- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
- Konu Sahibi maviejderha
-
Size celalettin bey hangi ilaçları verdi ve nasıl temin ettinizMalesef eşim özel sektörde çalışıyor izin alma durumu biraz zor o yüzden işine yakın bir klinikte yaptırmıstık,siz iyi fiyata yaptırmışsınız,celalettin peruda giderken kan testlerini devlette yaptırıyorum
HaklisinizGenetik durumların malesef çözümü yok zaten doğuştan olan problemler. Benim eşimde de aynı sıkıntı var. Zaten herkes kendi uzmanlıgunı yapmalı. Celalettin perunun da elbet başarılı oldugu hastalar vardır ama erkek problemleri için üroloji doktoruna güvenilmeli
Yok denecek kadar az ne kadar acaba? Prostat sıvısının testi yapıldımı? Bazen orda iltihap bakteri falan oluyorSelamlar, benim eşimde yok denecek kadar az çıkıyor sperm: ) Eşimin genetik sonucunu bekliyorduk çıktı, daha gösteremedik ama okuyup anladığımız bir sıkıntı yok. Aşırı sperm azlığı var, sebebi bulunamıyor. Bağışıklık-otoimmün sebepler kolay bulunamıyor diye biliyorum, böyle bir şey yaşayan var mı? Demir eksikliğine bakılmadı, tüp bebeğe başlayana kadar proxeed plus ve evicap verildi.
Düzen'de Kruger testinde "bir iki tane gözlenmiştir" yazıyordu. Memorial'da who kriterlerine göre bakıldı ve 30 bin civarı çıktı. Prostat sıvısı testini ilk defa duyuyorum, doktora sorabilirim.. "Yok denecek kadar az" ilk gittiğimiz özel bir doktorun kruger testini görünceki yorumuydu: )Yok denecek kadar az ne kadar acaba? Prostat sıvısının testi yapıldımı? Bazen orda iltihap bakteri falan oluyor
bizde de 2-3tane çıktı da oyüzden sordum. who kriterleri neki ilk defa duydum bende?biraz açarmısınız lütfen. prostat sıvısı çoğu zaman kalitesini ve hareketliliğini etkiliyor sayıya çok etki etmiyormuş galiba ama siz yine baktırın. şimdiki düşünceniz ne? doktor ne önerdi?Düzen'de Kruger testinde "bir iki tane gözlenmiştir" yazıyordu. Memorial'da who kriterlerine göre bakıldı ve 30 bin civarı çıktı. Prostat sıvısı testini ilk defa duyuyorum, doktora sorabilirim.. "Yok denecek kadar az" ilk gittiğimiz özel bir doktorun kruger testini görünceki yorumuydu: )
spermiogram iki kritere göre yapılıyor: who kriterleri ve kruger kriterleri. Sizin ve benim eşimin durumunda kruger bakılacak kadar yeterli sayı yok diyorlar ve mecbur who kriterlerine göre bakıyorlar. bizde sebep bulunamadı şu ana kadar. proxceed plus ve e vitamini kullanıyor. tüp bebeğe başlayacağız inşallah yakın zamanda, bu sayılarla yeterli sperm buluruz diyorlar, mikro teseye gerek kalmayacak gibi görünüyor, bakalım..bizde de 2-3tane çıktı da oyüzden sordum. who kriterleri neki ilk defa duydum bende?biraz açarmısınız lütfen. prostat sıvısı çoğu zaman kalitesini ve hareketliliğini etkiliyor sayıya çok etki etmiyormuş galiba ama siz yine baktırın. şimdiki düşünceniz ne? doktor ne önerdi?
bizde bugün detaylı sperm testi verdik ama morjolojisine dna hasarına bakmak için başka öyle bir ayırım yapılmadı. bizde etlülde tüp bebeğe başlayacağız inşallah. siz de 30 bin varsa teseye hiç gerek yok. bizim sonuçlarda normal çıkarsa havuz yöntemi yapılıcak yani 2-3taneyle havuz yöntemi yapıliyorsa 30bin tese yapmazlar merak etmeyin. gerçi ben 2-3taneye güvenemediyim için tese taraftarıyım açıkçasıspermiogram iki kritere göre yapılıyor: who kriterleri ve kruger kriterleri. Sizin ve benim eşimin durumunda kruger bakılacak kadar yeterli sayı yok diyorlar ve mecbur who kriterlerine göre bakıyorlar. bizde sebep bulunamadı şu ana kadar. proxceed plus ve e vitamini kullanıyor. tüp bebeğe başlayacağız inşallah yakın zamanda, bu sayılarla yeterli sperm buluruz diyorlar, mikro teseye gerek kalmayacak gibi görünüyor, bakalım..
işte bizde de 1-2 tane olan, farklı kriterlere göre yapılan testte daha fazla görünüyor: ) önümüzdeki günlerde ne yapılacağı netleşecek. eylül'e bişey kalmadı, her şey yolunda gideceğine inanalım öyle olsun: )bizde bugün detaylı sperm testi verdik ama morjolojisine dna hasarına bakmak için başka öyle bir ayırım yapılmadı. bizde etlülde tüp bebeğe başlayacağız inşallah. siz de 30 bin varsa teseye hiç gerek yok. bizim sonuçlarda normal çıkarsa havuz yöntemi yapılıcak yani 2-3taneyle havuz yöntemi yapıliyorsa 30bin tese yapmazlar merak etmeyin. gerçi ben 2-3taneye güvenemediyim için tese taraftarıyım açıkçası
inşallah inşallah. aşırı tırsıyorum resmen zaman geçmiyor. nasıl olucak diye diye içim içimi yiyorişte bizde de 1-2 tane olan, farklı kriterlere göre yapılan testte daha fazla görünüyor: ) önümüzdeki günlerde ne yapılacağı netleşecek. eylül'e bişey kalmadı, her şey yolunda gideceğine inanalım öyle olsun: )
Merhaba tese olduk ve patoloji sonucumuz sertoly cell only. Sizin de öyle mi?Eşinde kök hücrede gerileme olan sertoli cell only olan varmi
Ewt canım sertoli eşim şuan celalettin peruda tedavi oluyoruzMerhaba tese olduk ve patoloji sonucumuz sertoly cell only. Sizin de öyle mi?
Hayırlısı olsun. Bizde 2020 Aralık ayında başladık tedaviye. Sizin ne kadar oldu acaba?Ewt canım sertoli eşim şuan celalettin peruda tedavi oluyoruz
Biz Ocak ayında ilaçlara basladik sizdemi celalettin peruda tedavi oluyorsunuzHayırlısı olsun. Bizde 2020 Aralık ayında başladık tedaviye. Sizin ne kadar oldu acaba?
Evet bizde aralıkta başladık. Haftaya kontrolümüz varBiz Ocak ayında ilaçlara basladik sizdemi celalettin peruda tedavi oluyorsunuz
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinEvet bizde aralıkta başladık. Haftaya kontrolümüz var
Evet öyleydi Celalettin peruda tedavi oldu çok şükür çıkışlar oldu tavsiye ederim zaten başka doktorda tedavi etmiyorMerhaba tese olduk ve patoloji sonucumuz sertoly cell only. Sizin de öyle mi?
Çok sevindim darısı başımıza inşallahEvet öyleydi Celalettin peruda tedavi oldu çok şükür çıkışlar oldu tavsiye ederim zaten başka doktorda tedavi etmiyor
0 di hicbirsey yoktuÇok sevindim darısı başımıza inşallahBaşlangıç spermiyogram sonucun nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?