eşini paylaşmak

Önce swinger otelleri , ardından naket date ve bu tarz fanteziler. Sizi bu konuda uyarmak istiyorum. Eğer partnerinizle tekli cinsellik sizi tatmin etmiyorsa deneyeceğiniz diğer tüm yöntemler de sizi tatmin etmeyecektir. Her defasında dahada doyumsuz olucak ve bu size mutsuzluk verecektir.

yanlış aslında biseksüel bile değilim bence, kadınlarla sevişmek farklı ve eğlenceli bir şey, aşk ve sevgi barındırmıyor tamamen cinsel bir tatmin türü.

Ahir zaman elametleri işte bunlar. Allah akil fikir ahlak nasip etsin sizlere

Cok mantikli, cinsiyeti teyit edildi denmisti ama her konuda istisnasız erkekleri savunuyor gibiydi di mi
Savunması yeterli değil; erkek gibi düşünüyor, yazıyordu. Ama işte kadınmış. O yüzden de ani bir kararla nickini değiştirip cinsellik konularına aktı. Birden o bilmediği için her şeyi soran kadın gitti yerine hemen her şeyi bilip bir de öğüt veren kadın geldi.

Cok mantikli, cinsiyeti teyit edildi denmisti ama her konuda istisnasız erkekleri savunuyor gibiydi di mi
Kötü koca için yapıcı olun, alttan alın, siz kadınsınız minvalinde konuşuyordu. Bebekten dolayı evde çok bunalan bir anneye “Ben epilepsi hastası halimle iki çocuğa bakıyorum, siz birine bile bakamıyorsunuz.” diyordu. Hepimiz sürgün yerdik onun yüzünden ahshshsj. Eğer gerçekten kadınsa epilepsi nöbetlerinin beyinde hasar bıraktığını duymuştum, bu durumu onunla alakalı olabilir.

Bir üye: (Bir şeyden bahsederken diyor ki) Tiye mi alıyorsunuz, amacınız ne?
Prenseslerin anası: Tiye almak ne demek ben bilmiyorum.

Neredeeeen nereye

Var öyle kadinlar ama, adam ne yapsa hakkidir diye dusunen, belki de simdiki uyeligi erkektir Cinsellikle ilgili bilgileri cosmus durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…