- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
ya yanlış anlamada . evde kvde kayınbaba cinsel ilişki nasık oluyorinsallaaah. sayili gun cabuk gecer. evleneli beraber oturali dokuz ay oluyo. az kaldi cok az
evliligimizin ilk aylari ilk yillarini ben de rahat bi sekilde gecirmek istiyorum. sonucta bi kez yasaniyo diye dusunuyorum
özel hayat olmadıktan sonra ne yapcan hazır yemegı. üstelık eşime ben yemek yapmak isterim.Eksileri artilari goturcek kadar buyukmuydu yaww...
Hazir yemek temiz ev ne bilim yardimci gibi evde hayal kurduydum bianda
berbaer oturupta üstüne cocuk yapanlarıda hıc anlamıyorum ama...3 yıl oturdum onu bana sor bana..
İstedigin saatte uyuyup istedigin saatte uyanamazsin.
Esinle rahat rahat tartisamazsin bile.
Çocuğuna istedigin eğitimi uygulayamazsin.
Giydigin coraba bile müdahale edilir.
İstediğinde annene gidemezsin annen gelemez.( evin durumu müsait olacak)
Esinle basbasa dışarı çıktığında suç işlemiş gibi olursun.
Yemek yaparsın kabahat yapmazsin kabahat.
Evin gibi sahiplendirmezler hep emanetsin.
Oy hatırladım yine içim kabardı..
oda sesız sedasız gizlı saklı sevişme. ayol güaül nasıl alıyorsunuz ev halkı anlmaıyormu sac kurutma vs iğrenc yaEşinle evlilik yaşamıyorsun ki !! Evliliğe dair yaptığın tek şey sevişmek gibi görünüyor. O yüzden sadece sevişmek için bu hayata razı olmaya gerek yok diyorum. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsun ne diyeyim.. koca kaçış demekmiş heralde..
Arkadaş gelemez anne istemezler baba kuzen arkadaş istemezler annesi hep kızını doldurur olur ama onlar sümsük oğullarını doldurmuyormuş gibi ee bir klaf varya er kişi kendinden bilir işii kendileri doldurur oğullarını her istedikleri olacak gelin ne ki dış kapının dış mandalı sanki evlat mı o köle olacaksın köle isterler hele kocada 5 para etmez sümsüğün tekiyse anasının eteğinden çıkmıyorsa yandı o gelinn way ki waay halineee Allahhh yardım etsinnn zor çok çok çok zorr3 yıl oturdum onu bana sor bana..
İstedigin saatte uyuyup istedigin saatte uyanamazsin.
Esinle rahat rahat tartisamazsin bile.
Çocuğuna istedigin eğitimi uygulayamazsin.
Giydigin coraba bile müdahale edilir.
İstediğinde annene gidemezsin annen gelemez.( evin durumu müsait olacak)
Esinle basbasa dışarı çıktığında suç işlemiş gibi olursun.
Yemek yaparsın kabahat yapmazsin kabahat.
Evin gibi sahiplendirmezler hep emanetsin.
Oy hatırladım yine içim kabardı..
Sizin ne gibi sorunlariniz oldu?Kabus gıbı resmen sukur 1 yıl sürdü kurtuldum
AminnnnEvet ben 5 yıllık evlıyım 3 yok kayınvalidemlerle oturdum gerçekten bu soyledıklerinizi aynen yaşadım cok zor kendimi görür gıbı oldum inan bide görümce Faktörü var bende bu daha da zor inan kendi evimize geceli ıkı yıl oluyor evliliğimin tadını ANCA Anlıyorum cok şukur kurtuldum rabbım herkesin yardımcısı olsun
Eşinle evlilik yaşamıyorsun ki !! Evliliğe dair yaptığın tek şey sevişmek gibi görünüyor. O yüzden sadece sevişmek için bu hayata razı olmaya gerek yok diyorum. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsun ne diyeyim.. koca kaçış demekmiş heralde..
Fazlasiyla deli ediyo zatennBunlar da az değil sonuçta ne o öyle bu evin gelini benim gibi çalımlar ,ne gerek var deli eder
sessiz sinema diye bosa demiyorum benya yanlış anlamada . evde kvde kayınbaba cinsel ilişki nasık oluyoryani hicmi ses cıkarmıyorsunuz...banyoya gitsen gece herşey anlaşılıyor. yenş evlisin sonucta başta bizde hergün oluyordu zor değilmi
nerden baksan sorunBen yaşadım ve sonunda ayrıldım. Tecrübe etmek isteyen varsa buyursun!
Tabi iyi olanlar da vardır ama illa sıkıntılı bir durum
Ben öyle gizli saklı sevişmiyorum konu sahibi ben değilim :)oda sesız sedasız gizlı saklı sevişme. ayol güaül nasıl alıyorsunuz ev halkı anlmaıyormu sac kurutma vs iğrenc ya
Valla gusul alirken kimse seni izlemiyo :)) o konuda rahatim cunku kv kp de gayet girip gusullerini aliyolar hahahoda sesız sedasız gizlı saklı sevişme. ayol güaül nasıl alıyorsunuz ev halkı anlmaıyormu sac kurutma vs iğrenc ya
Tabii illa ki acaba ne dusunuyolar falan diye kafama takiyorm bazen de dus olayinu salliyorm aman nasi olsa kendileri de fitifiti yapip dus aliyo diyip giriyorm dusaBen öyle gizli saklı sevişmiyorum konu sahibi ben değilim :)
Bencede zor olsa gerek.. herkes kendi tercihini yaşar..
Allahin izniyle gun sayiyorum esimin borcu iki ay sonra bitiyo sonra 3 5 bin biriktirip altinlari bozdurup cikicaz ins.
Valla gusul alirken kimse seni izlemiyo :)) o konuda rahatim cunku kv kp de gayet girip gusullerini aliyolar hahah
Öyle diyorsunuz ama yaşarken pek öyle denmiyorAy tanımıyorum ama Allah razi olsun o kayınvalidenizden. Eli öpülesi kadınmış. Ama yine de ev üstüne ev olmuyor insan rahat edemiyor. Konu sahibi de insallah bir an evvel eşiyle taşınır kendi evine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?