• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esine 2. sans veren oldu mu? Pismanmisiniz?

Aileciydi daha çok aleci oldu. Annesiyle benden gizli konusmalar dahi yapiyordu. Benim aileme git gide düşman oldu. Hep yasaklar koymaya basladi bana kendini degil beni degistirmeye çalıştı.

Esim normalinde böyle değildi tek sey ailesine bagliydi. Güya annesini dinlemiyordu ama annesi onun beynini yiyip bitiriyordu. Birbirimize ev islerinde yardim eden, gezen, eğlenen birbirimize bağlı örnek cifttik. Ama ne olduysa bir anda hersey bitti. Meger icinde sinsi planlari varmis. Ben onun gizli tayin istemesine, benim ailemle gorusmemesine kadar göz yumdum ama olmadi. Degisir sandim kocam iyi yureklidir dedim ama etrafima rezil olmakla kaldim. 2. Kez baba evine döndüm herkes bana gitme dedigi halde gittigim icin biz sana demistik lafinida yedim.

Cok üzüldüm sizin adiniza, keske olmasa böyle seyler. Hakkinizdan hayirlisi budur belki bilemezsiniz. Ne kadar oldu bosanali? Nasilsiniz su an?

1 sans daha verilmeli baktınız olmuyor ben en azından şans verdim derdisiniz.

bence vermeyin aklınızdan bile geçirmeyin can cıkarmışta huy ondan sonra çıkarmış emin olun artacak eksilmeyecek erkek mantığı şu nasıl olsa beni seviyor beni bırakmaz geride döndü kaldığım yerden devam mantığı sadece size maksimum 1 ay değişmiş rolü yapcak valla ben eski sözlümün 4 yıl boyunca bir huyunu bile değiştiremedim değişmezde bu erkek milleti beş ay olmuş zaten önüne bak derim

Cok üzüldüm sizin adiniza, keske olmasa böyle seyler. Hakkinizdan hayirlisi budur belki bilemezsiniz. Ne kadar oldu bosanali? Nasilsiniz su an?

Ben istanbuldan o ankaradan dava acti. Avukatim dava istanbulda olur diyor.Cekismeli olacak. Ben anlasmali olsun bir an once bitsin ve ayrilamayi düşünüyorum.
Şuan tabiki kötüyüm ama şükür inançlı insanlariz kader diyoruz ama geceler uykusuz, gunduzler ise icine kapanik halde geciyor.

Insallah sizin yuvaniz yikilmaz.

Ben istanbuldan o ankaradan dava acti. Avukatim dava istanbulda olur diyor.Cekismeli olacak. Ben anlasmali olsun bir an once bitsin ve ayrilamayi düşünüyorum.
Şuan tabiki kötüyüm ama şükür inançlı insanlariz kader diyoruz ama geceler uykusuz, gunduzler ise icine kapanik halde geciyor.

Insallah sizin yuvaniz yikilmaz.

Sizin durumda esinizin ailesi ortadan kalksa sorunlarda bitecek gibi görünüyor. Keske esinizin akli basina gelse.

Sizin durumda esinizin ailesi ortadan kalksa sorunlarda bitecek gibi görünüyor. Keske esinizin akli basina gelse.
Aile sadece bir bahane burada.
Aile ortadan kalksa başka şey gelir yerine
Çünkü adam karaktersiz olunca bugün aileden etkileniyor, yarın arkadaştan, öbür gün maddi sıkıntıdan, öbür gün başka kadın giriyor vs vs.

Adamda karakter oldu mu gerisi hava civa.

Yani aile ortadan kalkınca sorunlar bitmez. Çünkü sorun kocada...

Aileciydi daha çok aleci oldu. Annesiyle benden gizli konusmalar dahi yapiyordu. Benim aileme git gide düşman oldu. Hep yasaklar koymaya basladi bana kendini degil beni degistirmeye çalıştı.

Esim normalinde böyle değildi tek sey ailesine bagliydi. Güya annesini dinlemiyordu ama annesi onun beynini yiyip bitiriyordu. Birbirimize
canım sen elinden gelen ne varsa yapmışsın karşılığında da hak etmediğin davranışlara maruz kalmışsın artık bırak onu kendin için yaşa Allah yar ve yardımcın olsun canım

Aile sadece bir bahane burada.
Aile ortadan kalksa başka şey gelir yerine
Çünkü adam karaktersiz olunca bugün aileden etkileniyor, yarın arkadaştan, öbür gün maddi sıkıntıdan, öbür gün başka kadın giriyor vs vs.

Adamda karakter oldu mu gerisi hava civa.

Yani aile ortadan kalkınca sorunlar bitmez. Çünkü sorun kocada...

Buda dogru tabi ama ailenin bazi erkekler üzerinde cok fazla etkisi oluyor. Hatta en karakterli erkek bile bazen ailesinin sözüne gidebiliyor. Erkekler cocuk gibi. Ama adam gercekten anlamiyorsa, en karakterli aileden bile cikmis olsa olmuyor

Buda dogru tabi ama ailenin bazi erkekler üzerinde cok fazla etkisi oluyor. Hatta en karakterli erkek bile bazen ailesinin sözüne gidebiliyor. Erkekler cocuk gibi. Ama adam gercekten anlamiyorsa, en karakterli aileden bile cikmis olsa olmuyor

Karakterli erkek ailesinin sözüne gitmez.
Daha doğrusu onun ailesi artık evlendiği eşidir. Eğer istiyorlarsa da doğacak veya çoktan doğmuş çocuklarıdır.
Anne babanın yeri ayrıdır, eş ve çocukların yeri ayrıdır. Bunların ayrımını yapamayana da "çocuk" derler sizin de dediğiniz gibi.

Mutlu evlilikler ise "olgunlaşmış, çocukluktan çıkmış" erkeklerin yürütebileceği bir şeydir.

Karakterli erkek ailesinin sözüne gitmez.
Daha doğrusu onun ailesi artık evlendiği eşidir. Eğer istiyorlarsa da doğacak veya çoktan doğmuş çocuklarıdır.
Anne babanın yeri ayrıdır, eş ve çocukların yeri ayrıdır. Bunların ayrımını yapamayana da "çocuk" derler sizin de dediğiniz gibi.

Mutlu evlilikler ise "olgunlaşmış, çocukluktan çıkmış" erkeklerin yürütebileceği bir şeydir.

Aslinda söyle demek istemistim. En karakterli erkek bile ailesinin etkisi altinda kaliyorsa uzun süre, negatif anlamda degisim gösterebiliyor zaman icerisinde. Yani gaza gelen tipler var, aslinda karaktersiz olmayan ama gaza getirilen.
Benim esim o konuda kötü degildi Allah var simdi. Ailesi bana kötüi davranmasada, onlara hep arkamda oldugunu hissettirirdi. Nasil derseniz; sen otur, yorulma, neden hep Melinka bulasIklari yikayacak, neden bu kizi calistiriyorsunuz sürekli vs vs. gibisinden, yani karim hizmetci degil anlaminda (gerci kendine hizmetci gibi kullanirdi).
Ama isin ilginc yani, benim ailemin yaninda asagilardi beni, sen yapamazsin, sen edemezsin gibilerinden, soguk davranir, mesefeli davranirdi. Ne tuhaf degil mi?

Eşin karakter olarak nasıl biri?
Neden boşandınız? Ve neler değişti? Çok özel değilse kısaca bahseder misiniz?
Benm icin yurtdisina gelmisti cocuk dogdu bu bizi terk edip gitti sebebi hala bilmiyorum desem dogru olur yapamadi turkiyeye döndu. Bana hic birsey soylemeden. Snra ben bununla aylarca konusmadim tabi bu ozurler felan ama ne fayda? Bosanmaya karar verdm bosandim. Sonra ne oldu annemin evinde sagolsunlar o kadar rahattim ki ama yinede yapamadim insan kendi evi olsun istiyo cocugunu babasiyla buyutmek istiyo bende tmm sana bi sans daha vericem dedim yasadigim ulkeyi biraktm esimin yanina turkiyeye yerlestim. Suan isi iyi kendisi de cok iyi ilgili Allah bozmasin pisman etmesin

Benm icin yurtdisina gelmisti cocuk dogdu bu bizi terk edip gitti sebebi hala bilmiyorum desem dogru olur yapamadi turkiyeye döndu. Bana hic birsey soylemeden. Snra ben bununla aylarca konusmadim tabi bu ozurler felan ama ne fayda? Bosanmaya karar verdm bosandim. Sonra ne oldu annemin evinde sagolsunlar o kadar rahattim ki ama yinede yapamadim insan kendi evi olsun istiyo cocugunu babasiyla buyutmek istiyo bende tmm sana bi sans daha vericem dedim yasadigim ulkeyi biraktm esimin yanina turkiyeye yerlestim. Suan isi iyi kendisi de cok iyi ilgili Allah bozmasin pisman etmesin

Allah mutlulugunuzu bozmasin. Konularinizi okudum. Annenizi nasil ikna ettiniz? Görüsüyor mu sizinle?

Allah mutlulugunuzu bozmasin. Konularinizi okudum. Annenizi nasil ikna ettiniz? Görüsüyor mu sizinle?
Aslinda şoyle soyleyim size biz turkiyeye tatile gittigimizde esim beni oldugum yerden almaya geldi kizimi aldim gittim aileme hic bisey demedim cunku deseydim izin vermiceklerdi. Ama yolda giderken aradik anlattik tabi. Küsmediler sagolsunlar hemen geldiler herkes baristi falan. Hatta suan ben yurtdisina geldim 1 hafta tatile geldim ailemin yanina :)

Aslinda şoyle soyleyim size biz turkiyeye tatile gittigimizde esim beni oldugum yerden almaya geldi kizimi aldim gittim aileme hic bisey demedim cunku deseydim izin vermiceklerdi. Ama yolda giderken aradik anlattik tabi. Küsmediler sagolsunlar hemen geldiler herkes baristi falan. Hatta suan ben yurtdisina geldim 1 hafta tatile geldim ailemin yanina :)

Sevindim durumunuza. Sizin konunuzu okuyunca hatirladim sizi.Kisa sürede cözüme kavusmussunuz. Hep mutlu olun.

Arkadaslar benim gibi olanlar varsa yazabilirler mi, sans verip pisman olanlar var mi baska?
Birde sans verip mutlu olanlardan ricam, esinizin karakterinden biraz bahsedebilir misiniz?
Ben hala karar asamasindayim.

Bosanmak çözüm mu bence bir kez daha denemeye değer. Sizde tavirlarinizi net bir sekilde belirtin inşallah huzurlu bir yuvaya sahip olursunuz

Ben 2. Şansı verdim bazı sorunlarımız benzer sözlerini tutuyor daha az zaman oldu ama simdilik mutluyum çok şükür ..

Aldatma şiddet ve alkoliklik ve kumar yoksa ikinci şansı verirdim.Yani anladığım kadarıyla eşiniz sadece çok huysuz.Ve bence papucun pahalı olduğunu ve istediğiniz zaman gidebileceğinizi anladığı için düzelme ihtimali var.Tabi bunu gerçekten isterse.İkinci şansı verin bence o yüzden.Eğer sizi pişman ederse bu sefer direkt boşanırsınız.Tabi dönmeden önce eğer gelirsem ve bu tavırların ısrarla değişmezse bu sefer boşanırım diyin.Ön bilgi iyidir.Söylemedin olmaz bari :)

Yerinde olsam vermezdim.

Erkek milleti zora geldiginde duzelicem bir daha aynisi olmayacak dese bile inanma. Huy bu. Cnm maalesef degismiyorlar. Cocugunda yokmus niye cekesin ki kahrini. İyi bir tarafi yok ki eşinin. Yazdigin yaziyi okudugumda ayrilmis ve kurtulmus dedim. Degisicem ayaklarina kanma.

Back