- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.229
-
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
AaaaAy o zaman da özel mesaj atıp soruyordu oral ne, o ne bu ne diye.
Aynen büyük bir rikisbenim endişem de bu aslında yapacağını düşünmüyorum ama risk işte
Valla bilmiyorum nasıl yapmış. En son dirty talking ne diye sormuştu, google'a sor dedim diye trip atmıştı.Aaaabu kadar eksik bilgiyle prensesleri iyi yapmış o zaman
Nerde yazmişlar
Dur kız heyecanlanma. Sen de mi Kayseri’de yaşıyorsun?Bende arattirdim merakdan bulamadim twitter' e üye lik gerek mi bakmak için
Hayir ben kayseride oturmuyorum ne yazmislar diye merak etmisdimDur kız heyecanlanma. Sen de mi Kayseri’de yaşıyorsun?
yanlışHamfendi yanlış anlamışsınız olayı. İlgili hanımefendi biseksüel bile değil, içinde eşcinsellik sıkışıp kalmış bir ablamız. Eşine sadık olduğunu iddia etse de çükten ziyade meme istiyor. Onu da "fantezi" adı altında karşılıyor işte. 2.bir erkek yok mesela ne hikmetse bu fantezide.
tanımadığım biriyle yapamayacağımızı düşünüyorum hastalık vsBulunmaz mıydı diyorsunuz?
İnternetten iletişim kurup buluşan ve videosunu internete yükleyen çok benim bildiğim ama kriter vs. bilmiyorum tabii.
Hayırlısı olsun sizin icin.
Prenseslerinannesiyken 69 ne demek diyordu, cok sasirdim, rimming ne demek Pretzelden ogrendimAy o zaman da özel mesaj atıp soruyordu oral ne, o ne bu ne diye.
Ahir zaman elametleri işte bunlar. Allah akil fikir ahlak nasip etsin sizlereherkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum
Bir de prenseslerin annesiyken alık bir imajı vardı. Şimdi maşallah, cin gibi.Prenseslerinannesiyken 69 ne demek diyordu, cok sasirdim, rimming ne demek Pretzelden ogrendim
Trollendik bence, bi anda yok olacak gibi degildi o imajBir de prenseslerin annesiyken alık bir imajı vardı. Şimdi maşallah, cin gibi.
Bence kendisi prenseslerin annesi değil diğer ebeveyniydi ama işte ispat edemeyeceğim için.Bir de prenseslerin annesiyken alık bir imajı vardı. Şimdi maşallah, cin gibi.
Cok mantikli, cinsiyeti teyit edildi denmisti ama her konuda istisnasız erkekleri savunuyor gibiydi di miBence kendisi prenseslerin annesi değil diğer ebeveyniydi ama işte ispat edemeyeceğim için.
Nick değişimiyle birlikte güncelleme yaşamış.
Savunması yeterli değil; erkek gibi düşünüyor, yazıyordu. Ama işte kadınmış. O yüzden de ani bir kararla nickini değiştirip cinsellik konularına aktı. Birden o bilmediği için her şeyi soran kadın gitti yerine hemen her şeyi bilip bir de öğüt veren kadın geldi.Cok mantikli, cinsiyeti teyit edildi denmisti ama her konuda istisnasız erkekleri savunuyor gibiydi di mi
Kötü koca için yapıcı olun, alttan alın, siz kadınsınız minvalinde konuşuyordu. Bebekten dolayı evde çok bunalan bir anneye “Ben epilepsi hastası halimle iki çocuğa bakıyorum, siz birine bile bakamıyorsunuz.” diyordu. Hepimiz sürgün yerdik onun yüzünden ahshshsj. Eğer gerçekten kadınsa epilepsi nöbetlerinin beyinde hasar bıraktığını duymuştum, bu durumu onunla alakalı olabilir.Cok mantikli, cinsiyeti teyit edildi denmisti ama her konuda istisnasız erkekleri savunuyor gibiydi di mi
Bir üye: (Bir şeyden bahsederken diyor ki) Tiye mi alıyorsunuz, amacınız ne?Savunması yeterli değil; erkek gibi düşünüyor, yazıyordu. Ama işte kadınmış. O yüzden de ani bir kararla nickini değiştirip cinsellik konularına aktı. Birden o bilmediği için her şeyi soran kadın gitti yerine hemen her şeyi bilip bir de öğüt veren kadın geldi.
Var öyle kadinlar ama, adam ne yapsa hakkidir diye dusunen, belki de simdiki uyeligi erkektirSavunması yeterli değil; erkek gibi düşünüyor, yazıyordu. Ama işte kadınmış. O yüzden de ani bir kararla nickini değiştirip cinsellik konularına aktı. Birden o bilmediği için her şeyi soran kadın gitti yerine hemen her şeyi bilip bir de öğüt veren kadın geldi.