez bakalim o diyecek.. Bulent erol hangi hastanedeEğer istanbula gelirsen prof dr bülent erola bak istersen. Biz ondan çok memnunuz
Biz boluda üniversite hastanesinde vermistik sperm testi snra orda bir doktira gosterdik ordaki doktor bile bazen bizim hastanemizde yanlis olabiliyor dedi. Kendi doktoru bile guvenmiyo hastanesine. En iyisi özel de yaptirmak testleriSperm testi. Özelde iStiyor doktor devlet labaratuarları çok iyi değil 5 6 tane bulursak teseye gerek kalmaz dedi. Nasıl olcak bilmiyorum hep sonuç 0 di kaç testte değişeceğini sanmıyorum
hmm anladım benim eşim özel lab yaptırmıştı ama doktoru yine de kendi hastanesinde istedi lab ekibine birşeyler söylemişti şu orana bakın şuna bakın flaan diye.Sperm testi. Özelde iStiyor doktor devlet labaratuarları çok iyi değil 5 6 tane bulursak teseye gerek kalmaz dedi. Nasıl olcak bilmiyorum hep sonuç 0 di kaç testte değişeceğini sanmıyorum
Evet o yüzden biraz umut ediyorum ama sürekl 0 i görünce beklentiye giremedim çok:) inşallah çıkar birkaç birşeyBiz boluda üniversite hastanesinde vermistik sperm testi snra orda bir doktira gosterdik ordaki doktor bile bazen bizim hastanemizde yanlis olabiliyor dedi. Kendi doktoru bile guvenmiyo hastanesine. En iyisi özel de yaptirmak testleri
Vallahi doktorlar iyiki varlar allah razı olsun yaptıkları iş zor ama bazıları çok soğuk duygusuz başından atıyor direk. Bir sene çocuk olmayınca eşime bi test ver dedim beklemiyordukta. Adam bize direk sizin hiç bir zaman çocuğunuz olmucak dedi kestirip attı. Diğerleri başka başka söyledi.Ordan oraya koşturuyoruz artık hİç güvenemiyorum yanlış tedavi uygulayacak diye.hmm anladım benim eşim özel lab yaptırmıştı ama doktoru yine de kendi hastanesinde istedi lab ekibine birşeyler söylemişti şu orana bakın şuna bakın flaan diye.
Vallahi doktorlar iyiki varlar allah razı olsun yaptıkları iş zor ama bazıları çok soğuk duygusuz başından atıyor direk. Bir sene çocuk olmayınca eşime bi test ver dedim beklemiyordukta. Adam bize direk sizin hiç bir zaman çocuğunuz olmucak dedi kestirip attı. Diğerleri başka başka söyledi.Ordan oraya koşturuyoruz artık hİç güvenemiyorum yanlış tedavi uygulayacak diye.
Merhaba tese için görüşecektiniz bir gelişme var mı güzel haberlerinizi alalım ınsallahVallahi doktorlar iyiki varlar allah razı olsun yaptıkları iş zor ama bazıları çok soğuk duygusuz başından atıyor direk. Bir sene çocuk olmayınca eşime bi test ver dedim beklemiyordukta. Adam bize direk sizin hiç bir zaman çocuğunuz olmucak dedi kestirip attı. Diğerleri başka başka söyledi.Ordan oraya koşturuyoruz artık hİç güvenemiyorum yanlış tedavi uygulayacak diye.
Evet 25 haziranda tese olacak doktor %80 diyor bakalım ne olcak çok merak ediyorum.Merhaba tese için görüşecektiniz bir gelişme var mı güzel haberlerinizi alalım ınsallah
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah bizede umut olsun ,ben hala randevu için bekliyorum bakalım hayırlısıEvet 25 haziranda tese olacak doktor %80 diyor bakalım ne olcak çok merak ediyorum.
İnşallah bakalım perşembe günü girecek teseye. İnşallah güzel olur mutlu mutlu paylaşırım burda. Aksi olsa yine paylaşırımHayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah bizede umut olsun ,ben hala randevu için bekliyorum bakalım hayırlısı
Benim de eşim yarın giricekİnşallah bakalım perşembe günü girecek teseye. İnşallah güzel olur mutlu mutlu paylaşırım burda. Aksi olsa yine paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?