- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 103
- 32
- Konu Sahibi maviejderha
-
İnşallah temiz çıksın güzel sonuçlar alın ,doktoru iyi araştırın size nacizane fikrim hepsinin bir arada olduğu bi yer tercih edin
Allah razı olsun verdiğin bilgiler ışık oldu banada,insan bilmeyince farklı bakıyor ,bu işlemler tam takım işi, önemli olan sadece tüp bebek merkezı yada ürolog önemli değilmiş bir o kadar labaratuvar ve embrıyologda önemliymiş ,insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızevet bu çok önemli. tüp bebek diyince hem üroloji hem kadın doğum hem genetik hem lab bünyesinde olmalı ayrıca iyi ve kaliteli olmalı.
Teyzemin 16 yıl çocugu olmadı Ordaki semra hanımda tedavi oldu.hayır canım İstanbul şişli memorial mehmet murat başar
sizden de razı olsun. inş güzel sonuçlarınız olurAllah razı olsun verdiğin bilgiler ışık oldu banada,insan bilmeyince farklı bakıyor ,bu işlemler tam takım işi, önemli olan sadece tüp bebek merkezı yada ürolog önemli değilmiş bir o kadar labaratuvar ve embrıyologda önemliymiş ,insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
hmmm doğrudur oldu mu peki?Teyzemin 16 yıl çocugu olmadı Ordaki semra hanımda tedavi oldu.
OLdu şuan 14 yasında kızı 11 yaşında oğlu var Allah sizede nasip etsin inşhmmm doğrudur oldu mu peki?
aminnnnnOLdu şuan 14 yasında kızı 11 yaşında oğlu var Allah sizede nasip etsin inş
İnş canım 3 ay sürüyormuş oda yaCanım inş temiz çıkar genetik testleri. Genetik işi biraz zorlaştırıyor
Bizim bir bucuk ayda cıktı canım özel bi lab yaptırmıştık. Devlet hastanesinde mi verdin testi?İnş canım 3 ay sürüyormuş oda ya
Kaç tl ye yaptırdınız acaba biz araştırma hastanesinde verdil canımBizim bir bucuk ayda cıktı canım özel bi lab yaptırmıştık. Devlet hastanesinde mi verdin testi?
Eşimle ikimizin hem y kromozom hem kistik fibrozis dna testine 4.500 tl ödedik. Hastane iki katı fiyat istedi ben bir doktor tanıdıgım aracılıgıyla özel lab görüştüm. Cnkü güvenilir lab olması da önemliydi rastgele biyere yaptıramazdımKaç tl ye yaptırdınız acaba biz araştırma hastanesinde verdil canım
Kesinlikle dışarda yaptır git çok ciddi fiyat farkediyor ,dopler çekim onların yonlendırdıgınde yapılacak,spermıyogram da onların yonlendırdıgınde olacakZaten Celalettin hocaya gideceğiz ilaçlara birsürü oara vereceğiz diye tahlilleri araştırmada yaptıralım dedik
Merhaba, bizde yaptırmıştık 15 gün de çıktı sonuc, eşim sağlıkçı olduğu için baya uyguna geldi fiyat olarak. Bildiğim kadarıyla hastanelerde daha uzun sürebiliyor tahlil sonucunun çıkması. Fiyat olarakta ciddi fark veriyorlarKaç tl ye yaptırdınız acaba biz araştırma hastanesinde verdil canım
Spermiogramı andromedde yaptırdık. İnhibin b var bide o kaç tl biliyor musunuzKesinlikle dışarda yaptır git çok ciddi fiyat farkediyor ,dopler çekim onların yonlendırdıgınde yapılacak,spermıyogram da onların yonlendırdıgınde olacak
Inhıbın b biz izmirde yaptırdık 900tl ,Andromed ne kadar bilmiyorumSpermiogramı andromedde yaptırdık. İnhibin b var bide o kaç tl biliyor musunuz
İnhibin b testine 900 TL mi verdiniz çok fazla.Bende İzmir'de biolab labaratuvar a yaptırdım 300 dediler 250 ye yaptirdimInhıbın b biz izmirde yaptırdık 900tl ,Andromed ne kadar bilmiyorum
Malesef eşim özel sektörde çalışıyor izin alma durumu biraz zor o yüzden işine yakın bir klinikte yaptırmıstık,siz iyi fiyata yaptırmışsınız,celalettin peruda giderken kan testlerini devlette yaptırıyorumİnhibin b testine 900 TL mi verdiniz çok fazla.Bende İzmir'de biolab labaratuvar a yaptırdım 300 dediler 250 ye yaptirdim
Kimde,hangi doktorda tedavi görmüş?Canım belki umut olur size . Eşimin değil ama arkadaşının da hiç sperm mi yokmuş Dr tedaviye başlamış 8yil çocukları olmamış . Tedavinin ikinci yada üçüncü yılı eşi hamile kaldı herşeyi normale dönmeye baslamis . Hatta ikinci bebekde arkasından geldi . Kullandığı ilaçları eşimde kullandı baya pahalı ama tüp bebekten daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?