• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esine 2. sans veren oldu mu? Pismanmisiniz?

5 aydır hayatında ne değişti ?

5 aydir ailemleyim, sevildigim bir yerdeyim, kimsenin kaprislerini, surat asmalarini cekmiyorum burda (esim cok surat asardi durduk yere anlam veremiyordum bazen). Kimse bana hizmetci muamelesi yapmiyor, onu getir sunu getir bunu getir demiyor. Tartismalarimiz yok. Ilgisiz davranan yok. Is konusunda yine Ayni isteyim zaten. Hayatimda tek degisiklik esimin artik hayatimda olmamasi.

Ha mutlumuyum hayir degilim. Huzur var belki ama mutsuzluktan o huzuruda hissetmiyorum. Kendi yuvamda mutlu olmayi cok isterdim ama olmadi, kurtuldum ohh diyemiyorum o yüzden. Ben hayatin tadini cikarayim bekarlik ne güzelmis diyemiyorum. Yuvamda huzurlu ve mutlu olmak benim asil istedigim ama o da esimle olmadi iste :(
Simdi olurmu olmazmi bilmiyorum inanin. Ailemlede arasi acildi iyice su son olaylardan dolayi.

başlığı okuyunca aldatma var zannettim verme diyecektim çünkü kerdeşim 2 şans verdi üçüncüde boşandı yani erkeler pek şansını değerlendiremiyor maalesef :KK43::KK43: bu durumda bir şans daha verebilirsin ama çocuk yapma derim

Ben 2. Sans verdim kendim icin yaptim bunu bosanabilecek gucu bulamadim ve ben de de hatalar vardi.Biraz danisman destegiyle toparladik en basta o cok istedi ve cok sabretti gercekten cana sarfetti.Onu birazcik bile cabalarken gormek beni sakinlestirdi cunku evlilikten cok kopuk ve ilgisizdi.Hatta evli gibi bile degildik diyebilirim.Suan bambaska birisiyle evli gibiyim mukemmel degiliz ama olgunlastik birbirimizi daha cok sevmeye basladik.Beni biraz uzgun gorse bile hemen noldu demeye basliyor hayat ne getirir bilemem hic buyuk konusmayida sevmem ama suan pisman degilim.
Yalniz sunu belirteyim esim benim disimda herkesle cok pozitif iliskiler icinde birisiydi, ailem arkadaslarim herkese karsi cok efendi , saygili, durust ve sakindi.her durum iliski kendine has siz daha iyi hissedersiniz ama kolay geri donmeyin.En azindan ayri oldugunuz donemde cok fazla konulari konusmayin

Ben 2. Sans verdim kendim icin yaptim bunu bosanabilecek gucu bulamadim ve ben de de hatalar vardi.Biraz danisman destegiyle toparladik en basta o cok istedi ve cok sabretti gercekten cana sarfetti.Onu birazcik bile cabalarken gormek beni sakinlestirdi cunku evlilikten cok kopuk ve ilgisizdi.Hatta evli gibi bile degildik diyebilirim.Suan bambaska birisiyle evli gibiyim mukemmel degiliz ama olgunlastik birbirimizi daha cok sevmeye basladik.Beni biraz uzgun gorse bile hemen noldu demeye basliyor hayat ne getirir bilemem hic buyuk konusmayida sevmem ama suan pisman degilim.
Yalniz sunu belirteyim esim benim disimda herkesle cok pozitif iliskiler icinde birisiydi, ailem arkadaslarim herkese karsi cok efendi , saygili, durust ve sakindi.her durum iliski kendine has siz daha iyi hissedersiniz ama kolay geri donmeyin.En azindan ayri oldugunuz donemde cok fazla konulari konusmayin

Sizin sansiniz esinizin ailenizle iyi gecinmesi, cevrenize karsi saygili vs olmasi cok güzel seyler. Ve evliligi etkiyende seyler, Ailenize ve cevrenize karsi bu kadar sevecen olmasa, saygisizlik yapsaydi belki farkli düsünürdünüz. Allah mutlu etsin.
Benim durumum sizinkiyle biraz farkli :KK43: Saygisiz bir esim var malesef. Disariya karsi degilde bana ve aileme karsi.

Sizin sansiniz esinizin ailenizle iyi gecinmesi, cevrenize karsi saygili vs olmasi cok güzel seyler. Ve evliligi etkiyende seyler, Ailenize ve cevrenize karsi bu kadar sevecen olmasa, saygisizlik yapsaydi belki farkli düsünürdünüz. Allah mutlu etsin.
Benim durumum sizinkiyle biraz farkli :KK43: Saygisiz bir esim var malesef. Disariya karsi degilde bana ve aileme karsi.
Aynen her insan, her iliski farkli .. Ailemle iyiydi evet ama yasadiklarim cok agirdi.ifade dahi edemiyorum affedilir cinsten degil aslinda.Biraz bahsedeyim dedim ama yok olmuyor kendime sasiyorum gozlerim cipil cipil oluyor.Cok zor arkadasim Allah hakkindan hayirlisini nasip etsin

Ben 1 yil ayri kaldiktan hatta bosandiktan sonra kizim icin bir sans daha verdim. Suan cok mutluyum hic pisman degilim iyiki bir sans daha vermisim Allah pisman etmesin.

Yaptiklari onun karakteriyse zorlama bir sekilde 2 3 ay degistirir kendini. Ha sende iyii vermisim dersin. Ama 3.ay yine ayni tas ayni hamam olursa sasma. Zaten iliskiler boyle degil mi kizarsin kusersin kavga edersin sonra bir taraf ozur diler pisman olur bidaha yapmam der. Ama gercekten yapmasa hickimse aynı konudan 2.kez kavga etmezdi..

Durum bana gore bu ama bende olsam 2.sansi verirdim. Icimi kemirmemek icin sadece. Olmayacaksa o da anlasin boylelikle

Seviyorsanız 2. şansı vermelisiniz. bu 1. 2.si '' bir insan eğer eşini aldatmamışsa ve ona yalanlar söylememişse keisnlikle ona 2. şansı vermeli '' dıye düşünüyorum.

Ben 1 yil ayri kaldiktan hatta bosandiktan sonra kizim icin bir sans daha verdim. Suan cok mutluyum hic pisman degilim iyiki bir sans daha vermisim Allah pisman etmesin.
Eşin karakter olarak nasıl biri?
Neden boşandınız? Ve neler değişti? Çok özel değilse kısaca bahseder misiniz?

Bencede şans ver burnu yeteri kadar sürtmüştür ve en azından kaybetme korkusunu tattığı için bir daha en azından eskisi kadar yıkıcı olmaz . Ama dönersen sürekli eşinin yüzünden sorun olduğunu ve senin hep haklı eşinin hep haksız olduğunu diretmemelisin. Çünkü bazen göründüğü gibi olmuyor her şey elinden gelenin fazlasını yaptığına gerçekten sevgini ona geçirebildiğinden emin ol belki eminsizdir ama ben öyle hissettim ve hata da olsa yanlış yönlerini kabul edip törpülemelisin bu hem eşin hem senin için herkez için geçerli tabi ki canım ama eşin de tamamen haklı demiyorum ylnızca eşinin her yaptığını kişisel algılamamalısınız

Bence 5 ay gibi uzun bir sürede sizi kaybetmenin acısını yeterince çekmiştir. Burnu sürtmüştür yani.. 2. şans verilmeli. İnşallah her şey gönlünüzce olur. :KK68:

Ben ikinci sansi verdim.. yepyeni bir sayfa acalim demistik zamaninda.. ilkinde bosanmayi gerektirecek hic bisi yoktu, ama sans verdikten sonra and ailesi olsun kendisi olsun bin beterini yaptilar bana.. bende bastim tekmeyi.. size kalmis evliliginizin eksilerini artilarini tartin hangisi daha agir basiyorsa ona gore karar verin derim ben..

Ben ikinci sansi vermistim ve simdi ayriliyoruz. Benimkinde karakter degismedigini gördüm. Daha cok kavgalar ettik.

Umarim sizin düzelir ve yuvaniz yikilmaz

Zaten 5.5 sene uzun bir zaman kimbilir kaç defa ona kaçıncı fırsat şans verdin sonuç bugünkü durumunuz .Ona karşı halen aşk kırıntıları varsa doyurmaz ama keşke dememek için seni ikna etmeliki bu kırılma noktadındaki evliğinizi kurtarmak adına ,şans verebilirsin ama gerçekten , içinde hiçbirşey kalmamışsada bu aşk ölmüş artık üzerine toprak atma zamanı gelmiştir .Canım hakkinizda en hayırlısını versin Rabbim amin

Son düzenleme:
Esinizin karakteri nasildi peki? Aranizdaki problemler nelerdi?

Aileciydi daha çok aleci oldu. Annesiyle benden gizli konusmalar dahi yapiyordu. Benim aileme git gide düşman oldu. Hep yasaklar koymaya basladi bana kendini degil beni degistirmeye çalıştı.

Esim normalinde böyle değildi tek sey ailesine bagliydi. Güya annesini dinlemiyordu ama annesi onun beynini yiyip bitiriyordu. Birbirimize ev islerinde yardim eden, gezen, eğlenen birbirimize bağlı örnek cifttik. Ama ne olduysa bir anda hersey bitti. Meger icinde sinsi planlari varmis. Ben onun gizli tayin istemesine, benim ailemle gorusmemesine kadar göz yumdum ama olmadi. Degisir sandim kocam iyi yureklidir dedim ama etrafima rezil olmakla kaldim. 2. Kez baba evine döndüm herkes bana gitme dedigi halde gittigim icin biz sana demistik lafinida yedim.

Back