Erkek İnfertilitesi eşinin sperm testinde hiç sperm çıkmayıp tüp bebek tedavisine başlayanlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahıma şükürler olsun eşimin operasyonu başarılı geçti ve sperm bulundu. Allah murad hocadan razı olsun. Benim de yumurtalarım toplandı döllenmesini beklicez şimdi. Tabi bizde genetik aktarım olma ihtmali olduğu için pgt testi de gerçekleşicek. Allahım hepimiizn ne muradı varsa versin inş.

canımmm çok sevindimmmmmmmm..... Sperm bulunmuş ya gerisi hallolur en zor kısım gitmiş. İnşallah bundan sonrası çok çok iyi geçer

üstümden büyük bir yük kalktı valla allahıma şükürler olsun. Kızlar bu arada şişli memorialda tedavideyiz biz. Nerelerde tedavidesiniz bilmiyorum ama şiddetle öneriyorum. Tüm ekip son derece prof özellikle eşimin doktoru murad başardan allah razı olsun. Sonuc ne olursa olsun hastaneden hiçbir şikayetimiz olmadı. Bunu da sölemek istedim. Allahım hepimizin yüzüne gülsün gönlüne göre versin

Ayy ne güzel ya çok sevindim adınıza. Rabbim tamamına erdirsinnn inşallah sorunsuz sıkıntısız.. Sizde hormon normal sperm 0 di demi ? Birde teseden önce doktor ilaç vs birşey vermişmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…