Eşin ilgisizliği ,oyun bağımlılığı ve değişmesi!

haklısın canım..sen kendini yorma..sen evde yapman gerekenleri yap..yemek vs gibi..o sana ev arkadaşı gibi davranıyosa sende aynı şekilde davran..alıştı işte bu duruma dedirtmicek şekilde davran..dırdır etme ama herşey yolundaymış süsüde verme..rahat olduğunu çok belli etme yani..cool ol ama sertliğini elden bırakmabi süre sonra senin suskunluğunun farkına varcaktır.ama yok hala varmıyorsa herşey ona göre tıkırındaysa o zaman ciddi bi kavgayı baya bi haketmiş olur

o tarz daha gelişmiş bir oyun oynuyor

Off o oyunlar çok fena, kardeşimi oyundan soğutana kadar canımız çıktı, tiyatroya yöneldide kurtulduk..
Birde para falanda yatırılıyor o tarz oyunlara
:26:

Bu mantıklı geldi bana. teşekkür ederim. bunu deneyeceğim :/

canım Allah sabır versin sinir bozucu bir durum biliyorum. Eşim de çok oyun oynuyordu 1 hafta öncesine kadar. bir gün dedim ki beni oyundaki kız sanacaksın yakında yüzümü unuttun dedim. ve çok kararlı bi şekilde bu böyle devam ederse sınırsız internet bile umrumda olmaz bilgisayarı satarım dedim ki çok kararlıydım yapacaktım. şu an sorunumuz çözüldü çok şükür arada bir bakıyor . eskiden işten gelince ben sofrayı serene kadar bile oynaırdı o dereecydi yanı.

oyun oynamasından mı şikaetçisin yoksa senle ilgilenmemesinden mi, şöyle söyleyeyim, eşimle farklı ilgi alanlarımızın olmasına müsade ediyorum arada, sonuçta yapışık gibi duramayız tüm gün evin içinde.. mesela ben kitap okuken o nette takılır. bazen o tek başına yürüyüşe giderken ben ev işlerimi hallederim vs vs..
bunun gibi bişeyse, eşine ilgi duyduğu şeylere zaman ayırmasına müsade et, ama oyun oynamak bağımlılık halini aldıysa o zaman kötü bu durum:26:
bi de şunu söylemek istiyorum, evlenip de değişmeyen erkek de yoktur kadın da yoktur o romantiklik yerini hayat şartlarına, mücadeleye, düşüncelere bırakıp gidiyor, kadınlar olarak alışmamız lazım bu duruma...
belki oyun oynayarak iş stresini atıyodur üzerinden ne bileyim bi de böyle düşün

ben daha neler diyorum hiç takmıyor . yok sonunda ben de patlayacağım iş yerinde stresli zamanlar geçiriyor o yüzden biraz pasif kalayım diyorum bu aralar..

farklı ilgi alanlarımıza kesinlikle saygı duyuyordum. mesela o oyun oynamayı çok seviyor ben kitap okumayı.ilk zamanlarımızda hep izin verirdim oynamasına çünkü maksimum 1 saat bakar kapatırdı ben de kitap falan okurdum. Herkes bu ilişkimize hayrandı hatta. saygı duyuyorduk birbirimize. şu an ise malesef saygı kalmadı. iş yerindeki olaylara bağlıyorum artık. çünkü iki gndür sadece uyuyo. oyun oynamazsa uyuyo yani. Dikkatini hep başka şeylere vermek istiyo. Bişeylerden kaçış psikolojisi diyorum artk.
İş yerinde bişeyler sonuçlanacak az kaldı. Yine aynı şekil devam ederse gerekirse kendi babama şikayet etmeyi bile düşünüyorum.

canım takma kafana gerçekden bende aynı durumdaydım saatler ağlardım eşim sabaha karşı gelirdi yataga küserdim konuşmazdım ama yine o kendi bildigini yapardı ben bi kaç ay ona hiç oyun oynama gel yanıma felan hiç bişi demedim o aynı saatlerde oynardı en sonunda sıkıldı ve artık oynamıyor ve bana daha fazla zaman ayırıyor şimdi konuştuğumuz zaman sen oynama dedikce benım oynuyasım geliyodu bitanem daha çok dikkatımı çekiyodu diyor ianan. İnşallah senin eşinde sıkılır en yakın zamanda ALLAH kolaylık versin sana çok kötü bi duygu gerçekden

bu durumda olan ne kadar çok insan varmış...
inşallah benimki de sıkılır. Üstlerine vardıkça ters tepiyor demek ki... :26:

aynen öyle canım sen hiç canını sıkma belli bi süre sonra sıkılır zaten oyna oyna nereye kadar demi :)

arkadaşım doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum ama ben eşımin play stataıon önce evde kırdım sonrada 2. kattan aşağı attım eşimde aşağıdaydı tabi kapıları kilitledim eve geldi 1 saat kapıyı açmadım sonra içeri girdi ve bu konuyu bir daha hiç konuşmadık ve aradan 2 sene geçti eşım manyak gibi dvd izler...sıkıyosa dvd yı at...

aaahhh canımmm sen resmen , benım ıcınde bulundugum durumu yazmıssın hıslerıme yasadıklarıma tercuman olmussun ınan ıcınde bulundugum bu durumdan kımseye soz edemıyordum ama bunu yasayan tek kısı degılmısım ıns. hep bırlıkte cozum buluruz ve eslerımız eskıııııı hallerıne gerı donerr

offf sen ne yapmışsın öyle. ben cesaret edemem ya bilgisayarı çok üst model ekran da LCD ve kocaman. onları kırsam ben de üzülürüm. yani öyle şeylere gerek kalmadan anlasa keşke...ama oynarken fişi çekmelerden başlayayım diyorum. Sonra babama söyleyeceğim onunla konuşsun..O da olmadı; En son ben de kırarım. gına geldi

İnşallah canım.halimize bak ya :/ Ben bu durumu yaşayanlardan veya görenlerden tavsiye almak için içimi döktüm. Sen de takipte kal belki bir yöntem buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…