eşin annesi ile ayrı evde yaşamaya ikna etmek konusunda yardım ricası

beraber yaşarsan hem eşinle hemde annesiyle kötü olursun ayrıca sen çalışan bi bayansın o senden iş beklicek. sende gelince dinlenmek isticeksin bence çok zor ama sevdiğim için katlanırım diyosan o başka. erkek açısından da bakmak lazım annesini tek bırakmaz haklı olarak. yani işin zor allah yardımcın olsun

inanma yavrum böle kızım ayaklarına. benim kaynana beni her gördüğünde kızım kızım diye severdi evlendik gelin demeye başladı. görsen önceden ne iyiydi. annemden daha iyi geçiniirim sanıyordum. köprüyü geçmeden belli olmaz

dini açıdan dul anneye çocuğun evlendirmeside çok sevap. gitsin evlendirsin. kesin çözüm . kaç yaşında.

şu anda bile yapılabilecek bir şey gibi görünmüyor.
ben o evde yaşantımı hayal edince o kadının bana batacağı durumları düşünüyorum en sorunsuz hali ile ve içim sıkılıyor.

ben de ona batacağım durumlar da olacak bir de o var?

bu haftasonu şehir dışında olduğum için görüşemeyeceğiz ondan sonra buluştuğumuzda bu konuyu açmayı düşünüyorum
burda sorun ben onun kadar iyi laf yapamıyorum konuştukça ben vicdansızmışım bencilmişim gibi bir durum oluşuyor o sorumluluk sahibi iyi erkek
onu ikna etmek için veya en azından fikrimi anlatmak için güzel cümleler kurmam lazım ama kararlı

ama neden problem çıktıktan sonra ayrılalım ki dimi, ondan sonra aramız soğuyacak iyi anlaşabileceksek bile birbirimizi sevmeyeceğiz. ben iyi olalım istiyorum.

aileni bahane et. ailem asla razı olmaz böle bişiye de. benim bi arkadaşın babası tecrübeliydi.7 mi ne çocuk evlendirdi. kız aile apartmanına gelin gidecekti. kızımı size vermek için tek şartım var o da ayrı bir yerde ev dedi. aile apartmanına bile razı olmadı. ne kadar doğru bişi bence.

o istiyormuş
hatta diyormuş ki evlenmeyeceksen evin eşyalarını yenileyeceğim evleneceksen bekleyelim eskiler kalsın.
onunla birlikte olacağına o kadar emin ki
aslında çok kötü bir hayatı yok, 6 kardeşi var istanbulda, annesi var
1 kardeşi bekar, onunla da yaşayabilir

yok artık çatı katı için bile böyle diyorsa çok çok iyi düşün. anladığım kadarıyla senn kayınvalide sennkini şimdiden işliyor. yoksa erkekler böle şeyleri akıl edemez

en son konuşmamızda sen böyle düşünmüyodun resmen fikrini değiştirmiş dedim kabul etmedi

annesiyle yaşasın. o niye annesini bırakmış. amaç belli gözünü aç. hizmet beklior senden. falanca yaşıma geldim artık hizmet görmek hakkım diye düşünüolar

dini açıdan dul anneye çocuğun evlendirmeside çok sevap. gitsin evlendirsin. kesin çözüm . kaç yaşında.

ayy böyle yorumları okuyunca azıcık olan iyimserliğim bile gidiyoo
bu iş kesinlikle olmaz
annem bile çok iyimserdir herşeye olumlu bakar bu konuda katiyen olmaz sen yapamazsın dedi.

54 yaşında, bu saatten sona evlenmeyi düşünmüyor sanırım

anneside hayattaymis onunla neden yasamiyorki. kenid annesini niye yalniz birakmis ozman

Son düzenleme:

evliliği sadece cinsellik olarak düşünenlere kızıyorum. bi hayat arkadaşlığıdır aslında. evlenseler ne güzel. aslında çoğu çevreden çekinior bence. bu yaştan sonra evlendi demesinler die. beim ki 65 yaşındaydı. çok sorun yaşadım ve hep dua ettim inş evlenir diye. şimdi sorun çok yok ama içimdeki öfke hırs hayal kırıklığı ve ukde ler. en çok da ukdeler öle kötü ki. şimdiki aklım olsa en azından 2-3 ay ayrı ev olsun derdim. en az.

bence bu konuyu çok net bi şekilde konuş. brilikte yaşayan herkesde çok ciddi sorunlar oluyor. ben sorun istemiyorum. ya b u şekilde olur ya hiç olmaz de ve netleştir bence.

kesin kabul etmeyecekse en azından oyalanmamış olursun. yeni hayat yeni insanlar. bunlara bak bence.

cnm ben bu konuyla baş edememiştim en sonunda annemlere söylettim.annemler istemeden sonra kayınvalidemlere geldiler konuşmak için . annem de konuyu açtı. nasıl oturacaklar gibilerinden. kayınvalidem açtı ağzını yumdu gözünü. birlikte oturacağız diye.
ben yapamam dedim herkesin içinde.gerekirse ayrılırız dedim.nişan falan olmasın istemiyorum dedim. ne yapayım bencil oldum açıkçası biraz. eşime çok aşıktım ama ne yapayım ömür boyu mutsuz olacağıma,ağlayacağıma bir gün ağlarım. (benimki zor bir kadın).

senin de bu şekilde aile büyüklerin konuşabilir. alışık olduğu bir yaşam tarzı değil yapamaz diye.o an kayınvalidenin tavrını anlarsın hemen zaten.
NOT: kayınvalidem ve annem bu yüzden birbirini sevmez. kaynana çünkü o gün annemi inanılmaz tersledi.ki annem çok ağır ve sakin bir kadındır hiç haketmedi onun o davranışlarını. sen de de bu durum olabilir diye söylüyorum.

kvniz yaşlı bir insan değilmiş,bakımada muhtaç değil.kvniz ne kadar rest çekerse sizde rest çekin..başkasının olmazları yüzünden olurluğu kaybetmek daha kötü.sonradan kötü olmaktansa baştan isteklerinizi,taviz vermeyeceklerinizi bilmeleri daha doğru..ben kvmi severim ama aynı evde asla yaşayamam,düzenlerimiz,yaşantımız bambaşka bardakları sıralamamız bile ayrı,asla aynı evde yaşayamayız ki siz daha taptaze gelin-damat olacaksınız.paylaşımlarınız farklı olacak,birbirinizi yeni bambaşka bir ortamda tanıma fırsatınız olacakken 3. bir kişiyle birbirinizi doğru anlamanız bile çok zor olur.bu durum sadece banyodan ibaret değil,birbirinize cilveleriniz,tartışmalarınız,sarılıp gülüşmeleriniz,birarada mısır patlatıp kahve içerek koltuğa ayaklarınızı uzatıp film seyretmeleriniz,müzik açıp dans edişleriniz bambaşka bir sürü paylaşımınız olacak 3.bir kişinin gözleri üzerinizde olmaması gereken durumlar olacak.bence erkek arkadaşınız durumu çok fazla abartıyor..sizinde fikirlerinizde ısrarcı olduğunuzu bilmeleri gerekir.

katlanılacak bir durum ise katlanabileceğimi sanmıyorum. çalışan bir insan olduğum için evde pek zora gelmeye alışkın değilim, ayrıca beğenmediğim eşyalar konarsa hiç hoşlanmam , gerçi erkek arkadaşım herşey senin istedigin gibi olcak orası önce senin evin diyo ama
annesini tek bırakmasın ama yanyana da yaşamayalım yani
onun açısından rahat onun hayatı değiişmeyecek bitek ben gelicem yanına benimse tüm hayatım değişecek

çok mantıklı yaa çok tşk ederim
annem gerçekten de razı değil açıkçası

erkekleri evlendirmek kolay oluyor istekli de oluyorlar ama kadınlar o yaştan sonra başka erkek kahrı çekmek istemiyo anladığım kadarı ile
bu konuyu düşünürüm tabi ama şuan öyle bi durum yok sanırım
olsa ne güzel olur herkes kurtulur

şuan ayrı mı yaşıyorsunuz peki nasıl oldu?? halledebildiniz mi sorunu?
ben kapılar ayrı olmak koşulu ile he rtürlü alternatife razıyım. sadece dibimde bi kadın olmasını istemiyorum önümdeki 30-40 yıl
gönlüm istemiyor mantığım istemiyor tamamen huzursuzum bu konuda. neresinden tutarsam olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…