iyyy inan bunu bilmek bile beni rahatsiz ederdi. tabiki izlemiyor ama sonucta anlaşılıyor hiç özel hayat yok gibi birşey. ben ertesi gün aa kayınbaba kayınvalde sevişti diye bilmek istemem. mahremiyet nerde kaldı hersey apacık ortadaValla gusul alirken kimse seni izlemiyo :)) o konuda rahatim cunku kv kp de gayet girip gusullerini aliyolar hahah
aynen katılıyorum mahremıyet önemli konu anlaşanız bile olmaz yani ayni evin icindeÖyle diyorsunuz ama yaşarken pek öyle denmiyor
Bunları yazdım ki kayınvalidemin bu özelliklerine rağmen olmadı. Ben de evlenmeden önce uçup kaçıyordum, çok iyi bir kadın, çok iyi anlaşırım diye. Tamam anlaşıyorsun ama evlilikte mahremiyet gerekiyor. Eşimin ailesi değil kendi ailem olsa da rahatsız olurdum.
berbaer oturupta üstüne cocuk yapanlarıda hıc anlamıyorum ama...
Arkadaş gelemez anne istemezler baba kuzen arkadaş istemezler annesi hep kızını doldurur olur ama onlar sümsük oğullarını doldurmuyormuş gibi ee bir klaf varya er kişi kendinden bilir işii kendileri doldurur oğullarını her istedikleri olacak gelin ne ki dış kapının dış mandalı sanki evlat mı o köle olacaksın köle isterler hele kocada 5 para etmez sümsüğün tekiyse anasının eteğinden çıkmıyorsa yandı o gelinn way ki waay halineee Allahhh yardım etsinnn zor çok çok çok zorr
Suan bekarim. "Annem bizimle yasayacak "diye karsima gelenlerin sayisini ve bu yuzden kac kisiyi reddettigimi hatirlamiyorum. Aileler neden anlamaz ya da anlamak istemez ki eslerin ozel hayatinin olmasi gerektigini, basbasa vakit gecirmek istediklerini.. evlilik zaten iki insanin birbirini tanima ve uyum saglama sureci. Aileyle birlikte yasanildiginda ne kadar saglikli ya da mutlu bir yuva olabilir ki.. ya konu sahibi esinin ailesi hep mi sizinle kaliyo? Ya da siz esinizle ayri bir eve cikmayi dusunmuyor musunizNe kadar sizi kizlari gibi gorduklerini soyleseler de konu kendi cocuklarina gelince dis kapinin dis mandalisinizdir. Kocanizla cilveleseceginiz tek ortam dort duvar odasi(varsa!) yatak odanizdir. Butun yatak iliskileriniz sessiz sinemadan ibarettir. uzanip beraber sarilip bi tv bile izleyemezsiniz. Gecelik sabahliklarinizla salina salina evin icin de gezemezsiniz (ki cok severim) dusa gireceginiz saatleri siz ayarlayamazsiniz ev ahalisinin banyo keyfine baglidir. Esinizle basbasa oturup yemek yiyemezsiniz illa o sofraya on kisi birden oturulacak.! (Varsa!) Arkadaslarinizi eve cagiramazsiniz. cunku etrafta bi suru insan vardir rahat edemez oturup bi kahve bile icemezsiniz. esinizle disari bile rahat rahat cikamazsiniz. Cunku vidividi edip sizi kapida bekleyen soru yagmuruna tutan bir adet kv vardir. Evde ki otoriteri kendi eline alan herkes uzerine hakimiyeti kuran esinize hala cocukmus gibi davranan giyiminizden tutun saciniza basiniza kadar karisan o olmadan hic biyere gidemeyeceginiz bi adet kayinvalide!!!
Esinizin izin gununde kv nin butun sulalesinin evde toplanmasi uyku saatlerinize bile karisilmasi da cabasi. Neyse bu kadarla sinirli degil aklima geldikce yazcam.
Ya kabul etmicem zaten bakalim Ben ne yapicam cok olaylar olacak konumu okursaniz anlarsiniz en basiti oglum 20 aylik oldu dogdugundan beri emzirme sevdasinda ne benden ne oglundan cekinmez lönk diye cikarir goguslerini illa gel Beni em diye esimin yanimda oldugu tek konu kizar anne yapma der oda niye ne guzel goguslerim var sanki emdide der bukadar giciklik yeter ki istmeyeblirimde ayni evde yasamayi illa sebepe ihtiyacim yokCanim sakın sakınnnnnn.
Ne kadar iyi de olsan anlasiyo da olsan ayni eve girince hersey degisiyo sorunlar basliyo esini ikna et. ben seninle eskisi gibi ilgilenemem de. sevisirken bile rahat edemem saygimizdan yaninda sarilip sakalasamayiz bile de. sakin canim aklin varsa engel ol. herkes kendi yuvasinda mutlu olsn
cok haklisin canim elimden geldigince gormuyorum. gormemeye calisiyorum yapilanlari. ki beni en ufacik bi soz bile cok incitir. kimseye karsi tahammulu olmayan ben evlendigimden beridir o kadar uysal ve sabirli oldum ki.. belki de bu bi sinav diyorum. elimden geldigince beraber yasamak isteyenlerj uyariyorum. hic arkadasm yok bi tek esimin teyzeleri kuzenleri vs. goruyoruz o da kv birlikte. kimseye anlatamiyorum derdimi. cocuk dusunmuyorm zaten ayri eve cikana kadar. cunku bu eve cakili kalmak istemiyorm. cocugumu ben kendm buyutmek istiyorum. esime de canimi sikan bi durum oldukca soyluyorm ona da uzuluyorun gecen gun oturdu agladi seni mutlu edemiyorm elimden bise gelmiyo param olsa inan herseyini alirim diye. oyle uzuldum ki o an ona. artik buyuk bi sorun olmadikca ona da acmiyorum.
fitifiti mi yapiyorlar :) güzeldiTabii illa ki acaba ne dusunuyolar falan diye kafama takiyorm bazen de dus olayinu salliyorm aman nasi olsa kendileri de fitifiti yapip dus aliyo diyip giriyorm dusa
Canim esim kat-î suretle istemiyor calismami. Kimseye guvenmiyor sen guzelsin senin aklini karistirmaya calisirlar diyor. biliyorum calisirsam bi sury kiskancljk kavgasi olcak. cok konustum calisim diye ama istemiykrÇok zor bir durum hele ülkemizde kiralar fırlamış asgari ücret 1300 kira ortalama 1000 tl çok adaletsiz bir dünya. Canım yazmışsın ama senin çalışmaktan başka çaren yok bir bayan mağazası bulamazmısın satış falan eşin madem üzülmüş bu kadar onu buna alıştır bence tek kişi çalışarak eve çıkılmaz bu zamanda . İster istemez kv sözleri hep ağırdır annelerimizde aynı lafları ediyor inan daha beterlerini ederler ama kv inki çok ağır gelir . Bu dünyanın kanunu . Sen iyi geçinmeye bak sen kazanırsın o istediği kadar kötü olsun . Çocuk içinde iyi düşünmüşsün çıkmadan asla yapma. Tek çaren çalışmak ... buna odaklan .
Buyuk konusulmamali diye dusunuyorumiyyy inan bunu bilmek bile beni rahatsiz ederdi. tabiki izlemiyor ama sonucta anlaşılıyor hiç özel hayat yok gibi birşey. ben ertesi gün aa kayınbaba kayınvalde sevişti diye bilmek istemem. mahremiyet nerde kaldı hersey apacık ortada
Allah icin mesajlari tamamen okumayan insanlar surada bi yorumda bulunmasinlar ya!!Sallayın şu meseleyi ya. Ayrı yaşayacaksanız evlenin, aksi takdirde evlenmeyin. Ya da bekleyin adam durumunu düzeltsin, ayrı bir ev açacak duruma gelsin ve öyle evlenin. Saçmalık yani, 2016 yılındayız. Aileyle yaşamak ne demek? Evlenmeyin öyle adamlarla ya, evlenmezseniz ölmezsiniz yani. Önce adam olsun, erkek olsun kendi evini kurabilecek güçte olsun. Ailesiyle yaşayacak insan neden evlenir anlamıyorum, git annen babanla otur o zaman.
Ayy inanamiyorm bu yaptigi cok tiksinc bisey. oyle bise yaptigi anda cocugu kucagindan cekin alin bu ne yaYa kabul etmicem zaten bakalim Ben ne yapicam cok olaylar olacak konumu okursaniz anlarsiniz en basiti oglum 20 aylik oldu dogdugundan beri emzirme sevdasinda ne benden ne oglundan cekinmez lönk diye cikarir goguslerini illa gel Beni em diye esimin yanimda oldugu tek konu kizar anne yapma der oda niye ne guzel goguslerim var sanki emdide der bukadar giciklik yeter ki istmeyeblirimde ayni evde yasamayi illa sebepe ihtiyacim yok
dugun borcumuzun bitmesine iki ay kaldi. uc bes kurus biriktirip cikmayi dusunuyoruzSuan bekarim. "Annem bizimle yasayacak "diye karsima gelenlerin sayisini ve bu yuzden kac kisiyi reddettigimi hatirlamiyorum. Aileler neden anlamaz ya da anlamak istemez ki eslerin ozel hayatinin olmasi gerektigini, basbasa vakit gecirmek istediklerini.. evlilik zaten iki insanin birbirini tanima ve uyum saglama sureci. Aileyle birlikte yasanildiginda ne kadar saglikli ya da mutlu bir yuva olabilir ki.. ya konu sahibi esinin ailesi hep mi sizinle kaliyo? Ya da siz esinizle ayri bir eve cikmayi dusunmuyor musuniz
A yok o kadar da degil artik :))Cakismiyormusunuz banyo kapisinda.
aslinda benim kv ile evler ayri olsa sizin givi daha anlayislu oluruzu birbirimize karsi bunun farkindayim ben. olur insallahKızlar Benim kayniş üst katta ama hiç bişeyime karışmaz Pazar'a cıkıcak olsa zile basar yada tan yana isek eksiğin var mı sorar yada paran var mı der yada bana para verse şunu al dese para üstünü almaz akşamdan oturmaya gelse yukarda tek durma kal burda diyorum kalmaz tek durma Yok kızım diyor hiç bir şeyimize karışmaz oyle yaptığım işe karışmıyor etkiye sütlüye herşeye konuşmuyor çoğu bilmediğim şey olunca soruyorum oda diyor bir kötü edersin iki kötü edersin üçüncüye öğrenirsin bişey olmaz yavaş yavaş öğrenirsin hiç oyle karışmalı etmeli tartışmalarımız sözlerimiz olmadı Allah'a şükür eşimle aramıza gitmeli etmeli çekişmeli şeyler hiç olmadı Allah'a şükür bizde böyleyiz inşallah herkes çok mutlu olur biz mutluyuz sürekli gelio gitmez genelde ben çıkarım üste ona derim gel o bişe diyecek olsa mesela ben hemen şakaya vururum ben bişe demem güleriz geçeriz öyle yani karşında ki insanı kumaşına göre taşıdıktan sonra hiç sorun olmuyor bir süre sonra huyunu suyunu çözüyprsın zaten ona göre davranıyorsun tabi oda seni taşımayı biliyorsa eğer karşılıklı yani bide içi fesat pis olanlar var yani oyle işte
Size birşey diyen mi var ne bu atar gider yahu? 15 yaşında mısınız? Tecrübe ile sabit eş ailesiyle yaşanmamasını tavsiye ediyorsunuz işte siz de. Ben de aynı şeyi tavsiye ediyorum, yaşamayın diyorum. Zorunuza giden nedir? İstediğim konuda istediğim yorumu da yaparım, siz buna karar veremezsiniz. Önce kendi okuma anlama yeteneğinizi gözden geçirin. Yapmışsınız bir hata, evliliğinizin en güzel zamanlarını mahvetmişsiniz, aslında sizi de anlıyorum, kolay değil. Ben olsam benim de psikolojim normal olmazdı. Evet, görüldüğü gibi evli olup da "ev"li olamayanların hali ortada. Genç kızlarımız sizden ders alır umarım. Şartlar olgunlaşmadan evlenmemek lazım, kimse evlenmedi ya da 2 sene sonra evlenecek diye ölmez, bunu idrak etmeliler.Allah icin mesajlari tamamen okumayan insanlar surada bi yorumda bulunmasinlar ya!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?