Esine 2. sans veren oldu mu? Pismanmisiniz?

Daha önce hiç yol ayrımından dönmediyseniz 1 kere mahsus şans verilebilir ama bazı şeyler yapıdır değişmez
Psikolojik şiddet gibi..

Sizi tenzih ederek söylüyorum ama güzel bir laf vardır..."Denenmişi Denemek En Büyük Aptallıktır"

Eğer şans vermek istiyorsan ön şartın beraber bir çift terapisi olmalı. Eşinde elini taşın altına koymalı. Her hafta en az 2 ay bir uzman eşliğinde yaşadığınız sorunları konuşun. Bu sırada onun sabrını ve ondaki değişimi de gözlemlersiniz.

Çocuk yok sanırım.
Eger yoksa. cocuk yapmaya calışmadan bi şans daha verin.

Sevgili Melinka, 5 aydır ayrısınız bence bu çok uzun bir zaman. Demek ki beş aydır kendi ayaklarının üzerindesin, kafan rahattır. İçimden şans verme demek geçiyor, tabii kararı verecek sensin ve biz bilemeyiz 5.5 yıllık evliliğinde neler yaşadığını, şu an ne hissettiğini. Ben de evliyim , eşimle bir haftadır ayrıyız. Sebeplerimiz çok benziyor: saygısızlık, kıyafetlere fazla karışma, karakter ve kültür farklılıkları ve psikolojik şiddet. Benim de zamanla sevgim azaldı ve şu son günlerdeki tavrından dolayı hiç kalmadı sevgim. İnsanın değişmesi çok zordur Melinka, kültür farklılıkları, karakter gibi şeylerinse değişmesi bence imkansız. Ben buna inandığım için kendi evliliğimi bitiriyorum, benim de ailem arkamda( senden farklı olarak ailem belki değişir umuduyla devam etmemiz yönünde) işin var, ailen yanında, çocuğun yok ve daha yaşın genç. Be

Huylu huyundan vazgeçmez, denenmişin de denemesi olmaz... Kısa ve net...

Yaklasik olarak ayni yastayiz. Ben de eşimden ayrıldım. Ama biz resmen boşandık ve uzerinden zaman gecti. 5 yildan fazla.
Simdi 1 yila yakindir görüşüyoruz.
Değiştiğine inaniyor muyum kesinlikle evet.
Ama artık seviyor muyum onu bilmiyorum. Bir kizimiz var ve ben herseyi zamana biraktim.
Kendisine de söyledim. Degismissin iyisin hossun ama insan eski yaşadıklarını da unutmuyor diye. Insanlarin en guzel ve en ozel diye anlattıkları herseyle ilgili kotu bir anim var. Onun için bilmiyorum bakalım ne olacak.
Dipnot : fikir vermedim derdimi anlattım sanırım . Olur öyle kizlar arasında :)

Ortada yuz kizartici suc yok. Deneyin, yururse yurur, yurumezse ayrilirsiniz. Denemeden bosanirsaniz acabalar yakanizi birakmaz

ayrı yaşamadık ama böyle ayrılık aşamasına geldiğimiz annemin evine gitmişliğim var...bir hata edip annemide olayın içine dahil etmişliğim ve onunda yangına körükle gitmesinden sarpa saran kavgalar yaşadık.sonuç olarak bundan sonra mahkemede dava açılmadan kimseyi aile işlerimize karıştırmamaya karar verdik...ikinci şansı hem eşim hem ben verdim karşılıklı yani...iyiki vermişim pişman değilim...oda düzeltti kendini biraz bende tabii(benim hatalarım onunkilerden çoktu)şimdi maşallah arada atışırız uzatmayız...bird aileler girince işin içine savaşa dönüşüyor herkes kendini ailesine ispat etmek için alttan almıyor ama iki kişi olunca öyle bir ego da yok...sonuç olarak barışın derim

Peki aileniz nasıl karşılası barışmanızı? Düzelmez diyenler oldu mu aiz ayrıyken? Ve ne kadar süre ayrı kaldınız?
ben son aşamada aileler haber verdim..kararı bana bırakmışlardı.onun ailesi de dahil,istersem boşanabileceğimi haklı olduğumu söylediler,ama eğer seviyorsam bir şansa daha vermemi,tedavisi için destek olacaklarını ve bizzat ilgileneceklerini söylediler.kendi aileme de her ayrıntıyı anlatmadım ama onlar kabaca biliyorlardı görüyorlardı zaten.
biz aynı evdeydik.2-3 gün ayrı kaldık.ayrı evlerde olursak değişimini göremezdim.:)aynı evde ama oğlum harici diyalaoğumuz yok gibiydi.zamanla rayına girdi herşey.

yalnız şunu eklemem lazım..benim oğlum vardı ve biz üçümüz güzel bir aileydik..zamanla kötüleşti herşey.belki oğlum olmasaydı bu kadar uğraşmazdım..birkaç denemeden sonra (ancak dank etti ,son raddede fark etti bize ne kadar kötü günler yaşattığını) bırakır yeni bir hayat kurardım kendime..
bence kendiniz eşunu sorun,5 aydır ayrıyım,bu şekilde daha mı mutluyum,ya da daha mı mutlu oalcağım???

5.5 yılda duzelmeyen 5 ayda nasıl düzelsin? Onun suan sadece düzeni bozuldu o kadar 5 ay daha geçsin bu düzene alisinca bırak gel demeyi aramaz bile. Çünkü adamda aşk sevgi sahiplenme saygı hicbisey kalmamış ki özlesin. Bu adam evliliğin de ilk nasılsa yine aynı olucak onun karakteri böyle. Ben bikipta terkeden insanların iki tatlı söze kanıp geri dönmelerini ve yine pişman olmalarını çok gördüm çevremde. Bıktımsan bikmistirsin yine bikicaksin dönersen

kadınlar sevince bukadar uzun süre ayrı kalamıyorlar mutlaka soğuma olmuş belli.. ailelere yapılan saygısızlıklar çok hassas konular. siz aranızda olanları bişekilde atlatırdınız bence bu zamana kadar. psikolojik baskı derken mesela ne.. örnek verebilirmisin.. daha rahat yorum yapabilirim.. belki sen çok hassassındır biraz aç örnek ver anlat.
aile konusuna gelince ne yapıyor mesela..
örnek benim eşim pc hastasıdır desem yalan olmaz. annemler geldi bi gün yemeğe. yemek yemek için eşimin oyununun bitmesini bekledik düşün.. ama başka taraftan bakarsan benden daha iyi hürmet eder aileme ters laf söylemişliği yok. biz onu öyle kabul ettik.. başkası yapsa k.pederine kıyamet kopar evde..

ilerde pişman olmamak için geriye dönüp baktığımda keşkelerim yerine bunuda yaptım diyebilirsin
2. şans ver ama eskisi kadar anlayışlı olma rolleri değişin
açık konuşmak gerekirse 2. şans da pek umut görmüyorum
tvde belgesel izledim cinayet belgeseli yurt dışında olan olaylar dedektifler savcılar eşliğinde çekiliyor
konumuzla pek alakalı değil ufak bir ders alınacak durum aslında
mutlu giden bir evliliği oluyor adamın parmakla gösterilen çift
adamda inşaat işiyle ilgileniyor belediye gidiyor ve orda eski sevgilisiyle karşılaşıyor
1 2 sene sonra eşi öğreniyor mail görüyor ve boşanmak istediğini söyleyip evi ayırıyor
sonra adam çatı tadilat ederken iş kazası geçirip düşüyor
eşi olayı duyup gidiyor araları ufaktan düzeliyor 2. şansı veriyor
bundan önce psikolog eşliğinde düzeltiyorlar sonra
tekrardan aralarını tamamen düzeltiğini görünce adam
tekrardan eşini aynı kişiyle aldatmaya başlıyor
ve öldürme planları yapıyor ve yapıyor
benim demek istediğim olay eş eski güveni kazanınca yapacağını yine yapar

Canım eğer birlikte yaşanılacak biri olsaydı mutlu olurdun. Şuan ailenin yanındasin demekki mutluluk değil mutsuzluk yaşatan bir insan. Kendine iyilik yap ona değil kendine ikinci bir sans ver mutluluğu başka bi erkekte ara

İlla deneyecekseniz " söz veriyorum " sözünün üzerine asla 2. şans vermeyin.
Hiçbir şey asla değişmiyor. Sadece ilk zamanlar daha dikkatli olunuyor.

İyi bir aile psikoloğu bulun evinize gitmeden. Gidin birlikte.
Zaten uzman , ilk etapta çiftleri aynı eve tekrar yollamıyor. 3. 4. seansta bazı görevler veriyor ve denemek üzere , bir daha ki seansta bunları konuşmak için aynı eve yolluyor.
İyi ve sorunsuz bir ilişkinin temeli en az 6 ayda tekrardan atılıyor.
Düşünün iyi bir uzman tarafından bile bu sure en az bu kadar tutuluyor..

Demem o ki kuru kuru asla kabul etmeyin. Mutlaka destek alın.

Biz yüz kızartıcı :) bir suc işlediği icin bosanmıştık. 1 yıl sonra yeniden görüşmeye basladık. Sonra tekrar evlendik. Evlendiğim icin pişman değilim ama hayat bizleri başka başka bireysel olmayan seylerle sınıyor.

bence ikinci sansi haketmiyor eyer zaten sizi düsünseydi o hatalari yapmazdi eyer ortada cocuk yoksa yeni bir hayat kurun ve yolunuzu cizin cünki kadinlar her fedakarligi yapar erkek görmez ama ilk hatanizda sizi silerler ayni seyleri siz yasatsaniz size ikinci bir sans verirmiydi bunu düsünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…