- 18 Temmuz 2020
- 4
- 3
- 6
- 34
- Konu Sahibi maviejderha
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz alalım güzel sonuçlartedaviniz hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz alalım güzel sonuçlartedaviniz hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
tüp bebek ve ğroloji zaten eş zamanlı hareket ediyor. Murad bey zaten tüp bebek ekibinde. Erkek üreme üzerine bir doktor zaten. Hayır spermler dondurulabiliyor.Mesela şöyle düşünğn çıkan miktara baglı.Sizden de eş zamanlı yumurta toplancak. İlk tüp bebek denemende kullanılandan fazlası cıkarsa dondururlar. Ama benim eşimde hiç çıkmamıştı sperm testinde. Ve testleri de düzgün cıkınca tesavi olmadan micro tesa olduk. Sizin eşinizde çıkmış tesadan öncesizden büssürü test istencek belki hormon vs bozukluğu vardır önce tedavi uygulayabilir doktor.Kişiye göre izlenecek yol değişiyor. Zaten onlar hem erkeğin hem kadının durumuna göre yol izliyorlar. Maliyet de işte tamamen kişiye göre ilerler. Tesa yaptırmak ayrı bir para. Ama tüp bebek paket olarak 10.500 dü sanırım. Basladığınız zaman muhasebe zaten tüm ücretleri anlatıyor. Hayırlı sonuclarınız olsun inşBu başlıkta yazılanları sonuna kadar okuyacağım ama öncelikle şunu sormak istedim: Benim eşimde de yok denecek kadar az bulundu sperm. Memorial Şişli'den tüp bebek ön görüşme randevusu aldık. Siz tüp bebeğe başlamadan direk Ürolojiye mi gittiniz? Ve tüm bu işlemlerin maliyeti ne oldu? Mikrotese ile sperm bulununca hemen kullanılması gerekmiyor mu? Kafam karıştı: )
Yok canım tese olmadı. Bende aslında murat beye gitmeyi düşünüyordum ama tedavi için herkes Celalettin hocaya gidiyor sizin sperm testlerinde kaç ml örnekleriniz tıkanıklık olma ihtimali varmı acaba bizimde bilmiyorumHayırlı haberleriniz olsun inş Bizim doktorumuz şişli memorial mehmet murad başar. Memnun kaldık kendisinden çok şükür. Tesa olmuş muydu eşin?
Çok teşekkür ederim cevabınız için, hepimiz için en hayırlı sonuçlara ulaşırız inşallah :)tüp bebek ve ğroloji zaten eş zamanlı hareket ediyor. Murad bey zaten tüp bebek ekibinde. Erkek üreme üzerine bir doktor zaten. Hayır spermler dondurulabiliyor.Mesela şöyle düşünğn çıkan miktara baglı.Sizden de eş zamanlı yumurta toplancak. İlk tüp bebek denemende kullanılandan fazlası cıkarsa dondururlar. Ama benim eşimde hiç çıkmamıştı sperm testinde. Ve testleri de düzgün cıkınca tesavi olmadan micro tesa olduk. Sizin eşinizde çıkmış tesadan öncesizden büssürü test istencek belki hormon vs bozukluğu vardır önce tedavi uygulayabilir doktor.Kişiye göre izlenecek yol değişiyor. Zaten onlar hem erkeğin hem kadının durumuna göre yol izliyorlar. Maliyet de işte tamamen kişiye göre ilerler. Tesa yaptırmak ayrı bir para. Ama tüp bebek paket olarak 10.500 dü sanırım. Basladığınız zaman muhasebe zaten tüm ücretleri anlatıyor. Hayırlı sonuclarınız olsun inş
Aminnnn inşallahÇok teşekkür ederim cevabınız için, hepimiz için en hayırlı sonuçlara ulaşırız inşallah :)
Yeni mi bıraktınızAzospermi sorunu genetikse celalettin perunun verdigi ilaclar ise yaramiyor.maddi manevi olark yiprandil biraktik tedaviyi.genetik testte sikinti varsa gitmeyin celalettin peruya herkese ayni ilaci veriyor.ondan sonra kime gidecegimizi sasirdik
Evet kalan bir ilac var bir de cay ara ara onu kullaniyoYeni mi bıraktınız
Bende alternatif arıyorum peru haricinde 1 sene oldu bizim peruda tedavımız genetikte sıkıntı yok ,y delesyon temiz ,dna hasarı yok ,ınhıbın b ıyı durumda ancak ilaçlar aynı ,izmirdeyız burda çok alternatif yok istanbulda bakıcaz inşallah doğru yeri buluruzAzospermi sorunu genetikse celalettin perunun verdigi ilaclar ise yaramiyor.maddi manevi olark yiprandil biraktik tedaviyi.genetik testte sikinti varsa gitmeyin celalettin peruya herkese ayni ilaci veriyor.ondan sonra kime gidecegimizi sasirdik
Memorialde mehmet murat başar var peru olmazsa ona gidecektik bizdeBende alternatif arıyorum peru haricinde 1 sene oldu bizim peruda tedavımız genetikte sıkıntı yok ,y delesyon temiz ,dna hasarı yok ,ınhıbın b ıyı durumda ancak ilaçlar aynı ,izmirdeyız burda çok alternatif yok istanbulda bakıcaz inşallah doğru yeri buluruz
Sagolun bi orayı araştırayım birde tansel kaplancan diyorlar bi bilginiz var mıMemorialde mehmet murat başar var peru olmazsa ona gidecektik bizde
Genetik durumların malesef çözümü yok zaten doğuştan olan problemler. Benim eşimde de aynı sıkıntı var. Zaten herkes kendi uzmanlıgunı yapmalı. Celalettin perunun da elbet başarılı oldugu hastalar vardır ama erkek problemleri için üroloji doktoruna güvenilmeliAzospermi sorunu genetikse celalettin perunun verdigi ilaclar ise yaramiyor.maddi manevi olark yiprandil biraktik tedaviyi.genetik testte sikinti varsa gitmeyin celalettin peruya herkese ayni ilaci veriyor.ondan sonra kime gidecegimizi sasirdik
Onu da çok duydum ama bildiğim kadarıyla oda bitkisel ilaçlar veriyor peru gibi . Bence siz genetikte sorun olanların hangi doktora gittiğini araştırın daha doğru olurSagolun bi orayı araştırayım birde tansel kaplancan diyorlar bi bilginiz var mı
Ben yönlendirme yapmış gibi olmıyım ama benim eşim de aynı şekilde. Biz memorial hastasıyız. Mehmed murat beyden de çok memnun kaldık. Ayrıca genetik problemimiz var. Memorial avantajı genetik bölümü hastane bünyesinde olması. Bizle synı zamanda genetik doktoru da ilgilendi sürecimizde bizim için bu çok önemliydi.Onu da çok duydum ama bildiğim kadarıyla oda bitkisel ilaçlar veriyor peru gibi . Bence siz genetikte sorun olanların hangi doktora gittiğini araştırın daha doğru olur
Canım bizim genetik sonuçları henüz çıkmadı onu bekliyoruz o çıkınca eğer genetikte sorun varsa murat başar a gideceğiz genetikte sorun çıkmazsa Celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz semra sertyel doktorada sperm testi vereceğiz inşallah istanbula gelsindeBen yönlendirme yapmış gibi olmıyım ama benim eşim de aynı şekilde. Biz memorial hastasıyız. Mehmed murat beyden de çok memnun kaldık. Ayrıca genetik problemimiz var. Memorial avantajı genetik bölümü hastane bünyesinde olması. Bizle synı zamanda genetik doktoru da ilgilendi sürecimizde bizim için bu çok önemliydi.
Canım inş temiz çıkar genetik testleri. Genetik işi biraz zorlaştırıyorCanım bizim genetik sonuçları henüz çıkmadı onu bekliyoruz o çıkınca eğer genetikte sorun varsa murat başar a gideceğiz genetikte sorun çıkmazsa Celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz semra sertyel doktorada sperm testi vereceğiz inşallah istanbula gelsinde
İnşallah temiz çıksın güzel sonuçlar alın ,doktoru iyi araştırın size nacizane fikrim hepsinin bir arada olduğu bi yer tercih edinCanım bizim genetik sonuçları henüz çıkmadı onu bekliyoruz o çıkınca eğer genetikte sorun varsa murat başar a gideceğiz genetikte sorun çıkmazsa Celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz semra sertyel doktorada sperm testi vereceğiz inşallah istanbula gelsinde