• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esine 2. sans veren oldu mu? Pismanmisiniz?

Hangi hatasını düzeltecekmiş, ben ortada yapılan bir hata degil karakter bozukluğu gördüm.
psikolojik baskı, duygusal şiddet, aileye karşı saygısızlık, hakaret, kişilik haklarına saldırı, problemli, çalıştıgı yerlerde bu vasıflarından dolayı tutunamayan bir adam.
Sen gercekten 5,5 yılını vermiş bir kadın olarak hala gercekten düzelicegine inanıyormusun.
hata degil karakter.. super yorum!

Biliyorum canim tabii ki benim elimde istersem yine bosanirim ama bu sefer ömrümün sonuna kadar yüz yüze gelmek zorundayiz ve esim cok baskin bir karakter acikcasi hayati burnumdan getirir diye korkuyorum. Ya derler ya iki ucu b... degnek diye gercekten öyle bir durumdayim.
hayati burnundan getirir diye korktugun biriyle ne evliligini surdureceksin?

Evet esimin tam zittiyim ben. Hassas bir yapim var problem cikmasin diye idare eden, alttan alan biriyim cok fazla merhametliyim tabi bu yönlerim bu ayrilik asamasinda beni epeyce zorluyor. Yapilan hatalarida cok cabuk unutuyorum. Zor bir insan esim anlasilmasi kolay biri degil. Sadece güzel güzel konusursan sakinligini koruyor ama ne yazikki yaptigi seyleri tekrarlama gibi bir huyu var ve bu hata olmaktan cikip dediginiz gibi karakter meselesine dönüsüyor.
Tavsiyenize uyacagim cok sagolun
benzer sebeplerden bosandim, benim bir de ailesinden cektiklerim vardi ek olarak.. boyle insanlar degismez, huy karakter degismez, ne yaparsin bilmem ama, seni mutsuz etmis/eden birine yillarini feda etme.. o duzelicem laflari su an sadece durumu kurtarma cabasi.. geri donersen katmerli olarak donecek ve seni suclayacak yine..

ben 2. şansı verdim ,farklı ve benzer yanları vardı...agresif bir insandı,psikolojik olarak çok yıprandım..iş stresi vs vardı.sanki başka kimsede yokmuş gibi..olumsuz negatif bir insandı.çok şeyler yaşadık.en sonunda terapi ve ilaç kullanacaksın şartıyla barıştım..tabi direkt gidip satılmadım boynuna barışsam da..süre tanıdım değişimi görmek için.çok şükür 1,5-2 sene oldu rahatız..gerçekten değişti ,ben de kendimdeki bazı hataları gördüm..
herkeste aynı sonuç olmayabilir,oğlum da var ,o yüzden son ana kadar beklemek istedim..yoksa kafamda bitirmiştim.hala da son şansı olduğunu bilir..
agresiflik, stres Allah'in izniyle tedavi edilebilir seyler.. ama kompleks, paranoya, huysuzluk; bunlar hele de karakter olmussa, duzeldigini duymadim hic..

senin yaşadıklarının kısmende olsa aynısını yaşayan biri olarak söylüyorum ki dönme dönsende inan hiç bir şey degişmeyecek degişirmi acaba diye düşünüp kendinide yıpratma değişmeyecek bu kadar cesaret gösterip ayrı eve çıkmışşın sakın geri dönme

senin yaşadıklarının kısmende olsa aynısını yaşayan biri olarak söylüyorum ki dönme dönsende inan hiç bir şey degişmeyecek degişirmi acaba diye düşünüp kendinide yıpratma değişmeyecek bu kadar cesaret gösterip ayrı eve çıkmışşın sakın geri dönme

Siz ayrilip tekrar baristiniz mi peki?

Aldatma ve siddet yok eger olsaydi sans hakki olmazdi ama bence bu durumda 2. Bi sans verilmeli..

Back