• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit

Bizimde ileride öyle bi durum söz konusu Allah korusun tabi asla istemiyorum Allahım göstermesin :(
Benim eşimde bi ara diyordu ki işte dublex ev alırız üst katta yatak odamız vs olur akşamları yemekten sonra annem ayrı biz ayrı odalarda tv izleriz takılırız falan. Ama hiç sanmam kayınvalide ayrı odada tek başına oturacak eşimle ben ayrı odada tv izleyip çay içicez. Bu erkekler kadınların duygularını, merhametini kullanıyor bazen bence :KK62:

Benim de konum vardı bununla ilgili ne diyorsan kelimesi kelimesine doğru eşimle hiç Mutlu olamadık asla benim tarafımda değil düzeldi evi ayıracak diyordum ağzındaki hakaretten küfürden ben bu Ada'mla ev ayırsam ne olacak diye düşünüyorum artık annesinin bebeği hala kim bana ne yaparsa yapsın bana bir kere inanmaz ben kötüyüm ben sinsiyim çünkü intihar etmemi istiyormuş öyle bir baskı kuruyor ki üstümde baş Ağrı'sından öleceğim dırdır vırvır hiç mi susmaz bir insan en ufak birşey yapmadım sabah kalkıyor aklına esiyor ağzına geleni sayıp çıkıyor eve gelince de hiç susmuyor ağlayamıyorum bile artık etrafımızdaki evlilere bakıyorum bizim neyimiz eksik diyorum iç içe bir ev olamadık bir aile kuramadık onlarda da çıt ses yok durumları yok desem kimsede olmayan herşey var bir gün fazla birşey istemedim ev istedim olmadı artık istek de kalmadı en iyisi boşanmak galiba çok düşündüm kızını vermem sırf sen üzül diye diyor ağlayarak yazıyorum bunları çok çaresizim kolum kanadım kırık sanki ne yapacağımı artık bilmiyorum anlatacak kimse de yok içimi Buraya dökmek istedim konuyu da görünce tarama tuz basıldı resmen

Benim de konum vardı bununla ilgili ne diyorsan kelimesi kelimesine doğru eşimle hiç Mutlu olamadık asla benim tarafımda değil düzeldi evi ayıracak diyordum ağzındaki hakaretten küfürden ben bu Ada'mla ev ayırsam ne olacak diye düşünüyorum artık annesinin bebeği hala kim bana ne yaparsa yapsın bana bir kere inanmaz ben kötüyüm ben sinsiyim çünkü intihar etmemi istiyormuş öyle bir baskı kuruyor ki üstümde baş Ağrı'sından öleceğim dırdır vırvır hiç mi susmaz bir insan en ufak birşey yapmadım sabah kalkıyor aklına esiyor ağzına geleni sayıp çıkıyor eve gelince de hiç susmuyor ağlayamıyorum bile artık etrafımızdaki evlilere bakıyorum bizim neyimiz eksik diyorum iç içe bir ev olamadık bir aile kuramadık onlarda da çıt ses yok durumları yok desem kimsede olmayan herşey var bir gün fazla birşey istemedim ev istedim olmadı artık istek de kalmadı en iyisi boşanmak galiba çok düşündüm kızını vermem sırf sen üzül diye diyor ağlayarak yazıyorum bunları çok çaresizim kolum kanadım kırık sanki ne yapacağımı artık bilmiyorum anlatacak kimse de yok içimi Buraya dökmek istedim konuyu da görünce tarama tuz basıldı resmen
boşan niye cekıyorsun

Ayy inanamiyorm bu yaptigi cok tiksinc bisey. oyle bise yaptigi anda cocugu kucagindan cekin alin bu ne ya
Bikere yaptik cekmedik ama esim kizdi iki aylik bebegi bildiginiz esimin kucagina atti merakli degilim sanki ilk sizin bebeginiz oldu dedi bide mahcup olmak yerine uste cikti her konuda boyle durmadan laf sokar sonra geriye doner ama ben saka yaptimm der hoslanmadigimi bilir sevmiyorum Ozaman saka yapma dimi ki zaten saka degil tavrimi gorunce agiz degistirir bikerede kabul et yani

Eşimle tanıştığımızda ikimizde 16 yaşındaydık.
Daha o yaşımda söyledim, olur da bir gün evlenirsek ailen ile yaşamam baştan söyleyeyim demiştim...
7 yıl sonunda evlendik. 3 aylık evliyiz ve bin şükür ayrı evde yaşıyoruz.
Ben rahatına düşkün bir insan değilim pek. Öyle oturmayı da bilmem, sürekli bir iş havasındayım
Ve oldukça titizim, yerde bir çöp görmeyeceğim. Sağolsun eşimde benim bu titizliğimi bilir ve bana çok yardımcı olur.
Kayınvalide ve kayınpeder 5-10 dklık mesafede oturuyorlar. Haftada 1 kere mutlaka görüşürüz
Ama tatlı tatlı görüşür evimize geliriz.
Bence en iyisi ayrı oturmak. Öbür türlü eziyet olur o evlilik...

Ben baştan çıkarken bunu kabul edip evlenince şikayeti olanları anlamıyorum. Baştan kabul etmeyeceksiniz o zaman ve kendi evinin sorumluluğunu alabilecek, ayrı ev açabilecek olan biriyle evlenecektiniz. Çünkü aşk bir yerden sonra bitiyor ve bu sorunlar kaçınılmaz. Neden buna mecbursunuz aynı evde. Eşiniz çalışmıyor mu? maddi olarak onlara bağlıyken çok söz hakkınız olamıyor maalesef. Sizde çalışın mesela elinizi taşın altına koyun madem başbaşa hayat istiyorsanız. Hiçbir sorumluluk almadan şikayetçi olamazsınız.

Canim Allah tez zamandaen hayirlisini versin hakkinda. keske cocuk yapmasaydin. esimden yana cok sansliyim ben allahtan benim rahatsiz oldugum konularda annesini uyarir kendi rahatsizlik duyuyo gibi. bizim borcumuz var esimde istiyo ayri evi o da rahat edemiyo cunku senin durumun daha zormus allah yardimcin olsun

Ben baştan çıkarken bunu kabul edip evlenince şikayeti olanları anlamıyorum. Baştan kabul etmeyeceksiniz o zaman ve kendi evinin sorumluluğunu alabilecek, ayrı ev açabilecek olan biriyle evlenecektiniz. Çünkü aşk bir yerden sonra bitiyor ve bu sorunlar kaçınılmaz. Neden buna mecbursunuz aynı evde. Eşiniz çalışmıyor mu? maddi olarak onlara bağlıyken çok söz hakkınız olamıyor maalesef. Sizde çalışın mesela elinizi taşın altına koyun madem başbaşa hayat istiyorsanız. Hiçbir sorumluluk almadan şikayetçi olamazsınız.
Vir vir virr.
Olayi bilmeden sallama yirmi oldu bu heralde. konuyu bilmeden atip atip tutuyosunuz.
Esim calisiyo iki ay sonra da bi kac kurus biriktirip cikicaz tamm?

Eşimle tanıştığımızda ikimizde 16 yaşındaydık.
Daha o yaşımda söyledim, olur da bir gün evlenirsek ailen ile yaşamam baştan söyleyeyim demiştim...
7 yıl sonunda evlendik. 3 aylık evliyiz ve bin şükür ayrı evde yaşıyoruz.
Ben rahatına düşkün bir insan değilim pek. Öyle oturmayı da bilmem, sürekli bir iş havasındayım
Ve oldukça titizim, yerde bir çöp görmeyeceğim. Sağolsun eşimde benim bu titizliğimi bilir ve bana çok yardımcı olur.
Kayınvalide ve kayınpeder 5-10 dklık mesafede oturuyorlar. Haftada 1 kere mutlaka görüşürüz
Ama tatlı tatlı görüşür evimize geliriz.
Bence en iyisi ayrı oturmak. Öbür türlü eziyet olur o evlilik...
Cok haklisiniz

Size birşey diyen mi var ne bu atar gider yahu? 15 yaşında mısınız? Tecrübe ile sabit eş ailesiyle yaşanmamasını tavsiye ediyorsunuz işte siz de. Ben de aynı şeyi tavsiye ediyorum, yaşamayın diyorum. Zorunuza giden nedir? İstediğim konuda istediğim yorumu da yaparım, siz buna karar veremezsiniz. Önce kendi okuma anlama yeteneğinizi gözden geçirin. Yapmışsınız bir hata, evliliğinizin en güzel zamanlarını mahvetmişsiniz, aslında sizi de anlıyorum, kolay değil. Ben olsam benim de psikolojim normal olmazdı. Evet, görüldüğü gibi evli olup da "ev"li olamayanların hali ortada. Genç kızlarımız sizden ders alır umarım. Şartlar olgunlaşmadan evlenmemek lazım, kimse evlenmedi ya da 2 sene sonra evlenecek diye ölmez, bunu idrak etmeliler.
Hayir olayi dha anlayamamis ve hala salliyosun. Bence kendi yazdiklarini tekrar bi oku. hala ve hala anlamamis olman gelip burada bana sallama hakki vermiyo sana. Soylediklerine dikkat et. 15 yasindaki bi ergenin yasayabilcegi seyleri yazmadim ben. ozrunuz kabahatinizden buyuk. keyfi bi durum degil. beraber yasamam. esim de ayri evi acacaj k kapasitede var cok sukur. ya senin inatla bi seyleri kabul etmeyen kapasiten?

Bizimde ileride öyle bi durum söz konusu Allah korusun tabi asla istemiyorum Allahım göstermesin :KK43:
Benim eşimde bi ara diyordu ki işte dublex ev alırız üst katta yatak odamız vs olur akşamları yemekten sonra annem ayrı biz ayrı odalarda tv izleriz takılırız falan. Ama hiç sanmam kayınvalide ayrı odada tek başına oturacak eşimle ben ayrı odada tv izleyip çay içicez. Bu erkekler kadınların duygularını, merhametini kullanıyor bazen bence :KK62:
Ne olursa olsun kabul etme canm

Sallayın şu meseleyi ya. Ayrı yaşayacaksanız evlenin, aksi takdirde evlenmeyin. Ya da bekleyin adam durumunu düzeltsin, ayrı bir ev açacak duruma gelsin ve öyle evlenin. Saçmalık yani, 2016 yılındayız. Aileyle yaşamak ne demek? Evlenmeyin öyle adamlarla ya, evlenmezseniz ölmezsiniz yani. Önce adam olsun, erkek olsun kendi evini kurabilecek güçte olsun. Ailesiyle yaşayacak insan neden evlenir anlamıyorum, git annen babanla otur o zaman.
Yani gercekten durumu olmayinca adam veya erkek olunmuyor mu? zihniyetinize sasirdim dogrusu? keyfi bi durum soz konusu olsa anlicam ama ya mecburiyet? ben evimi ayiramiyorm vs yazmadm. insallah bi kac aya ayiricam evimi. lutfen kelimelerinize dikkat edin

Hayir olayi dha anlayamamis ve hala salliyosun. Bence kendi yazdiklarini tekrar bi oku. hala ve hala anlamamis olman gelip burada bana sallama hakki vermiyo sana. Soylediklerine dikkat et. 15 yasindaki bi ergenin yasayabilcegi seyleri yazmadim ben. ozrunuz kabahatinizden buyuk. keyfi bi durum degil. beraber yasamam. esim de ayri evi acacaj k kapasitede var cok sukur. ya senin inatla bi seyleri kabul etmeyen kapasiten?

herkese aynı şeyi söylemişsiniz. olayı bilmeden sallamayın vs diye. valla ortada bi olay yok, konudaki tüm mesajları okudum. ayrı eve çıkmayacak durumda iken evlenmediniz mi?

aslinda benim kv ile evler ayri olsa sizin givi daha anlayislu oluruzu birbirimize karsi bunun farkindayim ben. olur insallah
Her dediğini duyma herşeye cevap verme az konuş öz konuş laf gideceği yeri bulur eşine annesini ailesini kötüleme eğer annesi ile aranda bir sorun varsa bırak kendi farkettim bir şeyleri çokça dua et sabret inşallah çok çok Mutlu olurdunuz

neden kabul ettiniz ki? borç bitince evlenseydiniz daha mantıklı olmaz mıydı? kendi yuvasını kuramayan adamlara koca diyorsunuz, birileri yorum yapınca neden zorunuza gidiyor anlamıyorum.

Back