Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit

Kızlar Benim kayniş üst katta ama hiç bişeyime karışmaz Pazar'a cıkıcak olsa zile basar yada tan yana isek eksiğin var mı sorar yada paran var mı der yada bana para verse şunu al dese para üstünü almaz akşamdan oturmaya gelse yukarda tek durma kal burda diyorum kalmaz tek durma Yok kızım diyor hiç bir şeyimize karışmaz oyle yaptığım işe karışmıyor etkiye sütlüye herşeye konuşmuyor çoğu bilmediğim şey olunca soruyorum oda diyor bir kötü edersin iki kötü edersin üçüncüye öğrenirsin bişey olmaz yavaş yavaş öğrenirsin hiç oyle karışmalı etmeli tartışmalarımız sözlerimiz olmadı Allah'a şükür eşimle aramıza gitmeli etmeli çekişmeli şeyler hiç olmadı Allah'a şükür bizde böyleyiz inşallah herkes çok mutlu olur biz mutluyuz sürekli gelio gitmez genelde ben çıkarım üste ona derim gel o bişe diyecek olsa mesela ben hemen şakaya vururum ben bişe demem güleriz geçeriz öyle yani karşında ki insanı kumaşına göre taşıdıktan sonra hiç sorun olmuyor bir süre sonra huyunu suyunu çözüyprsın zaten ona göre davranıyorsun tabi oda seni taşımayı biliyorsa eğer karşılıklı yani bide içi fesat pis olanlar var yani oyle işte

Valla gusul alirken kimse seni izlemiyo :)) o konuda rahatim cunku kv kp de gayet girip gusullerini aliyolar hahah
iyyy inan bunu bilmek bile beni rahatsiz ederdi. tabiki izlemiyor ama sonucta anlaşılıyor hiç özel hayat yok gibi birşey. ben ertesi gün aa kayınbaba kayınvalde sevişti diye bilmek istemem. mahremiyet nerde kaldı hersey apacık ortada

aynen katılıyorum mahremıyet önemli konu anlaşanız bile olmaz yani ayni evin icinde

berbaer oturupta üstüne cocuk yapanlarıda hıc anlamıyorum ama...

Hamdolsun iyiki olmuş. Oğlum benim arkadaşım oldu dayanma gücüm oldu yaşama sevincim oldu. Hem hayatım onlar yüzünden beraberlik yüzünden yeterince kisitlaniyodu bi de bebek isteğimi erteleyemezdim onlar icin

Çok şükür ki benim esim gerçekten adam gibi adam. Ben o üzülmesin diye sustukca o benim savunacagimdan çok savundu beni, haklarimi. Benden çok o beni düşündü. Ve baktı ki olmuyo evi ayırdık. Tek pişmanlığı keşke ılk günden ayrı olsaydık diyo

Sen evine çıktığın zaman evlendiğini ve artık eşinle bir yuva olduğunuzu anlayacaksın.
Şuanki yaşadığınız evlilik hayatı değil.
İnşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkarsınız.
Kira da olsa 1+1 de olsa insanın kendi eşiyle başbaşa yaşadığı bir ev gibi asla olamaz.

İnşaallah en yakın zamanda kendi evine geçersin. Özel hayat yok gibi bişey böyle. Gerçekten çok zor. Kendi evine geçene kadar da Allah yardimcin olsun

Suan bekarim. "Annem bizimle yasayacak "diye karsima gelenlerin sayisini ve bu yuzden kac kisiyi reddettigimi hatirlamiyorum. Aileler neden anlamaz ya da anlamak istemez ki eslerin ozel hayatinin olmasi gerektigini, basbasa vakit gecirmek istediklerini.. evlilik zaten iki insanin birbirini tanima ve uyum saglama sureci. Aileyle birlikte yasanildiginda ne kadar saglikli ya da mutlu bir yuva olabilir ki.. ya konu sahibi esinin ailesi hep mi sizinle kaliyo? Ya da siz esinizle ayri bir eve cikmayi dusunmuyor musuniz

Ya kabul etmicem zaten bakalim Ben ne yapicam cok olaylar olacak konumu okursaniz anlarsiniz en basiti oglum 20 aylik oldu dogdugundan beri emzirme sevdasinda ne benden ne oglundan cekinmez lönk diye cikarir goguslerini illa gel Beni em diye esimin yanimda oldugu tek konu kizar anne yapma der oda niye ne guzel goguslerim var sanki emdide der bukadar giciklik yeter ki istmeyeblirimde ayni evde yasamayi illa sebepe ihtiyacim yok

Sallayın şu meseleyi ya. Ayrı yaşayacaksanız evlenin, aksi takdirde evlenmeyin. Ya da bekleyin adam durumunu düzeltsin, ayrı bir ev açacak duruma gelsin ve öyle evlenin. Saçmalık yani, 2016 yılındayız. Aileyle yaşamak ne demek? Evlenmeyin öyle adamlarla ya, evlenmezseniz ölmezsiniz yani. Önce adam olsun, erkek olsun kendi evini kurabilecek güçte olsun. Ailesiyle yaşayacak insan neden evlenir anlamıyorum, git annen babanla otur o zaman.

Çok zor bir durum hele ülkemizde kiralar fırlamış asgari ücret 1300 kira ortalama 1000 tl çok adaletsiz bir dünya. Canım yazmışsın ama senin çalışmaktan başka çaren yok bir bayan mağazası bulamazmısın satış falan eşin madem üzülmüş bu kadar onu buna alıştır bence tek kişi çalışarak eve çıkılmaz bu zamanda . İster istemez kv sözleri hep ağırdır annelerimizde aynı lafları ediyor inan daha beterlerini ederler ama kv inki çok ağır gelir . Bu dünyanın kanunu . Sen iyi geçinmeye bak sen kazanırsın o istediği kadar kötü olsun . Çocuk içinde iyi düşünmüşsün çıkmadan asla yapma. Tek çaren çalışmak ... buna odaklan .

G gAvE helal olsun sana sabrederek azmetsin canım herşeyin başı sabır. Çocukta Allahın taktiri iyiki yapmışsın 10 çocuğunda olsa böyle zor zamanda gelen bir bebek farklı olacaktır senin için bu zamanda böyle gelin bulmak zor

Canim esim kat-î suretle istemiyor calismami. Kimseye guvenmiyor sen guzelsin senin aklini karistirmaya calisirlar diyor. biliyorum calisirsam bi sury kiskancljk kavgasi olcak. cok konustum calisim diye ama istemiykr

Buyuk konusulmamali diye dusunuyorum

Allah icin mesajlari tamamen okumayan insanlar surada bi yorumda bulunmasinlar ya!!

Ayy inanamiyorm bu yaptigi cok tiksinc bisey. oyle bise yaptigi anda cocugu kucagindan cekin alin bu ne ya

dugun borcumuzun bitmesine iki ay kaldi. uc bes kurus biriktirip cikmayi dusunuyoruz

aslinda benim kv ile evler ayri olsa sizin givi daha anlayislu oluruzu birbirimize karsi bunun farkindayim ben. olur insallah

Allah icin mesajlari tamamen okumayan insanlar surada bi yorumda bulunmasinlar ya!!
Size birşey diyen mi var ne bu atar gider yahu? 15 yaşında mısınız? Tecrübe ile sabit eş ailesiyle yaşanmamasını tavsiye ediyorsunuz işte siz de. Ben de aynı şeyi tavsiye ediyorum, yaşamayın diyorum. Zorunuza giden nedir? İstediğim konuda istediğim yorumu da yaparım, siz buna karar veremezsiniz. Önce kendi okuma anlama yeteneğinizi gözden geçirin. Yapmışsınız bir hata, evliliğinizin en güzel zamanlarını mahvetmişsiniz, aslında sizi de anlıyorum, kolay değil. Ben olsam benim de psikolojim normal olmazdı. Evet, görüldüğü gibi evli olup da "ev"li olamayanların hali ortada. Genç kızlarımız sizden ders alır umarım. Şartlar olgunlaşmadan evlenmemek lazım, kimse evlenmedi ya da 2 sene sonra evlenecek diye ölmez, bunu idrak etmeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…