eşimde aynısını söylemişti.yok ben izin vermem evin düzeni senin istediğin gibi olacak demişti
bak biz ayrı olduğumuz halde evime geldiğinde bile neden eve paspas sermediğimden tut kullandığım eşyalara kadar laf söyledi.
aynı evde olsakk oooooooo hepsini istediği gibi yapardı eminim.Bütün eve de paspas sererdi
sonrası sana uymadığı için anlatmadım. benim eşim 4 kardeş.ben beraber yapamam.hepimizde kalırsın dedim. daha çok köpürdü ben gezecek miyim diye:))) en azından 6 -7 ay bize izin ver dedim. ben evliliğe alışayım evime alışayım eşime alışayım. 6-7 aydan sonra bana hiç ısınamazsın dedi.yok yok dedim ısınırım.:))
neyse bu 6-7 ay fikrine ikna ettik. ben bu arada bütün düzenimi kuracaktım. ben onun evine değil o benim evime gelecekti. bu beni bi nebze daha iyi hissettirecekti.evlendik. odası falan bende yani. görümcemde kalmaya başladı. gittiğimde benimle hiiiççççç konuşmuyordu.
sonra eltime geçti. nasıl oldu anlamadım ama eltimde kalmaya karar verdi bir anda. geldi bütün eşyalarını topladı gitii( abartmıyorum iğnesine kadar)
kabul etme cnm sakın.....olmazzzzzz...inana bu yaz sıcaklardan bunaldım neredeyse iç çamaşırlarımla gezdim evde.belki küçük bir detay ama önemli.annen baban gelip rahat rahat kalamaycaklar sen de. bir arkadaşınız gelip akşam rahatça oturamayacaksınız.
daha neler nelr........
kabul etmiyor ailem de.benim yapamayacağımı düşünüyorlar ki öyle zaten dersin.bırak ailen konuşsun bu ev olayını...