Eşine tekrar ısınabilen var mı

Kocanız servis şoförü değilse hiç masum gelmedi bana. Ayrıca servis sadece ikisini mi taşıyor, başka kimse yok mu da her defasında kocanızı arıyor?

Vardiyalı çalışanlar birbirini arar. Serviste beraber gidenler de arar. Tek sıkıntı buysa abartıyorsunuz

Kocanız servis şoförü değilse hiç masum gelmedi bana. Ayrıca servis sadece ikisini mi taşıyor, başka kimse yok mu da her defasında kocanızı arıyor?
Eşimden daha eski çalışan var aynı durakta bunu da söyledim onu aramıyor seni niye arıyor diye yüzüne de dedim eşimin hoşuma gitti konuşmak de madem en azından ölçüp tartayım affedebilcegim birşeyse affederim affedemezsem yoluma bakarım dedim ama öyle biri ki normalde bu da son nokta diyemiyorum ne kafamdan atabiliyorum ne kestirip atıp yoluma bakabiliyorum yani bu adam suyumu bile önüme doldurup koyan biri herseyde o kadar düşünceli böyle bişey yaptı şimdi altınla kaplı olsa benim ilgimi çekmiyor

Bişi olmasa bile hiç aklımda çıkmıyor
eski konuya baktım, siz uyardıktan sonra olayın devam etmesi çok hoş değil ama eşiniz bir şey diyememiş de olabilir. Ben beni servis için arayan birine eşim rahatsız oluyor arama beni diyemem, ama açmam sonrasında. birkaç defa açmasa kadın başkalarını arardı diye düşünüyorum. Siz de hamilelik vs bir miktar abartmış olabilirsiniz eşinizin art niyeti olmayabilir böyle yaparak daha kötü oluyor olabilir olay. Umarım eşiniz masumdur ve düzelir aranız

Ben bişi de demedim zaten ona da arayınca açma dedim.Bisi diyemedim dedi bana da.ama ben çok üzülmüştüm bunu bilerek devam etmesi beni daha üzdü. Bide hamile olduğum halde böyle bişi yaşatması daha da çok üzdü. İnşallah bu gecebilecek bisidir

Yaşanan şeylerden dolayı aşırı soğudum eşimden. Problemlerimiz bitti ama ben eskisi gibi olamıyorum. Var mı böyle olup tekrar düzelen yoksa herşey için çok mu geç artık
Aldatma varsa keşke affetmeseydiniz.Cunku aklınızdan cikmazdi.İki taraf daha çok uzulurdu.Yada dayak gibi.Onun dışında gidin yemek yiyin gezin dolaşın.Birlikte vakit geçirin
Çocuklarınız varsa birkaç saat babanne dedeye emanet edin.Evliliginizi kurtarmaya bakın.

1 sene geçmiş zamanınıza yazık. Sevgi, güven bitince geri gelmiyor.

Yaşanan şeylerden dolayı aşırı soğudum eşimden. Problemlerimiz bitti ama ben eskisi gibi olamıyorum. Var mı böyle olup tekrar düzelen yoksa herşey için çok mu geç artık
Hiç bir şey için geç değildir de ne yaşandığına da bağlı aranizda .. aldatma falan gibi ağır bir şey değilse hergün tartışan bireyler değilsiniz tabiki atlatırsınız. Eşler ,herkes arada soguyor arada ısınıyoruz. Uzun süreli bir probleminiz yoksa eminim geçecektir tabi eşinizi gerçekten olay öncesi seviyorsanız … sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…