Bende şuan aynı durumdayım nasıl toparlanır acaba eskisi gibi olur muyumYaşanan şeylerden dolayı aşırı soğudum eşimden. Problemlerimiz bitti ama ben eskisi gibi olamıyorum. Var mı böyle olup tekrar düzelen yoksa herşey için çok mu geç artık
Çocuk niye madem balayından beri böyle problemlisiniz? Kaza demeyin lütfen, kasıtlıysa da bu sorunların yaşandığı bir evlilikte çocuk da bencilce.Bana kredileriyle ilgili yalan soyledi bi kısmını bankada öğrendim bi kısmını da balayinda mobil bankacılığa girdiğimde herşey düzeldi sanıyordum sonra bi kadın hakkında yalan soyledi başta şu zamanda konuştuk dedi telefon faturasından daha önce de olduğunu öğrendim aralarında bişi yok ama yalan söyledi gene ben kendim buldum şimdi hiç bişi yaptığı yok
Tabiki öğrendim servis saatinde ama bütün hafta daha önce de var bir sürü kez bide gormeyim diye sildiği bir arama var benim faturasından gördüğüm bana göre normal değil kendi de benim bu durumda olmamı istemezdi öyle bir adam bideDetayları öğrenmediniz mi açıklamaları ne? Neden aramış?
Ne kadar süre konuşulmuş?
Atıyorum mesela aramalar aynı servistelerse servis geldi in vs diye haber vermek üzerine olabilir mi
Çok uğraşıyorum ben de ama sanki rol yapıyor gibiyim içimden gelmiyor hiç biri bide daha kötüsü bana attığı güzel mesajlara heyecanlanmıyorum eve yolladığı hediyeler mutlu etmiyor bunları önceden de yapan biriydi ama şimdi benim için hiç birşey ifade etmiyorBende şuan aynı durumdayım nasıl toparlanır acaba eskisi gibi olur muyum
Onu da istemiyorum artıkIsınamazsınız geçmiş olsun
Hele cinsellik bittiyse geri dönüş ihtimali epey düşük
Kesinlikle bende öyle eskiden mıç mıçdım şimdi dediğin gibi en basit örneği bana attığı güzel mesaj bile mutlu etmiyor beniÇok uğraşıyorum ben de ama sanki rol yapıyor gibiyim içimden gelmiyor hiç biri bide daha kötüsü bana attığı güzel mesajlara heyecanlanmıyorum eve yolladığı hediyeler mutlu etmiyor bunları önceden de yapan biriydi ama şimdi benim için hiç birşey ifade etmiyor
Evlendikten bir sene sonra çocuk kararı verdim iyi niyetli beni sevgiye boğan evde herseyde destek olan bi adam ben de bunu düşünerek karar verdimÇocuk niye madem balayından beri böyle problemlisiniz? Kaza demeyin lütfen, kasıtlıysa da bu sorunların yaşandığı bir evlilikte çocuk da bencilce.
Aynen artık çevirmiyor olması da bidaha cevirmeyecegini dusundurmuyor bana bir türlüKocanızı pek masum bulamadım nedense,gizli saklı işler çeviriyor.
Çok zor o zaman insan içindekini kaybedince geri gelmiyormusKesinlikle bende öyle eskiden mıç mıçdım şimdi dediğin gibi en basit örneği bana attığı güzel mesaj bile mutlu etmiyor beni
Var mı ki bunun tedavisi acaba bide öyle şeyler oldu ki yalan söylemesinin bir amacı yoktu olsaydı keşke bu yüzden derdim falan ama bu daha kötü canı istediği her an bisiler diyebilirAdam yalancıysa nasıl güvenip seveceksiniz? Her yaptığı olayın arkasını mı takip edeceksiniz? Bu insanı yorar ve soğutur. O gitsin yalancılığını tedavi ettirsin.
Bu dedikleriniz bir uzman sayesinde düzelebilir. Bence siz salı günü randevunuza mutlaka gidin. Belki yabancı bir gözün ilişkiniz hakkındaki yorumları, tavsiyeleri iyi gelir.Var mı ki bunun tedavisi acaba bide öyle şeyler oldu ki yalan söylemesinin bir amacı yoktu olsaydı keşke bu yüzden derdim falan ama bu daha kötü canı istediği her an bisiler diyebilir
Teşekkür ederim en iyi gelen yorum bu oldu sanırımBu dedikleriniz bir uzman sayesinde düzelebilir. Bence siz salı günü randevunuza mutlaka gidin. Belki yabancı bir gözün ilişkiniz hakkındaki yorumları, tavsiyeleri iyi gelir.
Tabi ki normal değil silmesi de normal değil bir şeyler karıştırıyor belli ki flört durumları olabilirTabiki öğrendim servis saatinde ama bütün hafta daha önce de var bir sürü kez bide gormeyim diye sildiği bir arama var benim faturasından gördüğüm bana göre normal değil kendi de benim bu durumda olmamı istemezdi öyle bir adam bide
Yok daha sonra kadının erkeklere karşı niyetinin farklı olduğunu öğrendim ama böyle kadınlar da var erkeklerin de olduğu gibi biz birlikte olduğumuz kişilere guvenmeliyiz yani ben olsaydım bunu fark ettiğimde iletişimi keserdim eşim kesmedi hata yaptı bir sürü özür diledi ama benden giden gitti işteTabi ki normal değil silmesi de normal değil bir şeyler karıştırıyor belli ki flört durumları olabilir
Siz rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde iletişimi kesmemesi benim açımdan güvensizlik yaratırdı. Ben şunu anlamıyorum bu dışarıdaki insanlar insanın eşinin mutsuzluğundan daha mı önemli? Benim eşim çoğu zaman herhangi bir konuda ben söylemesem bile en ufak bir tedirginlik oluşacağını düşünse kendini ifade eder, açıklar. Ben de aynısını yaparım. Bu biz birbirimizi sıkboğaz ettiğimiz ya da hesap sorduğumuz için değil. Fakat ben eşime yanlış anlaşılmaya mahal verecek şeyleri bile yaşatmak istemem. Hadi bu oldu, siz gidip konuştuktan sonra nasıl oluyor da size rağmen devam edebiliyor?Yok daha sonra kadının erkeklere karşı niyetinin farklı olduğunu öğrendim ama böyle kadınlar da var erkeklerin de olduğu gibi biz birlikte olduğumuz kişilere guvenmeliyiz yani ben olsaydım bunu fark ettiğimde iletişimi keserdim eşim kesmedi hata yaptı bir sürü özür diledi ama benden giden gitti işte
Aynı lafları bu olay olduğundan beri yüzlerce kez dedim bilio musunuzSiz rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde iletişimi kesmemesi benim açımdan güvensizlik yaratırdı. Ben şunu anlamıyorum bu dışarıdaki insanlar insanın eşinin mutsuzluğundan daha mı önemli? Benim eşim çoğu zaman herhangi bir konuda ben söylemesem bile en ufak bir tedirginlik oluşacağını düşünse kendini ifade eder, açıklar. Ben de aynısını yaparım. Bu biz birbirimizi sıkboğaz ettiğimiz ya da hesap sorduğumuz için değil. Fakat ben eşime yanlış anlaşılmaya mahal verecek şeyleri bile yaşatmak istemem. Hadi bu oldu, siz gidip konuştuktan sonra nasıl oluyor da size rağmen devam edebiliyor?
3. Kişiler neden bu kadar önemli bunu anlamıyorum. Bunu isteyen kişiler hiç evlilik yapmadan özgürce istedikleri yakınlıkta sayısız kişiyle takılabilirler, neden evleniyorlar bilmiyorum açıkçası. Toplum baskısı sanırım.
Eskisi gibi olmaz, olduğunu sansanızda en ufak bi şeyde aklınıza düşer olanlar..Yaşanan şeylerden dolayı aşırı soğudum eşimden. Problemlerimiz bitti ama ben eskisi gibi olamıyorum. Var mı böyle olup tekrar düzelen yoksa herşey için çok mu geç artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?