Kızlar Benim kayniş üst katta ama hiç bişeyime karışmaz Pazar'a cıkıcak olsa zile basar yada tan yana isek eksiğin var mı sorar yada paran var mı der yada bana para verse şunu al dese para üstünü almaz akşamdan oturmaya gelse yukarda tek durma kal burda diyorum kalmaz tek durma Yok kızım diyor hiç bir şeyimize karışmaz oyle yaptığım işe karışmıyor etkiye sütlüye herşeye konuşmuyor çoğu bilmediğim şey olunca soruyorum oda diyor bir kötü edersin iki kötü edersin üçüncüye öğrenirsin bişey olmaz yavaş yavaş öğrenirsin hiç oyle karışmalı etmeli tartışmalarımız sözlerimiz olmadı Allah'a şükür eşimle aramıza gitmeli etmeli çekişmeli şeyler hiç olmadı Allah'a şükür bizde böyleyiz inşallah herkes çok mutlu olur biz mutluyuz sürekli gelio gitmez genelde ben çıkarım üste ona derim gel o bişe diyecek olsa mesela ben hemen şakaya vururum ben bişe demem güleriz geçeriz öyle yani karşında ki insanı kumaşına göre taşıdıktan sonra hiç sorun olmuyor bir süre sonra huyunu suyunu çözüyprsın zaten ona göre davranıyorsun tabi oda seni taşımayı biliyorsa eğer karşılıklı yani bide içi fesat pis olanlar var yani oyle işte