Eşin eski sevgilisi

Ben şeyi merak ettim. . Eşiniz geçmiş konunuzdaki kişi mi?

Nasil oldu da eski sevgililerden bu kadar rahat konudabilecek kadar lackalasti ki iliskiniz?
Sizin adiniza uzuldum. Hamile halinizle yasadiklariniz cok agir. Hos hamile olmasaniz da kaldirilabilecek seyler degil.

Kafayı mı yemiş o adam yaa cidden oruç falan mı tutuyor acaba beyni susuz mu kansız mı kalmış..
Hamile eşini rezil etmeler yok eskiyi görünce eli ayağı titremeler onun oracıkta ümüğünü sıkardım vallahi.. sevmiyorsa defolsun gitsin ömür billah unutulmaz çünkü yaptıkları.. BOŞAYIN valla şimdi sevmiyorsa ilerdede sevemeyecektir daha özlemleri atmamış kafasından baksana.

İçim acıdı gerçekten, bir de hamileymişsiniz çok üzülerek yazıyorum ama eşinizin sizi sevdiğinden emin olamadım ben. Eski sevgilimi görünce bir afallayabilirim, üzülebilirim, olabilir doğal. Ama bunu sözlü beyan etmem, kavga çıkarmam yaşamak isteyip yaşayamadıklarımı şimdiki eşimden çıkardığım anlamına gelir. Profil resminizdeki Diana'nın durumunu anımsattı bana yaşadıklarınız.

Eşiniz cok ozur dilerim ama delirmis gibi davraniyor.
Bu ofke kontrol problemi degil ki.
Yani eger siz ozleme heyecanlandin he mii deyip sinirleniyor falan olsaydiniz tartisma aninda ofkesini tutamamis olurdu (kabul edilmese de)
ancak siz o kadar masumsunuz ki gozlerim doldu sadece diyorsunuz valla sarilasim geldi size, cekip kurtarmak istedim
Yani su durumda neye ofkelenir de seni sevmiyorum deyip tirnaklarini gecirir, kulliyen yalan, basbayagi siddet ya hu.

Ay lutfen bir seyler yapin, kacin caninizi, psikolojinizi, kalan omrunuzu ve en onemlisi yavrunuzu kurtarin.
Ben cok korktum esinizden.

Yarin size yapilanlari cocugunuza yapilirken gordugunuzde cok daha zorunuza gider.
Illa minnacik bir bebegin siddet gormesini beklemeyin lutfen (fiziksel ya da psikolojik).

Ama bu deveyi gudecegim diyorsaniz da Allah yardimciniz olsun.
Butun tuylerim ayakta.

Esiniz ozguvensiz zaten yazmissiniz. Habire eski sevgili anlatmalar filanda kendini kanitlama cabasi. Ozlem burada dediginde ciddiye bile almamaliydin. Ama ciddiye alip ne hissettigini filan sormussun birde, ustune gozlerin dolmus. :))). Yapma boyle seyler.

annene gideceksen bilet alayımlar
Tamam diyip aldıracaktın bileti, sonra görecekti anyayı konyayı.
Bir insanın eski sevgilisi hatta eski eşi olabilir ama evlendiğinde bunları bir zahmet mezara gömsün artık. Hiçbir şey olmasa dahi bunları senin yanında yapması en basit tabiri ile müthiş bir saygısızlıktır.

Adam tam bir dangoz bence. Bu yapılan size saygısızlık. Aynı durumda siz olsanız, eski sevgiliyi görünce bu hallere düşseniz ne olurdu acaba? Rezillik. Bir de hemen sizi göndermeye çalışıyor. Ne oluyor yani? Siz cidden bu kişinin sizi sevdiğine emin misiniz?

Bu arada eski SEVGILI sozunede gicigim eski kiz arkadasi olarak kullanmak daha mantikli. sevginin eskisi yenisi olmaz en sevgili olur anca bence

Maasallah bir güzel s..ç..p sıvamış. Adama bak ben bile okurken nefret ettim kocandan. Öküz hödük herif bu ne yahu.

Resmen kızı unutamadığını ayan beyan ortaya koymuş. Bir de suçunu bastırmak için size yürüyor. Sakın alttan alıp taviz verme.

Siz orda elini tutarsaniz ozlemin ne dusunecegini dusunuyor. Hala o kiz umrunda. Eski karisi olsa bir parca anlarimda neticede eski sevgili. Ilginc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…