Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 aydır hayatında ne değişti ?
Ben 2. Sans verdim kendim icin yaptim bunu bosanabilecek gucu bulamadim ve ben de de hatalar vardi.Biraz danisman destegiyle toparladik en basta o cok istedi ve cok sabretti gercekten cana sarfetti.Onu birazcik bile cabalarken gormek beni sakinlestirdi cunku evlilikten cok kopuk ve ilgisizdi.Hatta evli gibi bile degildik diyebilirim.Suan bambaska birisiyle evli gibiyim mukemmel degiliz ama olgunlastik birbirimizi daha cok sevmeye basladik.Beni biraz uzgun gorse bile hemen noldu demeye basliyor hayat ne getirir bilemem hic buyuk konusmayida sevmem ama suan pisman degilim.
Yalniz sunu belirteyim esim benim disimda herkesle cok pozitif iliskiler icinde birisiydi, ailem arkadaslarim herkese karsi cok efendi , saygili, durust ve sakindi.her durum iliski kendine has siz daha iyi hissedersiniz ama kolay geri donmeyin.En azindan ayri oldugunuz donemde cok fazla konulari konusmayin
Aynen her insan, her iliski farkli .. Ailemle iyiydi evet ama yasadiklarim cok agirdi.ifade dahi edemiyorum affedilir cinsten degil aslinda.Biraz bahsedeyim dedim ama yok olmuyor kendime sasiyorum gozlerim cipil cipil oluyor.Cok zor arkadasim Allah hakkindan hayirlisini nasip etsinSizin sansiniz esinizin ailenizle iyi gecinmesi, cevrenize karsi saygili vs olmasi cok güzel seyler. Ve evliligi etkiyende seyler, Ailenize ve cevrenize karsi bu kadar sevecen olmasa, saygisizlik yapsaydi belki farkli düsünürdünüz. Allah mutlu etsin.
Benim durumum sizinkiyle biraz farkli Saygisiz bir esim var malesef. Disariya karsi degilde bana ve aileme karsi.
Eşin karakter olarak nasıl biri?Ben 1 yil ayri kaldiktan hatta bosandiktan sonra kizim icin bir sans daha verdim. Suan cok mutluyum hic pisman degilim iyiki bir sans daha vermisim Allah pisman etmesin.
Ben ikinci sansi vermistim ve simdi ayriliyoruz. Benimkinde karakter degismedigini gördüm. Daha cok kavgalar ettik.
Umarim sizin düzelir ve yuvaniz yikilmaz
Esinizin karakteri nasildi peki? Aranizdaki problemler nelerdi?