Öyle zor birisi ki. Ailesi bile kabul ediyor zorluğunu. Bana idare et diyorlar. Ben de peygamber değilim, sabrım yok, tahammülüm yok.
Bir sürü karakter ve kişilik bozukluğu var. Sosyal fobik, empati yoksunu, öfke kontrolü yok, meramını anlatamaz, özgüven eksikliği, daha bir sürü şey. Psikiyatriye gidiyor 3 aydır. Tabiki bunun da sorumlusu benim.
Size guzel seyler soylemek isterdim ama bu adamdan hicbirsey olmaz. Olursa zor olur.
Psikologa da gitsin.
Ozguven eksikligini, "safligi" ile sizin uzerinizden gidermeye calisiyor.
Size tek tavsiyelerim ozguvenini kendine olan saygi sevginizi kaybetmemeniz.
Kaybettiginiz an da, siz hasta olursunuz. Sizi postalar tedaviye.
Hep mi boyleydi? Size bir iyi bir kotu davraniyormu saniyeler icerisinde?
Unutkansin, hatirlamiyorsun, bunu demedim vs gibi seyler soyluyormu size yani aklinizla oynuyormu merak ettim?
Aynen dediğiniz gibi yoksun biri. Ona göre ben hep karşısındayım.O kadar yoksun bir insanmış ki...
Tek size sahip bütün dişi de size geçiyor sanırım.
Onun yanında değil de karşısında olduğunuzu hissettirseniz bu aralar.
Görmezden gelseniz değer göstermeseniz.
Ev arkadaşı modunda olsanız Bi 10 gun belki dank eder bişeyler.Sabah sabah pis sinir oldum eşinize.
Aynen dediğiniz gibi yoksun biri. Ona göre ben hep karşısındayım.
Bugün dank eder peki başka bir gün başka bir olayda...?
Bizim sevgililiğimiz çok kusa sürdü. Karşılaştık 2 ay sonra yüzük taktık. Tanışmamızın 6. Ayında evimizdeydik. Acele etmekte mahsur görmedim, uzun ilişkilerden sonra kısası da uzunu da aynı geliyor ilişkinin sonunda. Evet o dönemde de dengesizdi, ne söylediğini bilmezdi ama öfke ve şiddet yoktu. Sadece sözlü şiddet o da bazen lafın nereye geleceğini bilemeden yapardı.Sevgililik döneminizde nasıldı? Sessız çekingen oldugu belli yine o dönemde ama böyle afedersiniz üzülerek soruyorum dengesiz davranışları veya küçük öfke nöbetleri varmıydı?
Mecazen hiç renk vermedi mi bu olaylardaki davranışlarını dönemde?
Ben onun aksine dışa açık, kendine güvenen, derdini anlatabilen biriyim. Aslında o neyse ben tersi biriyim.
Hep böyleydi. Annesi de hep der hemen alevlenir hemen söner. Eşime göre de ben kindarım. Ben onun gibi ağır konuşmam o çok çok kötü konuşur tartışma anında. Söylediğini inkar eder, ben öyle birşey demedim der.
Tespit etmeye çalıştığınız şeyi biliyorum, şimdi adı aklımda olmasa da eşyaları saklama, söylediğini inkar edip karşındaki insanın zihniyle oynama ve kendine bağımlı etmek. Böyle insanların ikili ilişkilerde yaptığı bir durum. Evet bunu söylemiştim eşime, gülmüştü.
Evet narsist deniliyor boylelerine. Veya piskopat, sosyopat. Artik adi herneyse.
Bence kendi akil sagliginiz icin bosanmayi dusunun. Hic degilse suanlik ailenizin yanina gidin eger mumkunse. Hamilesiniz birde. Iyi gelir nefes alirsiniz biraz.
Bende boyle bir iliskiden gectim. Boylelerine mumkun degil dogrusunu anlatamazsiniz. Ki bence duymak dahi istemiyorlar. Duvara konussaniz cicek acar o derece.
Ailenize anlattiniz mi bilmiyorum ama anlatin esinizun durumunu.
Bende sizin gibi saf bu diye diye kendimi kandirmisjm. Saf degiller inanin.
Hatta o ozlem dedigi kisi bile ismi ozlem bile degil ve eski sevgilisi bile olmayabilir.
Psikiyatriye gidiyor işte çocuk doğmadan düzelmek istiyormuş. Ama onun sadece piskiyatri değil bütün ruh sinir hastalıklarından tedavi olması lazım. Dediğinizi yapacağım. En fazla küslük 1 gün sürüyordu ama bu olay benim için çok büyük. 1 hafta sonra iş seyehatinr gidecek zaren 3 hafta yok. Zor olmayacak, ihtiyacım da var yalnız kalmaya.Düşünce olarak karşısında olmak değil yada fikir olarak. Görmezlikten gelin salonda mı paşa mutfağa gidin güzel bir içecek hazırlayın alın kitabınızı baska odaya gecin. Yanınıza gelip konusmaya mı çalıştı terslemeyin kısa kısa evet hayır belkı olabilir gibi kelimelik diyaloglar kurup ilgilendiğiniz yada ilgilenmiş gibi yaptığınız seye dönün. Yatağa ondan önce gider uyursunuz. Biraz kaçın hem kafanız dağılır iyi gelir.
Anlık çözümü var gibi kalıcı çözüm boşanmak yada eşinizin kendi kendine şıp diye düzelmesi. 1. İhtimal çocuk doğmadığı için henüz çok erken.
Benim ailem sadece annemden oluşuyor. Annemi de aramış annesini de. Annem aradı gelirsen gel, kafan dağılır diye ama gidemem bebeğimin raporları için takipte kalmalıyım. Hem 1 hafta sonra o gidecek 3 hafta evde olmayacak. Kafamı dinleyecek fırsatım olacak ama sonrası...
Bir sürü psikolojik sorunları varÖyle zor birisi ki. Ailesi bile kabul ediyor zorluğunu. Bana idare et diyorlar. Ben de peygamber değilim, sabrım yok, tahammülüm yok.
Bir sürü karakter ve kişilik bozukluğu var. Sosyal fobik, empati yoksunu, öfke kontrolü yok, meramını anlatamaz, özgüven eksikliği, daha bir sürü şey. Psikiyatriye gidiyor 3 aydır. Tabiki bunun da sorumlusu benim.
Deli mi ne ya ;(Hep böyledir zaten. Hep sıvar. Hep tüy diker. Yabancı değil yani. Ben sadece orada “benim ne hissettiğimi düşündün mü?” Dedim. Benim de ona nispet yaptığımı düşündüğümü düşünmüş, ve o yüzden de tutmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?