Eşine tekrar ısınabilen var mı

sakinperi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
53
14
8
36
Yaşanan şeylerden dolayı aşırı soğudum eşimden. Problemlerimiz bitti ama ben eskisi gibi olamıyorum. Var mı böyle olup tekrar düzelen yoksa herşey için çok mu geç artık

Diğer konunu okudum şimdi abartıyorsun bence ya. Hiçbir şey yok o mevzuda. Ben de sabah servise bineceğim insanlarla haberleşiyorum hatta ilk ben bindiğim için sürekli insanlar beni arıyor.

Öfkeye bağlı ise geçiyor kırgınlığa bağlı ise uzun sürer ya da kalıcıdır. En iyi kendin bilebilirsin geleceği.

Diğer konunu okudum şimdi abartıyorsun bence ya. Hiçbir şey yok o mevzuda. Ben de sabah servise bineceğim insanlarla haberleşiyorum hatta ilk ben bindiğim için sürekli insanlar beni arıyor.
Telefonunu aldığımda bütün hafta her servis saatinde aynı bayanın aradığını gördüm böyle bişi başınıza geldi mi bi erkek sizi bütün hafta arasa servis saatinde ne düşünürsünüz 3 11 vardiyasında bide sabah da değil

Aldatma ve şiddetse eğer unutmanız çok zor
İkisi de yok birinde aldatma degil yalan söylediğini düşünüyorum evlendigim günden beri de amaçsız yalanları var kredilerini gizledi daha önce yaşadığı şeyleri gizledi şimdi bişey yapmıyor ama bana batıyor sanki o kadar bıkkınlık var

Detayları öğrenmediniz mi açıklamaları ne? Neden aramış?
Ne kadar süre konuşulmuş?
Atıyorum mesela aramalar aynı servistelerse servis geldi in vs diye haber vermek üzerine olabilir mi

Çocuk var mı?

Yaşanan şeylerden dolayı aşırı soğudum eşimden. Problemlerimiz bitti ama ben eskisi gibi olamıyorum. Var mı böyle olup tekrar düzelen yoksa herşey için çok mu geç artık
Aldatma şiddet ve bazı sözler vardır öyle dokunurki adama birdaha unutamazsın.

Mesela ne yaşadınız?
Bana kredileriyle ilgili yalan soyledi bi kısmını bankada öğrendim bi kısmını da balayinda mobil bankacılığa girdiğimde herşey düzeldi sanıyordum sonra bi kadın hakkında yalan soyledi başta şu zamanda konuştuk dedi telefon faturasından daha önce de olduğunu öğrendim aralarında bişi yok ama yalan söyledi gene ben kendim buldum şimdi hiç bişi yaptığı yok

Adam yalancıysa nasıl güvenip seveceksiniz? Her yaptığı olayın arkasını mı takip edeceksiniz? Bu insanı yorar ve soğutur. O gitsin yalancılığını tedavi ettirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…