eşin eski sevgilisinin annesi yakamı bırakmıyor

Zemheri28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
382
271
103
Bana büyük sorun olmaya başladı kızlar var mı acaba çözüm önerileri sorun şu ki eşimin eski sevgilisinin annesi Yen'i bir yere taşındık onlarda tesadüfen karşı binada oturuyorlarmış kadından hiç haz almıyorum nerde görse eskilerden bahsediyor gıcıklık verir gibi yapışıyor resmen kadın senede bir görüyordum şimdi hergün sabah görüyorum okula çocuğu götürürken onunda küçük çocuğu var aynı okulda kadın çok çenesiz en sonunda bugün durdurdu konuşmaya başladı evi sordu. Hemen nerde diye yerini tam desem gelecek yani o kadar samimiyetim de Yok kendisiyle ee ben eşini tanıyorum tanışız falan demeye başladı rahatsız oluyorum konuşmalarından hareketlerinden evede bir yol geliyor mecburen görüyorum ortak çevre var ama çok yakın değiliz kadını kibarca nasıl uzaklaştırırım bilmiyorum bilerek mi bilmeyerek mi öyle konuşuyor anlamış da değilim ama kafama çok takar oldum bu yüzden eşimle sorun yaşamak istemiyorumda eşime söyleyince gelsin ne var oturur çay içersiniz diyo iyice sinir oldum Ne yapar bu kadını uzaklaştırırım kendimden

Esin gelsin otursun çay mi içersin diyor şöyle yapabilirsin sizinle görüşmek istemiyorum çok açık ve net olarak tanımadığın hemde rahatsız olduğun birine karşı anlamıyorsa direk diyeceksin yoksa yakında gerçekten gün arkadaşı olur kısır yersin kadında o azim var

Ya kesinlikle kadın bugün yolumu kesti eşime dedim muhattap olmak istemiyorum birşey olmaz diyor ama kadınla 2 Aydır aynı yolda konuşmadım bugün önüme geçti sonunda

Ya kesinlikle kadın bugün yolumu kesti eşime dedim muhattap olmak istemiyorum birşey olmaz diyor ama kadınla 2 Aydır aynı yolda konuşmadım bugün önüme geçti sonunda
Geçsin hiç umursama çok net bir şekilde şöyle geç selamını dahi alma ne alaka yani eski sevgilinin annesi ne bekliyor acaba seninle kanka olmayı falan mı gerçekten değişik ama dediğim gibi şöyle görüşmek istemiyorum selam verme diye yoksa basından gitmez bu kadin

Kızı buna durumdan bahsetmişmidir acaba kadın laftan anlamıyor bugün suratsızlık ta yaptım hiç umursamıyor

Bugün denedim oğlumun ilacını okuldan alıcam işim var dedim önemli değil bende ordan gidecem görüşürüz daha dedi
Inanmiyorum ya
Ozaman direk yüzüne söyleyin en iyisi bu olur bence. Yoksa yapisip kalicak kadin sizde

Deneyecek gerçekten beni sıkıntıya sokmaya başladı buraya yazdım biraz rahatladım kimseye de anlatamıyorum

Inanmiyorum ya
Ozaman direk yüzüne söyleyin en iyisi bu olur bence. Yoksa yapisip kalicak kadin sizde
Hiç sorm ilk defa böyle bir insan görüyorum bugün eli doluydu dur eve bırakıp geliyorum dedi işim var ben gidiyorum tanımadım dedim tamam sen git ben arkdan gelirim dedi

eşime söyleyince gelsin ne var oturur çay içersiniz diyo iyice sinir oldum Ne yapar bu kadını uzaklaştırırım kendimden
Eşine tamam olur ben de eski erkek arkadaşımın babasını çağırayım sende onla tavla oynar maça gidersin olur mu diyeydin. Şaka gibi yahu.

açıklama yapmayın. müsait değilim deyin her seferinde. anlamamakta ısrar ederse eşimin eski sevgilisinin ailesiyle görüşmek bana uygun değil deyin. daha da ısrar etmez herhalde

Eşin kadından daha tuhaf
Eski sevgilinin annesi ile görüşmen için bir şey olmaz diyor
Benim eşim dese ağızına tavayı vururum
Ya az kaldı zaten sinir hastası oldum resmen burda oturuyorlarmış dedim YÖK sen paronayaksın dedi o gün gördü kadını uzaktan hım doğruymuş dedi önemli değil aramızda birşey geçmedi fazla 4-5 ay takıldım sadece dedi

açıklama yapmayın. müsait değilim deyin her seferinde. anlamamakta ısrar ederse eşimin eski sevgilisinin ailesiyle görüşmek bana uygun değil deyin. daha da ısrar etmez herhalde
Bayıldım yoruma ya keşke diyebilsem belki anlar tavrımdan uzaklaşır dedim ama olmadı

Sizinle muhatap olmak istemiyorum deyin geçin..kibar olmaya ne gerek var onu anlayamadım?? akraba değil birşey değil dış kapının mandalı.

Eşiniz bugün o kadına laf etmezse, yarın ex aşkıda gelir evinize..nede olsa eşinize göre "ne var bunda".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…