eşini paylaşmak

😂 bu olay Sadakatsiz Volkanı bile aşar adam en azından 2 kişiyle ayrı ayrı görüşüyordu🤦🏻‍♀️ ben burda düşünceniz ne yorum yapmam karışmam saygı duyarım ama sadakat kelimesini bu paragrafta kullanmak olabildiğine saçmalık ötesi

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum
Ay inanmıyorum bu yazilanlar gerçek mi midem bulandi gerçekten bu durumda hayvanlardan kalır bir eksiğiniz var mı

işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim
Bize göre zedelenir.
Birkac görüşe göre zedelenmez.
Ama sizin fikriniz daha önemli.

Twitter’da böyle üçüncü olmak isteyen veya üçüncü arayan çiftler/kişilerin hesapları var. Gayet herkese açık hemde. Yüzlerini kapatıp paylaşıyorlar videoları. Ben bir kez eşimin bile günahını almıştım, bu kadar yaygınsa her erkeğin içinde olabilir diye. Şükür üçüncüye hayır asla dedi. Issız adam filmindeki gibi oluyor. Bir erkek gelirse kaıdnı araya alıyorlar veya diğer adamla karısı birlikte olurken koca izliyor. İzlerken mast bile yapıyor, öyle hoşuna gidiyor. Bir de onların videolarını çekip paylaşıyorlar. Bir kadın gelecekse erkek eş onu yaparken, karısı da kadını dilliyor veya kendini dilletiyor. Merak edenler için de aydınlatma metni olsun 🤣
He bi zaman merak edip ben de baktiydim Twitterda bu vatandaslar ne isler yapiyor diye, aynen bu dediginiz gibi imiş. 🙂

Evlilik iki kişi arasında bir sözleşmedir. 3. Kişilerin ne işi var. Madem böyle tercihleriniz var neden evleniyorsunuz. İstediğiniz kadar kadınla erkekle birlikte olun o zaman. Özgürlüğünüze ket vurmasaydınız. Birlikteliğinizi evlenmeden de sürdürebilirdiniz
İlkin günahı ve 1 kereden bir şey olmaz diyerekten yapacakmış. Sonra yapmayacak kocası da istemez zaten 😂

Twitter’da böyle üçüncü olmak isteyen veya üçüncü arayan çiftler/kişilerin hesapları var. Gayet herkese açık hemde. Yüzlerini kapatıp paylaşıyorlar videoları. Ben bir kez eşimin bile günahını almıştım, bu kadar yaygınsa her erkeğin içinde olabilir diye. Şükür üçüncüye hayır asla dedi. Issız adam filmindeki gibi oluyor. Bir erkek gelirse kaıdnı araya alıyorlar veya diğer adamla karısı birlikte olurken koca izliyor. İzlerken mast bile yapıyor, öyle hoşuna gidiyor. Bir de onların videolarını çekip paylaşıyorlar. Bir kadın gelecekse erkek eş onu yaparken, karısı da kadını dilliyor veya kendini dilletiyor. Merak edenler için de aydınlatma metni olsun 🤣

Tövbeeee kız bu neeee hani biz marjinaldik

Ben çok müsluman degilim cennetlikte degilim ama ins herkes olur cennetlik bana ters bu yasam tarzi elestiriye acık olman lazım
Arkadaslar burada yalnıs yazmışım çok şükür müslümanım RABBİM müslüman olan kardeslerimi veya ablalarimı da hakkıyla müslümanlardan eylesin in ins cennetlikle de oluruz böyle ahlaksızlardan eylemesin

Bende arattirdim merakdan bulamadim twitter' e üye lik gerek mi bakmak için

Sizi bu hikayede heyecanlandıran detay nedir tam olarak merak ettim? Iliskinize 3. Bir kisiyi davet etmek istemeniz ve iki tarafinda buna razi olması zaten bir sorun; başka ne gibi bir sorundan korkuyorsunuz ki? Ayrıca 3. Kadını nerden bulacaksınız? dikkat edin de hastalık fln kapmayın 😳

X