eşini paylaşmak

3. kişiyi bulma sorunundan dolayı konu iptal arkadaşlar size de bilgi vereyim dedim daha fazla nefret kusmanıza gerek kalmadı ahahaja

konuyu anlayıp yorumlayan herkese sonsuz teşekkürler
Takmissin bir anlama anlama. Anladik işte kocanın gönlü hoş olsun diye 3. Kadın arıyorsun. Ama erkek istemiyor eşin. Bunu insanlar başka şekilde yapınca tukaka olur sizde fantAzi olay bu

Takmissin bir anlama anlama. Anladik işte kocanın gönlü hoş olsun diye 3. Kadın arıyorsun. Ama erkek istemiyor eşin. Bunu insanlar başka şekilde yapınca tukaka olur sizde fantAzi olay bu
en çok siz anlamamışsınız tebrikler bu başlığın en anlamayanı olarak sizi seçiyorum

Hamfendi yanlış anlamışsınız olayı. İlgili hanımefendi biseksüel bile değil, içinde eşcinsellik sıkışıp kalmış bir ablamız. Eşine sadık olduğunu iddia etse de çükten ziyade meme istiyor. Onu da "fantezi" adı altında karşılıyor işte. 2.bir erkek yok mesela ne hikmetse bu fantezide.

Aslında somut somut yazınca hoşuna gitmedi. Meme istiyor da ya karşıdaki kadın sadece adamı isterse. İşte orası hüsran

3. kişiyi bulma sorunundan dolayı konu iptal arkadaşlar size de bilgi vereyim dedim daha fazla nefret kusmanıza gerek kalmadı ahahaja

Peki benim bir önerim olacak. 3. kişi olarak kadın partner bulmak zor o yüzen 3i. kişiyi erkek mi seçmeniz daha kolay olur. Sonuçta yatak odanız şenlenecek

Çeşit çeşit fantezi var, birlikte cinayet işleyen çiftler var yahu. Sizinki de buymuş. Yüzde olarak çok büyük bir kısmın kabul etmeyeceği bir şey bu, dolayısıyla empati kurmak imkansıza yakın.

Sonrasında ikinizden birinin aklının kadında kalmayacağı kesin değil. İlk kez böyle bir şey yaşayacağınız kadın her ne kadar sıradan olsa da sizin gözünüzde sıradan omayacak, o da sizin ilkiniz olacak. Bu yüzden tehlikeli sanki.

Bulunmaz mıydı diyorsunuz?
İnternetten iletişim kurup buluşan ve videosunu internete yükleyen çok benim bildiğim ama kriter vs. bilmiyorum tabii.

Hayırlısı olsun sizin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…