- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
Değil Haksim dır oDaksim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil Haksim dır oDaksim
Zebos un mesajını görünce anladım bende eski konu oldugunuUlan eskı konuları hortlatanları Allah bildiği gibi yapsın ya Bre insafsızlar bi saatten sonra tarihe bakmıyoruz yaaa.. jdjdjdj
Her konuya harf değiştirip yazıyorumDeğil Haksim dır o
2012 de yazmiş kizcaģiz kimbilir simdi ömrune omürmü katti omrumu tükendiBaşa gelen çekilir. Sizin hic mi etrafinizda size akil verecek yol gosterecek buyugunuz yoktu kızım yapma etme diyecek ?
En basindan kabul etmeyecektiniz. Yok öyle yağma. O tarz erkekler anneleriyle evlidir. K.v ölene kadar rahat yok size. O vefat ettiginde de sizin ömrünüzün en degerli yillari bitmis gitmis olacak deger mi ?
Çekeceksin arkadasim. Sen boşanmazsın asla.
Oysa eşin, sen ayri eve cikalim der isen, k.v istemedigine yorar ve aninda seni boşar.
Seni ailen cami avlusunda felan mi buldu yoksa agac kovugundan mi ciktin? Senin de anan baban var o zaman sen de onlarin yaninda yaşa ? Kimse evlenmesin o zaman yuva kurulmasin. Onun da babasi annesini birakip babaannesine gitse tepkisi ne olurdu acaba ?
Neyse, sen boyle devam ederek gencligini guzelligini yer bitirirsin bir gun pisman olursun da iş işten gecer.
2012 tarihBaşa gelen çekilir. Sizin hic mi etrafinizda size akil verecek yol gosterecek buyugunuz yoktu kızım yapma etme diyecek ?
En basindan kabul etmeyecektiniz. Yok öyle yağma. O tarz erkekler anneleriyle evlidir. K.v ölene kadar rahat yok size. O vefat ettiginde de sizin ömrünüzün en degerli yillari bitmis gitmis olacak deger mi ?
Çekeceksin arkadasim. Sen boşanmazsın asla.
Oysa eşin, sen ayri eve cikalim der isen, k.v istemedigine yorar ve aninda seni boşar.
Seni ailen cami avlusunda felan mi buldu yoksa agac kovugundan mi ciktin? Senin de anan baban var o zaman sen de onlarin yaninda yaşa ? Kimse evlenmesin o zaman yuva kurulmasin. Onun da babasi annesini birakip babaannesine gitse tepkisi ne olurdu acaba ?
Neyse, sen boyle devam ederek gencligini guzelligini yer bitirirsin bir gun pisman olursun da iş işten gecer.
Yani ?2012 tarih
Evliyim canım 7ay oldu ama bir ben biliyorum bir AllahZeyno sen evlimisin?
Bu tarz kadinlar dramayi sever. Kocişinden de bosanmaz. Surekli sikayet edip herkesin enerjisini emerler.2012 de yazmiş kizcaģiz kimbilir simdi ömrune omürmü katti omrumu tükendi
Eski tarih demek istedim yorum yazsanda cevap alamazsın.. konu sahibi en son ekim 2012 de girmişYani ?
Konuya herkes yorum yapinca güncel baslik sandim.
2012 olunca ne oluyor ?
Ya zaten bir oturmak herkesin harci deģil.Bu tarz kadinlar dramayi sever. Kocişinden de bosanmaz. Surekli sikayet edip herkesin enerjisini emerler.
Anne kiz uyusulmuyor yeri geliyor.Simdi konu eski ama maalesef guncelligini koruyan bir durum.Ben bunun cahillikle alakali oldugunu dusunmuyorum.Erkekler dayatiyor kadinlarda aman onsuz yapamam kocasiz kalmayayim diye kabul ediyorlar.Yuzde 99 sonu pismanliktir hele ki bu devirde.Kendinizi tanimiyor musunuz?Sizi bekleyenlerden bu kadar mi bihabersiniz?Akilla dusunun aski ve baska duygularini dizginleyin bi dusunun.
Ve en buyuk yalandir biraz oturalim ev alip cikariz N.h cikarsiniz .Erkekler maddi zorlugu sevmez bastan tutacaksiniz ipin ucunu.
Allah su zaman kadar bu hataya dusenlere yardim etsin bu zamandan sonra da ortada bu kadar ornek varken bu yanlisa dusenlerde aglamasin.
Rabbim ferahlik versin gönlune..Evliyim canım 7ay oldu ama bir ben biliyorum bir Allah
Amin amin İnşallah Kuzum Allah Razı olsunRabbim ferahlik versin gönlune..
Insallah buyuk sorunlari yoktr
ne yapacak bir iki tanede cocuk dogurmustur kocam baglanir belki evimi ayirir diye16ekim 2012de de son görülme var... Bir daha girmemiş ne yaptı acaba...