Çok üzüldüm ya inşallah düzelirsiniz hiç oturup sizinle dertleşmiyor mu belki canı sıkkındır bişeylere ama her zaman böyleyse sevmiyor mu sizi aslında saygı olduktan sonra sevgide olur ama neden böyle yapıyor olabilir ki çok dua edin namaz kılın ve hakkınızda hayırlı olanı isteyin Allahtan inşallah mutlu olacağınız sonuçlarınız çıkar ortayaBenim de konum vardı bununla ilgili ne diyorsan kelimesi kelimesine doğru eşimle hiç Mutlu olamadık asla benim tarafımda değil düzeldi evi ayıracak diyordum ağzındaki hakaretten küfürden ben bu Ada'mla ev ayırsam ne olacak diye düşünüyorum artık annesinin bebeği hala kim bana ne yaparsa yapsın bana bir kere inanmaz ben kötüyüm ben sinsiyim çünkü intihar etmemi istiyormuş öyle bir baskı kuruyor ki üstümde baş Ağrı'sından öleceğim dırdır vırvır hiç mi susmaz bir insan en ufak birşey yapmadım sabah kalkıyor aklına esiyor ağzına geleni sayıp çıkıyor eve gelince de hiç susmuyor ağlayamıyorum bile artık etrafımızdaki evlilere bakıyorum bizim neyimiz eksik diyorum iç içe bir ev olamadık bir aile kuramadık onlarda da çıt ses yok durumları yok desem kimsede olmayan herşey var bir gün fazla birşey istemedim ev istedim olmadı artık istek de kalmadı en iyisi boşanmak galiba çok düşündüm kızını vermem sırf sen üzül diye diyor ağlayarak yazıyorum bunları çok çaresizim kolum kanadım kırık sanki ne yapacağımı artık bilmiyorum anlatacak kimse de yok içimi Buraya dökmek istedim konuyu da görünce tarama tuz basıldı resmen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit
- Konu Sahibi Merverd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Mesajlari tamamen okursaniz neden oldugunu anlarsinizneden kabul ettiniz ki? borç bitince evlenseydiniz daha mantıklı olmaz mıydı? kendi yuvasını kuramayan adamlara koca diyorsunuz, birileri yorum yapınca neden zorunuza gidiyor anlamıyorum.
bakin ben zaten nisanliydim. ailem darmadagin. uvey annemle yasiyorum o da babami doldurup surekli uzerime gonderiyordu. babam evden bile kovdu beni. olay bu. tamamen mecburiyetten yoksa bi sene sonra evlenecektik. keyfi bi durum yokherkese aynı şeyi söylemişsiniz. olayı bilmeden sallamayın vs diye. valla ortada bi olay yok, konudaki tüm mesajları okudum. ayrı eve çıkmayacak durumda iken evlenmediniz mi?
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
bakin ben zaten nisanliydim. ailem darmadagin. uvey annemle yasiyorum o da babami doldurup surekli uzerime gonderiyordu. babam evden bile kovdu beni. olay bu. tamamen mecburiyetten yoksa bi sene sonra evlenecektik. keyfi bi durum yok
ee tamam da bunu en başta yazmak zor muydu? haklı olarak insanlar farklı tepkiler verdiler.
- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
Yok Can'ım eşim benden taraf asla olmadı olacağını da sanmıyorum olmasaydı ama oldu tek dayanağım kızım zaten sabah konuştum dayanamıyorum artık senin küsmelerine tavırlarına istemiyorsan değişmiyorsan bırak bizi gidelim dedim hiç birşey demedi gitti konuyu da açmadı gelinceCanim Allah tez zamandaen hayirlisini versin hakkinda. keske cocuk yapmasaydin. esimden yana cok sansliyim ben allahtan benim rahatsiz oldugum konularda annesini uyarir kendi rahatsizlik duyuyo gibi. bizim borcumuz var esimde istiyo ayri evi o da rahat edemiyo cunku senin durumun daha zormus allah yardimcin olsun
- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
Ben sürekli konulurum üzgün olsun hemen anlarım sorarım benimle değil annesiyle konuludur genelde o da hemen aman oğlum diye fırsat vermez tabi eşim de anneci biz çok severek evlendik herşeyimi bıraktım onun için ama evlendikten sonra anladım aslında hiç birşey göründüğü gibi değil bizde saygı yok ki ağzı açılsa etmediği küfür kalmıyor ne yapıyorum diyorum ben sana gıcık oldum şu sözün hoşuma gitmedi falan hep böyle şeyler şşte bizimki artık boş iş hiç bırakmamıştım bizden olmaz dememiştim ama artık anladım bizden olmaz hayırlısı artık bende ne yapacağımı bilmiyorumÇok üzüldüm ya inşallah düzelirsiniz hiç oturup sizinle dertleşmiyor mu belki canı sıkkındır bişeylere ama her zaman böyleyse sevmiyor mu sizi aslında saygı olduktan sonra sevgide olur ama neden böyle yapıyor olabilir ki çok dua edin namaz kılın ve hakkınızda hayırlı olanı isteyin Allahtan inşallah mutlu olacağınız sonuçlarınız çıkar ortaya
Aynen bizde çok severek evlendik insanların yanında çok seviyeliyizdir ama Yanyana oyle değil mesela kayınvalidem de oyle dırdır zırzır herşeye karışayım etmez yada kayınvalidemle görümcelerimle herhangi konuştuğumuz bir şey olsun laf taşımam hoşuma gitmeyen bir şey olsa bişe laf taşımam etmem belki kayın validemin hoşuna gitmeyen hareketler vardır ama ses etmez bende ona ses etmem yanı oyle aman aman bi durumumuz olmadı olsa bile ben istemem oğluyla arasına girmek Bi konu varsa kendi üzerinden konuya girsin beni karıştırmasın isterim ama bişey olsa taraf tutmazlar oyle huyları yoktur mesela der bunu böyle yap oyle sever oyle eder ben yalan demem her ne olursa olsun kayınvalidem de demez iyiyse iyi kötüyse kötü bişeylere açıklama yaparken gönlüm olsun diye değil daha kibar bir şekilde daha açıklayıcı anlatır o üst katta ben alttayım ben hep yukarı çıkarım akşama doğru inerim bazen o yemek yapar beni çağırır bazen ben yaparım onu çağırırım akşamdan bizde kal derin kalmaz çok mecbur kalmadıkça oturur çok geç saate kalmadan hemen gider oyle yani herkes farklı farklı insanın içinde art niyet olmayacak ben eşimin ailesine takılırım mesela bana gelin demeyin ben bu evin kızıyım onlarda oyle der tabi kendi kızları gibi asla olamam ama em azından onlarda o aile samimiyetini kurduğuma inansınlar isterim mesela diyelim sehpayı ben başka köşeye koymuşsam o der bunu böyle yapsan daha iyi olur bende tamam derim oyle yaparım ama o gidince düzeltir istediğim gibi yaparım tabi tekrar gelince o görmüyor mu görüyor ama en azından kararlarına karşı saygılı olduğum düşüncesi oluyor onda yanı sana bişe diyince he de karşıya geç sen gene bildiğin gibi davran rabbim herkesi ıslah etsin herkes çok mutlu olsun huzurlu olsun inşallah rabbim herkesin yuvasını korusun kem gözlerden nazarlardan fitne fesattan dua edin Allah büyük hakkınızda hayırlısı olsun çok dua edin çok üzülüyorum böyle olunca yanlış anlamayın ben anlattım nispet olsun diye değil kesinlikle asla oyle şeyler yapmam sadece örnek vermek istedim
YanyanaBen sürekli konulurum üzgün olsun hemen anlarım sorarım benimle değil annesiyle konuludur genelde o da hemen aman oğlum diye fırsat vermez tabi eşim de anneci biz çok severek evlendik herşeyimi bıraktım onun için ama evlendikten sonra anladım aslında hiç birşey göründüğü gibi değil bizde saygı yok ki ağzı açılsa etmediği küfür kalmıyor ne yapıyorum diyorum ben sana gıcık oldum şu sözün hoşuma gitmedi falan hep böyle şeyler şşte bizimki artık boş iş hiç bırakmamıştım bizden olmaz dememiştim ama artık anladım bizden olmaz hayırlısı artık bende ne yapacağımı bilmiyorum
Gercekten boyle davranmasinin asil sebebi nedir yani neydeb sikayetci esiniz bu kadar? aslinda tam da size ve kiziniza kol kanat germesi gereken bi donemdesiniz. bol sabirlar diliyorum sana canm.Ben sürekli konulurum üzgün olsun hemen anlarım sorarım benimle değil annesiyle konuludur genelde o da hemen aman oğlum diye fırsat vermez tabi eşim de anneci biz çok severek evlendik herşeyimi bıraktım onun için ama evlendikten sonra anladım aslında hiç birşey göründüğü gibi değil bizde saygı yok ki ağzı açılsa etmediği küfür kalmıyor ne yapıyorum diyorum ben sana gıcık oldum şu sözün hoşuma gitmedi falan hep böyle şeyler şşte bizimki artık boş iş hiç bırakmamıştım bizden olmaz dememiştim ama artık anladım bizden olmaz hayırlısı artık bende ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen bizde çok severek evlendik insanların yanında çok seviyeliyizdir ama Yanyana oyle değil mesela kayınvalidem de oyle dırdır zırzır herşeye karışayım etmez yada kayınvalidemle görümcelerimle herhangi konuştuğumuz bir şey olsun laf taşımam hoşuma gitmeyen bir şey olsa bişe laf taşımam etmem belki kayın validemin hoşuna gitmeyen hareketler vardır ama ses etmez bende ona ses etmem yanı oyle aman aman bi durumumuz olmadı olsa bile ben istemem oğluyla arasına girmek Bi konu varsa kendi üzerinden konuya girsin beni karıştırmasın isterim ama bişey olsa taraf tutmazlar oyle huyları yoktur mesela der bunu böyle yap oyle sever oyle eder ben yalan demem her ne olursa olsun kayınvalidem de demez iyiyse iyi kötüyse kötü bişeylere açıklama yaparken gönlüm olsun diye değil daha kibar bir şekilde daha açıklayıcı anlatır o üst katta ben alttayım ben hep yukarı çıkarım akşama doğru inerim bazen o yemek yapar beni çağırır bazen ben yaparım onu çağırırım akşamdan bizde kal derin kalmaz çok mecbur kalmadıkça oturur çok geç saate kalmadan hemen gider oyle yani herkes farklı farklı insanın içinde art niyet olmayacak ben eşimin ailesine takılırım mesela bana gelin demeyin ben bu evin kızıyım onlarda oyle der tabi kendi kızları gibi asla olamam ama em azından onlarda o aile samimiyetini kurduğuma inansınlar isterim mesela diyelim sehpayı ben başka köşeye koymuşsam o der bunu böyle yapsan daha iyi olur bende tamam derim oyle yaparım ama o gidince düzeltir istediğim gibi yaparım tabi tekrar gelince o görmüyor mu görüyor ama en azından kararlarına karşı saygılı olduğum düşüncesi oluyor onda yanı sana bişe diyince he de karşıya geç sen gene bildiğin gibi davran rabbim herkesi ıslah etsin herkes çok mutlu olsun huzurlu olsun inşallah rabbim herkesin yuvasını korusun kem gözlerden nazarlardan fitne fesattan dua edin Allah büyük hakkınızda hayırlısı olsun çok dua edin çok üzülüyorum böyle olunca yanlış anlamayın ben anlattım nispet olsun diye değil kesinlikle asla oyle şeyler yapmam sadece örnek vermek istedim
Yanyana
Yani ben kesinlikle kv kotu bi insan demiyorum ama bana haddinden fazla karisir. Zaten huyunu ogrendim ona gore davraniyorum Ama o boyle yap dese ben o anlik yapsam mesela sonra tekrar kendi bildigimi yapsam o boyle benim dusumceme saygili falan demez neden ben gidince tekrar o sehpayi oraya koydun? der. soyledigin gibi insandan insana fark var canim. en azindan senin evin kapin ayri. O bakimdan daha sanslisin.
- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
Kapasite sorgulamak sana kalmadı, önce terbiyeli ol, evli barklı bir kadına yakışır şekilde konuş,mahalle kavgasına girmiş liseliler gibi konuşma. Sorgulaman gereken şeyleri evlenirken sorgulamamışsın ki şimdi sorun yaşıyorsun, beraber yaşamayın diye konu açıyorsun. ne konuştuğundan haberin olsun önce. eşinde ayrı ev açacak kapasite varsa neden kayınvalide ile yaşamaya "mecbur" kaldın o halde? niye bu çileyi çekiyorsun? ailesiyle yaşayacak olan insan evlenmesin o zaman ne anlamı var evliliğinin? sen kendini evli gibi mi görüyorsun? ben diyorum ki seni ibret alarak genç kızlarımıza, evlenmek isteyenlere... şartlar olgunlaştıktan sonra evlenin. kayınvalide ile yaşamaya mecbur kalmayın diyorum. ne mecburiyetin var allah aşkına? bitir borcu harcı öyle evlen. ne kocanla doğru düzgün sevişebiliyorsun, banyo bile yapamıyorsun kafana göre. ve buna evlilik diyorsun? gülerim ben buna. ama şaşırmadım, senin zekanda biri evliliğin ne olduğunu anlayabilecek kapasitede değil ki burada yazdığın yorumlardan belli. ben inatla neyi kabul etmiyormuşum? sen önce kendi hayatını sorgula. borç bitecek de, evine çıkacaksın da, ölme eşeğim ölme.Hayir olayi dha anlayamamis ve hala salliyosun. Bence kendi yazdiklarini tekrar bi oku. hala ve hala anlamamis olman gelip burada bana sallama hakki vermiyo sana. Soylediklerine dikkat et. 15 yasindaki bi ergenin yasayabilcegi seyleri yazmadim ben. ozrunuz kabahatinizden buyuk. keyfi bi durum degil. beraber yasamam. esim de ayri evi acacaj k kapasitede var cok sukur. ya senin inatla bi seyleri kabul etmeyen kapasiten?
yahu ne mecburiyeti bırak allah aşkına... evlilik adı üzerinde, ayrı bir yuva kurmak, ev kurmak. ev üstüne ev olmaz, olmamış işte sizde de. durumu olmadığı halde evlenen, karısını kayınvalidesi ile yaşamaya mecbur bırakan kişi benim gözümde adam değildir, erkek değildir, bu kadar. nokta. önce adam olacak, evini kurabilecek durumda olacak. sizinkine ayranı yok içmeye, uçakla gider gezmeye muhabbetine benziyor. bu kadar koca delisi olmayın, o "koca" dedikleriniz de ne kadar koca, ayrı konu. sen kabul et önce.Yani gercekten durumu olmayinca adam veya erkek olunmuyor mu? zihniyetinize sasirdim dogrusu? keyfi bi durum soz konusu olsa anlicam ama ya mecburiyet? ben evimi ayiramiyorm vs yazmadm. insallah bi kac aya ayiricam evimi. lutfen kelimelerinize dikkat edin
Ya birak allasen.yahu ne mecburiyeti bırak allah aşkına... evlilik adı üzerinde, ayrı bir yuva kurmak, ev kurmak. ev üstüne ev olmaz, olmamış işte sizde de. durumu olmadığı halde evlenen, karısını kayınvalidesi ile yaşamaya mecbur bırakan kişi benim gözümde adam değildir, erkek değildir, bu kadar. nokta. önce adam olacak, evini kurabilecek durumda olacak. sizinkine ayranı yok içmeye, uçakla gider gezmeye muhabbetine benziyor. bu kadar koca delisi olmayın, o "koca" dedikleriniz de ne kadar koca, ayrı konu. sen kabul et önce.
Neye dayanarak koca delisi oldugumu soylersin. haddini bil!!
Ben olayi ne kadar anlatmaya calissam da ortada bi idrak soz konusu. bence artik sus. ayy sinir oldum yaa.yahu ne mecburiyeti bırak allah aşkına... evlilik adı üzerinde, ayrı bir yuva kurmak, ev kurmak. ev üstüne ev olmaz, olmamış işte sizde de. durumu olmadığı halde evlenen, karısını kayınvalidesi ile yaşamaya mecbur bırakan kişi benim gözümde adam değildir, erkek değildir, bu kadar. nokta. önce adam olacak, evini kurabilecek durumda olacak. sizinkine ayranı yok içmeye, uçakla gider gezmeye muhabbetine benziyor. bu kadar koca delisi olmayın, o "koca" dedikleriniz de ne kadar koca, ayrı konu. sen kabul et önce.
Sen kim oluyosun da beni asagiliyosun beni ve esimi?!!! kendine gel.
Yasamayan bilemez. Allah kimseye yasatmasin ama ne hakkin var bu denli asagilamaya?
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.850
- 1.223
- 52
Bence de genç kızlar, özellikle aşık olanlar kızlar asla ne kendi aileniz ne de eşinizin ailesiyle oturmayı kabul etmeyin, ev ev üstüne olmaz, aile kanatsız melek olsa olmaz.
Mecburiyet diye birşeyde yoktur, ben evlendiğimde ne kendi ailem ne de eşimin ailesinden tek bir maddi destek yoktu, iyi ki de yoktu destek olmamasının ne büyük bir nimet olduğunu sonraları anladım, eşim ve kendimle gurur duydum duyuyorum, bir sandık çeyizi, bir çift kişilik divan, bir pamuk yatak, elimizdeki tüm eşyamız bundan ibaretti, bir kot tişört evlendim derler ya aynen öyle evlendik biz, şimdilerde sizlerin bir dış çekimim bile yok diye hüzünlendiğiniz, belki de mesele yaptığınız hiçbirşeyi mesele yapmadık biz, çoğunuzun belki de asla oturmam diyeceği türden bir ev kiraladık, ben yağlı boyalarına yardım ettim, eşim duvarları boyadı, bir dörtlü ocak bile yoktu, küçük tüp üstünde yemek yapardık, geceleri bize yatak olan divan gündüzleri misafirlere koltuk olurdu ama mutluyduk, tek göz odada kimseye eyvallahımız olmadığı için çok mutluyduk.
Kusura bakmayın, mecburiyet diye birşey yoktur, borç, evden kovan baba, anlayışsız aile olursa olsun, bir yuva kurulmasını istiyorsanız taşın altına elinizi koyacaksınız, eşya, düğün dernek, altın sadece görümlük şeylere odaklanmak yerine, bu adamla yola çıktığımda iyi mi ederim kötü mü diye düşünüp karar verecek ve kararınızın arkasında duracaksınız, ben dimdik duracak bir adamı sevip aldım hayatıma, senelerdirde omuz omuzayız, bana çok denen kayınvalidenle otur tavsiyesine uysaydım belki de bende verecek omuz, eşimde dimdik duracak enerji olmayacaktı.
Mecburiyet diye birşeyde yoktur, ben evlendiğimde ne kendi ailem ne de eşimin ailesinden tek bir maddi destek yoktu, iyi ki de yoktu destek olmamasının ne büyük bir nimet olduğunu sonraları anladım, eşim ve kendimle gurur duydum duyuyorum, bir sandık çeyizi, bir çift kişilik divan, bir pamuk yatak, elimizdeki tüm eşyamız bundan ibaretti, bir kot tişört evlendim derler ya aynen öyle evlendik biz, şimdilerde sizlerin bir dış çekimim bile yok diye hüzünlendiğiniz, belki de mesele yaptığınız hiçbirşeyi mesele yapmadık biz, çoğunuzun belki de asla oturmam diyeceği türden bir ev kiraladık, ben yağlı boyalarına yardım ettim, eşim duvarları boyadı, bir dörtlü ocak bile yoktu, küçük tüp üstünde yemek yapardık, geceleri bize yatak olan divan gündüzleri misafirlere koltuk olurdu ama mutluyduk, tek göz odada kimseye eyvallahımız olmadığı için çok mutluyduk.
Kusura bakmayın, mecburiyet diye birşey yoktur, borç, evden kovan baba, anlayışsız aile olursa olsun, bir yuva kurulmasını istiyorsanız taşın altına elinizi koyacaksınız, eşya, düğün dernek, altın sadece görümlük şeylere odaklanmak yerine, bu adamla yola çıktığımda iyi mi ederim kötü mü diye düşünüp karar verecek ve kararınızın arkasında duracaksınız, ben dimdik duracak bir adamı sevip aldım hayatıma, senelerdirde omuz omuzayız, bana çok denen kayınvalidenle otur tavsiyesine uysaydım belki de bende verecek omuz, eşimde dimdik duracak enerji olmayacaktı.
- 15 Eylül 2016
- 121
- 33
- 13
- 28
Konu sahibinden özür dileyerek bende kendi derdimi anlatmak istiyorum bende eşimin ailesiyle mecburen yaşıyorum şuan eşimin işi yok ve aile mandıra sinde calisiyo (nisanliyken vardı ama evlenince birden bire biraki verdi ) esin evin tek oglu 2 ablası var ve bu yüzden onu bırakmak istemiyorlar tek erkek miste yanlarında durcakmista tek umitleriymis bende mecburen kayınbabam kaynanam ve 2 gorumcemle yaşıyorum beni rahatsız etmiyorlar ama aynı konu sahibi gibi dusunuyorum
İnşallah sizde düzelirsiniz Can'ım sabreden derviş muradına ermiş Allah herkesin yuvasını huzurlu musmutlu etsin inşallah sıkma canınıYani ben kesinlikle kv kotu bi insan demiyorum ama bana haddinden fazla karisir. Zaten huyunu ogrendim ona gore davraniyorum Ama o boyle yap dese ben o anlik yapsam mesela sonra tekrar kendi bildigimi yapsam o boyle benim dusumceme saygili falan demez neden ben gidince tekrar o sehpayi oraya koydun? der. soyledigin gibi insandan insana fark var canim. en azindan senin evin kapin ayri. O bakimdan daha sanslisin.