eşini paylaşmak

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum
Konu ile nickiniz ne kadar uyumlu sizde işte 2 kapak 1 tabak olursunuz ama bana çok uzak geliyor böyle şeyler

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

Aranızdaki gerçek bı sevgiyse tabi ki etkiler diye düşünüyorum. Anlık heveslerle ilişkinize zarar vermeyin bence. Ayrıca her şeyin bir sınırı olmalı bu dediğinizi yapınca bı yerden sonra farklı arayışlara yine girebilirsiniz ardı arkası gelmez yani 🤷 ( tabi ki bunlar benim fikrim hayata bakış açınız la alakalı bir durum bunlar )

Sizi bu hikayede heyecanlandıran detay nedir tam olarak merak ettim? Iliskinize 3. Bir kisiyi davet etmek istemeniz ve iki tarafinda buna razi olması zaten bir sorun; başka ne gibi bir sorundan korkuyorsunuz ki? Ayrıca 3. Kadını nerden bulacaksınız? dikkat edin de hastalık fln kapmayın 😳
3. kişiyi bulma sorunundan dolayı konu iptal arkadaşlar size de bilgi vereyim dedim 😬daha fazla nefret kusmanıza gerek kalmadı ahahaja

konuyu anlayıp yorumlayan herkese sonsuz teşekkürler 🙏

herkese merhaba

Bacim boyle fantazi mi olur. Esit degil. Bi gun kadin aliyosaniz bi gun erkek almalisiniz. Atda bir de cift aldiniz mi oooh tadindan yenmez🤪

Aranızdaki gerçek bı sevgiyse tabi ki etkiler diye düşünüyorum. Anlık heveslerle ilişkinize zarar vermeyin bence. Ayrıca her şeyin bir sınırı olmalı bu dediğinizi yapınca bı yerden sonra farklı arayışlara yine girebilirsiniz ardı arkası gelmez yani 🤷 ( tabi ki bunlar benim fikrim hayata bakış açınız la alakalı bir durum bunlar )
teşekkürler yorumunuz için 😇

Şişme bebek düşünür müydünüz? Kılçıksız, zahmetsiz. Japonların bu konuda epey ilerlediklerini duymuştum 🙈😅
3. kişiyi bulma sorunundan dolayı konu iptal arkadaşlar size de bilgi vereyim dedim 😬daha fazla nefret kusmanıza gerek kalmadı ahahaja

konuyu anlayıp yorumlayan herkese sonsuz teşekkürler 🙏

X