Esinin ailesiyle yasamak(yasamayin) tecrubeyle sabit

Bunlar da az değil sonuçta ne o öyle bu evin gelini benim gibi çalımlar ,ne gerek var deli eder

İşte bu yüzden buradaki bu tarz konulara hep yapmayın yazıyoruz.
Gerçekten dayanılacak gibi değil.
Eşimle hiçbir özel paylaşımım olamayacaksa ne anlıycam o evlilikten?

Ailem bana destek cikmadi hicbi sekilde. olayli bi sekilde geldim zaten birine on yargi yaparken iki kez dusunulmeli. uvey annemle yasiyodum. o da dunyayi bana dar etti

canım yine de haline şükret bence kötü davranan bi üvey annen varmış, baban sahip çıkmıyorsmuş galiba, eşinin ailesi sanırım çok kötü insanlar da değil kv söyle kötü fln yazmamışsın, ne güzel bir ailen olmuş işte

3 yıl oturdum onu bana sor bana..

İstedigin saatte uyuyup istedigin saatte uyanamazsin.
Esinle rahat rahat tartisamazsin bile.
Çocuğuna istedigin eğitimi uygulayamazsin.
Giydigin coraba bile müdahale edilir.
İstediğinde annene gidemezsin annen gelemez.( evin durumu müsait olacak)
Esinle basbasa dışarı çıktığında suç işlemiş gibi olursun.
Yemek yaparsın kabahat yapmazsin kabahat.
Evin gibi sahiplendirmezler hep emanetsin.

Oy hatırladım yine içim kabardı..

Kendimi bu sekilde dusunurek motive etmeye calisiyorum zaten. Tabi onca yasadiklarimdan sonra artik esimle rahat bi hayat surmek istiyorum tek istegim bu. kotu insanlar olduklarini soyleyemem tabi ama rahatsizliklarim var

3 sene cok uzun bi sure...
3 sene tahammul edebilcegimiz sanmiyorum buyuk konusmayayim sabrinizdan dolayi tebrik ederim

Hayir tabiki de oyle birsey kasdetmiyorum. Yani rahat bi sekilde hareket edebiliyosaniz bu yazdiklarim sizde bi sorun arz etmiyorsa ne mutlu. Ben sadece calistiginizdan dem vurdum. yani surekli bi arada olsaniz boylr dusunur musunuz diye. ne kadar iyi de anlasilsa soz konusu esinizle aranizda olan ozel hayat oyle degil mi. illa ki dezavantajlari da oluyordur

hersey sorun oluyor evet.

3 sene cok uzun bi sure...
3 sene tahammul edebilcegimiz sanmiyorum buyuk konusmayayim sabrinizdan dolayi tebrik ederim

Valla bende kendimi tebrik ediyorum :)
Bazi yasadiklarimi hatirlayinca ben nasil sabretmisim yaa diyorum. Esime cok asik oldugum icin onun hatrina sabrettim gercekten. Anladim ki bazen ask iyi gelmiyo insana kendini ezdiriyosun

Valla bende kendimi tebrik ediyorum :)
Bazi yasadiklarimi hatirlayinca ben nasil sabretmisim yaa diyorum. Esime cok asik oldugum icin onun hatrina sabrettim gercekten. Anladim ki bazen ask iyi gelmiyo insana kendini ezdiriyosun
En kotusu de o zaten. Karsi cikamiyorsun cunku sen onlarin ustune geldin. uymak zorunda kaliyosun.

Hayir tabiki de oyle birsey kasdetmiyorum. Yani rahat bi sekilde hareket edebiliyosaniz bu yazdiklarim sizde bi sorun arz etmiyorsa ne mutlu. Ben sadece calistiginizdan dem vurdum. yani surekli bi arada olsaniz boylr dusunur musunuz diye. ne kadar iyi de anlasilsa soz konusu esinizle aranizda olan ozel hayat oyle degil mi. illa ki dezavantajlari da oluyordur

Birlikte yaşamayı kabul eden biri bunları da kabul etmiştir herhalde...

az önceki konuda hararetli bir k.valide savunucu olarak söyleyeyim, bırak k.valideyi insan kendi annesiyle bile bir yaştan sonra aynı evde yaşayamaz.. zor, hemde çok zor kim bilir buraya yazmadığınız neler var.. allah yardımcınız olsun ama sakın ileriye atılmasına izin vermeyin taşınmanın, hemen paranızı denkleştirip 1+1 bile olsa çıkın evinize.. onu sıfırdan kendi kendinize döşemek bile çok eğlenceli olacaktır :)

Hayali bile oyle tatli ki:)) insallah olcak. Sabirsizlaniyorummm

Siz de çalışmayı deneyebilirsiniz öyleyse. Belki nefes almanızı sağlar.
Özel hayat meselesine gelince, olumsuz etkilenme muhakkak bir miktar oluyordur ama esasen iki çocukla, her ikimizin de zihinlerimizi çok yoran işlerimiz sebebiyle sekteye uğrama oranı çok daha fazla. Kaldı ki evlilik yıllandıkça da özel hayat biraz daha sakin geçiyor, velhasıl abartılacak kadar bir etkilenme olduğunu düşünmüyorum.

evliligimizin ilk aylari ilk yillarini ben de rahat bi sekilde gecirmek istiyorum. sonucta bi kez yasaniyo diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…