Ay bende öyle yapıyordumDinlerin valla ben meraklı insanım ama dinledigimi belli etmem ona sorarım ne diyor arayan diye
Evet öyle oluyor maalesef duysam bi türlü duymasam 2 türlüAyy bende olsam dayanamayip dinlerdim. Ama kendimle alakalı birsey duyarsamda içim içimi yerdi :)
Ahh bu kaynanalar niye boyleler ya. Huzurunuz icin dinlememeye calisin o zaman hic yipratmayin kendinizi. Belliki kaynana geveze konuşup konuşup dursun.Evet öyle oluyor maalesef duysam bi türlü duymasam 2 türlüçok merak ediyorum annesi ne diyor felan ama duyuncada çok kinleniyorum bu sefer eşim annesiyle iyi olunca gözüme batıyor :/
Aynen öyle ya. Küsüz şuan. Biara aramış eşimi yok evi temizlemiyo bune böyle bilmem ne. Ne bulsamda konuşsam diye bekliyor resmen . Bende çok takıntılıyım aşırı kafama takıyorum ama işte merak:)Ahh bu kaynanalar niye boyleler ya. Huzurunuz icin dinlememeye calisin o zaman hic yipratmayin kendinizi. Belliki kaynana geveze konuşup konuşup dursun.
İnsan takip edince daha bı tetikte oluyo mesela dinlemesen nereden bilecen kaynananın senin hakkındaki düşünceleriAy bende öyle yapıyordumama ben eninde sonunda atıyordum agzımdan ve kavgaya dönüşüyordu. Heralde dinlediğimi unutmuş olacakki arada yalan söylediği oluyordu şunu diyor diye. Hatta işe diye gidip kahveye gittiğini felan öğrenmiştim o bi şekilde sıyrılıyor ben kafayı yiyecek duruma geliyordum
Dimi bide o var.gerçek yüzünü görmüş oluyosun yaa :))İnsan takip edince daha bı tetikte oluyo mesela dinlemesen nereden bilecen kaynananın senin hakkındaki düşünceleri
Yani bence devam et ama renk vermeDimi bide o var.gerçek yüzünü görmüş oluyosun yaa :))
Bir tan program var acr diye onu indirdiginizde otomatik olarak kaydediyorKonuşmaları neden kaydediyor eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?