- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.229
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
Aynen. Bi anal konusunda kendini bi kaptırdı daha da alamadı cinsellikten djdsjnssVe çok uç konular. Bu o kişi mi
Nerede o prenseslerinannesi nerede pretzel djdjdjdj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Bi anal konusunda kendini bi kaptırdı daha da alamadı cinsellikten djdsjnssVe çok uç konular. Bu o kişi mi
Sizin ilginizi cekmiyosa niye burdasinizVe ne hikmetse cinsellikle alakalı konular çok daha ilgisini çekiyor. Kullanıcı adı prenseslerinannesi iken bu kadar değildi
Bildirim gelip duruyor pretzel bir de bak bakalım konuya yorumum ne olmuş xbdnxnsSizin ilginizi cekmiyosa niye burdasiniz
Ay biz ayakta uyuyoruz vallaVe ne hikmetse cinsellikle alakalı konular çok daha ilgisini çekiyor. Kullanıcı adı prenseslerinannesi iken bu kadar değildi
Takmissin bir anlama anlama. Anladik işte kocanın gönlü hoş olsun diye 3. Kadın arıyorsun. Ama erkek istemiyor eşin. Bunu insanlar başka şekilde yapınca tukaka olur sizde fantAzi olay bu3. kişiyi bulma sorunundan dolayı konu iptal arkadaşlar size de bilgi vereyim dedim daha fazla nefret kusmanıza gerek kalmadı ahahaja
konuyu anlayıp yorumlayan herkese sonsuz teşekkürler
en çok siz anlamamışsınız tebrikler bu başlığın en anlamayanı olarak sizi seçiyorumTakmissin bir anlama anlama. Anladik işte kocanın gönlü hoş olsun diye 3. Kadın arıyorsun. Ama erkek istemiyor eşin. Bunu insanlar başka şekilde yapınca tukaka olur sizde fantAzi olay bu
Milletin aklina neler geliyor ahahahKonu gercekse nick yanlis olmus. 3. Kisi kadin olacaksa 2tabak1kapak oluyor
Hamfendi yanlış anlamışsınız olayı. İlgili hanımefendi biseksüel bile değil, içinde eşcinsellik sıkışıp kalmış bir ablamız. Eşine sadık olduğunu iddia etse de çükten ziyade meme istiyor. Onu da "fantezi" adı altında karşılıyor işte. 2.bir erkek yok mesela ne hikmetse bu fantezide.Takmissin bir anlama anlama. Anladik işte kocanın gönlü hoş olsun diye 3. Kadın arıyorsun. Ama erkek istemiyor eşin. Bunu insanlar başka şekilde yapınca tukaka olur sizde fantAzi olay bu
Aslında somut somut yazınca hoşuna gitmedi. Meme istiyor da ya karşıdaki kadın sadece adamı isterse. İşte orası hüsranHamfendi yanlış anlamışsınız olayı. İlgili hanımefendi biseksüel bile değil, içinde eşcinsellik sıkışıp kalmış bir ablamız. Eşine sadık olduğunu iddia etse de çükten ziyade meme istiyor. Onu da "fantezi" adı altında karşılıyor işte. 2.bir erkek yok mesela ne hikmetse bu fantezide.
Bu planı rafa kaldırdık çünkü 3.kişiyi bulamadık demesi de oraya bağlanıyodur alttan altta herhaldeAslında somut somut yazınca hoşuna gitmedi. Meme istiyor da ya karşıdaki kadın sadece adamı isterse. İşte orası hüsran
Peki benim bir önerim olacak. 3. kişi olarak kadın partner bulmak zor o yüzen 3i. kişiyi erkek mi seçmeniz daha kolay olur. Sonuçta yatak odanız şenlenecek3. kişiyi bulma sorunundan dolayı konu iptal arkadaşlar size de bilgi vereyim dedim daha fazla nefret kusmanıza gerek kalmadı ahahaja
Tabii ki adam zaten başka kadın istiyor. E konu sahibi deli mi kocası başka kadıni emerken öylece baksın.Bu planı rafa kaldırdık çünkü 3.kişiyi bulamadık demesi de oraya bağlanıyodur alttan altta herhalde
Peki benim bir önerim olacak. 3. kişi olarak kadın partner bulmak zor o yüzen 3i. kişiyi erkek mi seçmeniz daha kolay olur. Sonuçta yatak odanız şenlenecek
Kocası erkek partner istemiyormuş.Peki benim bir önerim olacak. 3. kişi olarak kadın partner bulmak zor o yüzen 3i. kişiyi erkek mi seçmeniz daha kolay olur. Sonuçta yatak odanız şenlenecek
Sonuç olarak yatakta +1 olacak. Kadın erkek farketmemeliKocası erkek partner istemiyormuş.
Ay o zaman da özel mesaj atıp soruyordu oral ne, o ne bu ne diye.Ve ne hikmetse cinsellikle alakalı konular çok daha ilgisini çekiyor. Kullanıcı adı prenseslerinannesi iken bu kadar değildi
Bulunmaz mıydı diyorsunuz?3. kişiyi bulma sorunundan dolayı konu iptal arkadaşlar size de bilgi vereyim dedim daha fazla nefret kusmanıza gerek kalmadı ahahaja