• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşinin sperm testinde hiç sperm çıkmayıp tüp bebek tedavisine başlayanlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bu çok önemli. tüp bebek diyince hem üroloji hem kadın doğum hem genetik hem lab bünyesinde olmalı ayrıca iyi ve kaliteli olmalı.
Allah razı olsun verdiğin bilgiler ışık oldu banada,insan bilmeyince farklı bakıyor ,bu işlemler tam takım işi, önemli olan sadece tüp bebek merkezı yada ürolog önemli değilmiş bir o kadar labaratuvar ve embrıyologda önemliymiş ,insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Allah razı olsun verdiğin bilgiler ışık oldu banada,insan bilmeyince farklı bakıyor ,bu işlemler tam takım işi, önemli olan sadece tüp bebek merkezı yada ürolog önemli değilmiş bir o kadar labaratuvar ve embrıyologda önemliymiş ,insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
sizden de razı olsun. inş güzel sonuçlarınız olur

Arkadaşlar celalettin peruya gidip sonucunda hamilelik gerçekleşen var mı merak ediyorum.insanlar bu kadar zaman ve para harcıyor.inşallah yine gidenlerin olsun tabiki ama tedavi süreçleri olumlu olan var mı

Zaten Celalettin hocaya gideceğiz ilaçlara birsürü oara vereceğiz diye tahlilleri araştırmada yaptıralım dedik

Kaç tl ye yaptırdınız acaba biz araştırma hastanesinde verdil canım
Eşimle ikimizin hem y kromozom hem kistik fibrozis dna testine 4.500 tl ödedik. Hastane iki katı fiyat istedi ben bir doktor tanıdıgım aracılıgıyla özel lab görüştüm. Cnkü güvenilir lab olması da önemliydi rastgele biyere yaptıramazdım

Zaten Celalettin hocaya gideceğiz ilaçlara birsürü oara vereceğiz diye tahlilleri araştırmada yaptıralım dedik
Kesinlikle dışarda yaptır git çok ciddi fiyat farkediyor ,dopler çekim onların yonlendırdıgınde yapılacak,spermıyogram da onların yonlendırdıgınde olacak

Kaç tl ye yaptırdınız acaba biz araştırma hastanesinde verdil canım
Merhaba, bizde yaptırmıştık 15 gün de çıktı sonuc, eşim sağlıkçı olduğu için baya uyguna geldi fiyat olarak. Bildiğim kadarıyla hastanelerde daha uzun sürebiliyor tahlil sonucunun çıkması. Fiyat olarakta ciddi fark veriyorlar:(

İnhibin b testine 900 TL mi verdiniz çok fazla.Bende İzmir'de biolab labaratuvar a yaptırdım 300 dediler 250 ye yaptirdim
Malesef eşim özel sektörde çalışıyor izin alma durumu biraz zor o yüzden işine yakın bir klinikte yaptırmıstık,siz iyi fiyata yaptırmışsınız,celalettin peruda giderken kan testlerini devlette yaptırıyorum

Canım belki umut olur size . Eşimin değil ama arkadaşının da hiç sperm mi yokmuş Dr tedaviye başlamış 8yil çocukları olmamış . Tedavinin ikinci yada üçüncü yılı eşi hamile kaldı herşeyi normale dönmeye baslamis . Hatta ikinci bebekde arkasından geldi . Kullandığı ilaçları eşimde kullandı baya pahalı ama tüp bebekten daha iyidir
Kimde,hangi doktorda tedavi görmüş?

Back