• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşinin sperm testinde hiç sperm çıkmayıp tüp bebek tedavisine başlayanlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminn.. Hafizlik hocam bana birsey ogretti dua gibi isterseniz sizde yapin bende bugun baslicam yaptirmaya.. 70 farkli kisiye 3 ayetel kursi 3 tanede salavat okutulucak. Isterseniz sizde yapin sonucta hepmiz ayni sıkıntidayiz.. Umudumuz Allahtan o ne dilerse o olur sonuçta:KK5:

İyi güzelde 70 kişiye durumu nasıl izah etcem:eek:
Hayrına okuyun bana derim :))) hay allahım rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

malesef bu süreçte okadar kısır döngü ki moralini yüksek tutmak istiyorsun ama bu durum çok zor.
iğnemi her vurduğumda eşimin içi gidiyor benim yüzümden bunları yaşıyoruz diyip üzülüyor ben ona üzülüyorum ne alaka senin hiçbir suçun yok diyorum. çok zor süreçler Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim dua etmekten sabretmekten başka çaremiz yok.
Biz daha o aşamalara gelmedik tese olduktan sonra ben tedavi olucam muhtemelen aynı güne denk getiriyolarmış ama birde çıkmama ihtimali var göze alamadım.

Biz daha o aşamalara gelmedik tese olduktan sonra ben tedavi olucam muhtemelen aynı güne denk getiriyolarmış ama birde çıkmama ihtimali var göze alamadım.

biz başladık malesef bizim de öyle çıkamma ihtimali de var. artık kısmet görücez neler bekliyor bizi. eğer cıkarsa taze olması belki artı sağlar diye düşünüldü bakalım göreceğiz.

Aminn.. Hafizlik hocam bana birsey ogretti dua gibi isterseniz sizde yapin bende bugun baslicam yaptirmaya.. 70 farkli kisiye 3 ayetel kursi 3 tanede salavat okutulucak. Isterseniz sizde yapin sonucta hepmiz ayni sıkıntidayiz.. Umudumuz Allahtan o ne dilerse o olur sonuçta:KK5:
teşekkürler bilgi için. öyle bunları yaşıyorsak da Allahım biliyorumki bir bildiği var göreceğiz sabrdip

biz başladık malesef bizim de öyle çıkamma ihtimali de var. artık kısmet görücez neler bekliyor bizi. eğer cıkarsa taze olması belki artı sağlar diye düşünüldü bakalım göreceğiz.

Evet taze olması daha iyiymiş bizede önerdi kafam çok karışık belki testten sonra kararımız değişebilir

Selamun aleykum arkadaşlar...
2 yıllık evliyim... Bizdede sizinle kismen ayni kaderi paylasiyoruz. Esimin hormon testleri,Fsh ve diger tüm hormanlari normal. Varikosel de yok yalniz 2kere spermiogram yapildi sperm sayisi 0 cikti. 2 3 tane doktora gittik hepsi tikanikliga bagli azospermi dediler. Baska hicbir tedavisi yok sadece tup bebek dediler. Bizde tup bebek icin erken olduğunu düşündüğümüzden hicbir tedavi uygulamadik 9 10 aydir. Simdi hangi doktora soruyorsak tese veya enjeksiyonla alıp yine tup bebek oneriyorlar.. Bizde tup bebek degilde dogal yolla istiyoruz. Bilgisi olan veya fikri olan bizede yardımcı olabilir mi...
Aleykümselam cnm bizde de aynı durum var tüp bebekten başka çağre yok dediler iğne tedavisine başladık bence zaman kaybetmeyin doğal yolu beklemek için. Biz boşuna 4 yıl bekledik

hangi testten sonra? aynen çünkü şiddetli azosperm durumu olduğu için eşimde hani olan spermin de ne durumda olabileceği kestirilemiyor.

Sperm testi. Özelde iStiyor doktor devlet labaratuarları çok iyi değil 5 6 tane bulursak teseye gerek kalmaz dedi. Nasıl olcak bilmiyorum hep sonuç 0 di kaç testte değişeceğini sanmıyorum

Sperm testi. Özelde iStiyor doktor devlet labaratuarları çok iyi değil 5 6 tane bulursak teseye gerek kalmaz dedi. Nasıl olcak bilmiyorum hep sonuç 0 di kaç testte değişeceğini sanmıyorum
Biz boluda üniversite hastanesinde vermistik sperm testi snra orda bir doktira gosterdik ordaki doktor bile bazen bizim hastanemizde yanlis olabiliyor dedi. Kendi doktoru bile guvenmiyo hastanesine. En iyisi özel de yaptirmak testleri

hmm anladım benim eşim özel lab yaptırmıştı ama doktoru yine de kendi hastanesinde istedi lab ekibine birşeyler söylemişti şu orana bakın şuna bakın flaan diye.

Biz boluda üniversite hastanesinde vermistik sperm testi snra orda bir doktira gosterdik ordaki doktor bile bazen bizim hastanemizde yanlis olabiliyor dedi. Kendi doktoru bile guvenmiyo hastanesine. En iyisi özel de yaptirmak testleri
Evet o yüzden biraz umut ediyorum ama sürekl 0 i görünce beklentiye giremedim çok:) inşallah çıkar birkaç birşey

hmm anladım benim eşim özel lab yaptırmıştı ama doktoru yine de kendi hastanesinde istedi lab ekibine birşeyler söylemişti şu orana bakın şuna bakın flaan diye.
Vallahi doktorlar iyiki varlar allah razı olsun yaptıkları iş zor ama bazıları çok soğuk duygusuz başından atıyor direk. Bir sene çocuk olmayınca eşime bi test ver dedim beklemiyordukta. Adam bize direk sizin hiç bir zaman çocuğunuz olmucak dedi kestirip attı. Diğerleri başka başka söyledi.Ordan oraya koşturuyoruz artık hİç güvenemiyorum yanlış tedavi uygulayacak diye.

Vallahi doktorlar iyiki varlar allah razı olsun yaptıkları iş zor ama bazıları çok soğuk duygusuz başından atıyor direk. Bir sene çocuk olmayınca eşime bi test ver dedim beklemiyordukta. Adam bize direk sizin hiç bir zaman çocuğunuz olmucak dedi kestirip attı. Diğerleri başka başka söyledi.Ordan oraya koşturuyoruz artık hİç güvenemiyorum yanlış tedavi uygulayacak diye.

öyle işleri çok zor allah yardmcıları olsun. aynen bizim doktorumıuz da soğuk işiniz iyi yapsın da varsın öyle olsun :)

Merhaba tese için görüşecektiniz bir gelişme var mı güzel haberlerinizi alalım ınsallah

Back