Eşin telefon konuşmalarını dinler miydiniz

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.087
4.168
173
Kızlar eşinizin telefon konuşmalarını bilgisi dahilinde dinler mydiniz?
Eskiden kendisi kaydediyordu ama silemiyordu yada unutuyordu bilmiyorum ve bazen dinliyordum özellikle annesiyle konuşmalarını ve annesinin benim hakkımda söyledikleri ona aşırı kinlenmeme sebep oldu.
Şimdi bazen gene konuşuyolar merak ediyorum açıkcası ama dinlemiyorum böyle daha huzurlu hissediyorum ama benim hakkımda bişey diyolar mı çokta merak ediyorum.

Dinlerin valla ben meraklı insanım ama dinledigimi belli etmem ona sorarım ne diyor arayan diye
Ay bende öyle yapıyordum :D ama ben eninde sonunda atıyordum agzımdan ve kavgaya dönüşüyordu. Heralde dinlediğimi unutmuş olacakki arada yalan söylediği oluyordu şunu diyor diye. Hatta işe diye gidip kahveye gittiğini felan öğrenmiştim :D o bi şekilde sıyrılıyor ben kafayı yiyecek duruma geliyordum

Ayy bende olsam dayanamayip dinlerdim. Ama kendimle alakalı birsey duyarsamda içim içimi yerdi :)
Evet öyle oluyor maalesef duysam bi türlü duymasam 2 türlü :( çok merak ediyorum annesi ne diyor felan ama duyuncada çok kinleniyorum bu sefer eşim annesiyle iyi olunca gözüme batıyor :/

Evet öyle oluyor maalesef duysam bi türlü duymasam 2 türlü :KK43: çok merak ediyorum annesi ne diyor felan ama duyuncada çok kinleniyorum bu sefer eşim annesiyle iyi olunca gözüme batıyor :/
Ahh bu kaynanalar niye boyleler ya. Huzurunuz icin dinlememeye calisin o zaman hic yipratmayin kendinizi. Belliki kaynana geveze konuşup konuşup dursun.

Ahh bu kaynanalar niye boyleler ya. Huzurunuz icin dinlememeye calisin o zaman hic yipratmayin kendinizi. Belliki kaynana geveze konuşup konuşup dursun.
Aynen öyle ya. Küsüz şuan. Biara aramış eşimi yok evi temizlemiyo bune böyle bilmem ne. Ne bulsamda konuşsam diye bekliyor resmen . Bende çok takıntılıyım aşırı kafama takıyorum ama işte merak:)

Ay bende öyle yapıyordum :KK70: ama ben eninde sonunda atıyordum agzımdan ve kavgaya dönüşüyordu. Heralde dinlediğimi unutmuş olacakki arada yalan söylediği oluyordu şunu diyor diye. Hatta işe diye gidip kahveye gittiğini felan öğrenmiştim :KK70: o bi şekilde sıyrılıyor ben kafayı yiyecek duruma geliyordum
İnsan takip edince daha bı tetikte oluyo mesela dinlemesen nereden bilecen kaynananın senin hakkındaki düşünceleri ;)

Eşiminde telefonda böyle bir uygulama var kaydediyor konuşulanları. Ama hiç dinlemedim. Annesinin hakkımda düşündükleride çok umrumda değil açıkçası :deli::KK49:

Back
X