Salı gününe randevumuz var ama gitmek bile içimden gelmiyorIki taraf da caba gösterirse olur. Ama kirilan güveni tamir etmek zor ve zaman aliyor. Profesyonel destek almak faydali olabilir
Telefonunu aldığımda bütün hafta her servis saatinde aynı bayanın aradığını gördüm böyle bişi başınıza geldi mi bi erkek sizi bütün hafta arasa servis saatinde ne düşünürsünüz 3 11 vardiyasında bide sabah da değilDiğer konunu okudum şimdi abartıyorsun bence ya. Hiçbir şey yok o mevzuda. Ben de sabah servise bineceğim insanlarla haberleşiyorum hatta ilk ben bindiğim için sürekli insanlar beni arıyor.
Hiç öfkem yok bıkkınlık sadece keşke bilebilsemÖfkeye bağlı ise geçiyor kırgınlığa bağlı ise uzun sürer ya da kalıcıdır. En iyi kendin bilebilirsin geleceği.
İkisi de yok birinde aldatma degil yalan söylediğini düşünüyorum evlendigim günden beri de amaçsız yalanları var kredilerini gizledi daha önce yaşadığı şeyleri gizledi şimdi bişey yapmıyor ama bana batıyor sanki o kadar bıkkınlık varAldatma ve şiddetse eğer unutmanız çok zor
Detayları öğrenmediniz mi açıklamaları ne? Neden aramış?Telefonunu aldığımda bütün hafta her servis saatinde aynı bayanın aradığını gördüm böyle bişi başınıza geldi mi bi erkek sizi bütün hafta arasa servis saatinde ne düşünürsünüz 3 11 vardiyasında bide sabah da değil
Çocuk var mı?İkisi de yok birinde aldatma degil yalan söylediğini düşünüyorum evlendigim günden beri de amaçsız yalanları var kredilerini gizledi daha önce yaşadığı şeyleri gizledi şimdi bişey yapmıyor ama bana batıyor sanki o kadar bıkkınlık var
Aldatma şiddet ve bazı sözler vardır öyle dokunurki adama birdaha unutamazsın.Yaşanan şeylerden dolayı aşırı soğudum eşimden. Problemlerimiz bitti ama ben eskisi gibi olamıyorum. Var mı böyle olup tekrar düzelen yoksa herşey için çok mu geç artık
Bana kredileriyle ilgili yalan soyledi bi kısmını bankada öğrendim bi kısmını da balayinda mobil bankacılığa girdiğimde herşey düzeldi sanıyordum sonra bi kadın hakkında yalan soyledi başta şu zamanda konuştuk dedi telefon faturasından daha önce de olduğunu öğrendim aralarında bişi yok ama yalan söyledi gene ben kendim buldum şimdi hiç bişi yaptığı yokMesela ne yaşadınız?
9 aylık bebeğim varÇocuk var mı?
Kocanızı pek masum bulamadım nedense,gizli saklı işler çeviriyor.9 aylık bebeğim var
Telefonunu aldığımda bütün hafta her servis saatinde aynı bayanın aradığını gördüm böyle bişi başınıza geldi mi bi erkek sizi bütün hafta arasa servis saatinde ne düşünürsünüz 3 11 vardiyasında bide sabah da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?