iyi düşün taşın canım ev ev üstüne olmuyor hastalık gibi acil bir durum olsa beraber oturma isteğini anlarım da sadece yalnız kalmak istemediği için ısrarla aynı evin istenmesi bence çok anlamsız.karşılıklı dairelere bile yok deniliyor.nişanlın senin sunduğun bütün tekliflere bir bahane buluyor kayınvalideni tanımıyorum ama bana pek anlayışlı biri gibi gelmedigerekirse ayrılmayı bile göze al ama ayrı ev konusunda ısrarcı ol yoksa ilerde çok pişman olursun.ömür boyu daha ilk günden kayınvalide ile yaşamak hiç kolay değil melek bile olsanız bir yerden sonra bunalabilirsin
hepiniz haklısınız.
geçen hafta bu konuyu konuştuk. ben özellikle açmadım o açtı. kadın benim ameliyatıma takmış, bunun çocugu falan olmaz demiş. (öyle bir şey yok). o da çok kızmış bağırmış annesine. madem beraber yaşamak istiyorsun en azından sevmeye çalış karşındaki de insan sen nasıl davranırsan karşılığını da o şekilde alırsın diye. yani problem1 di 2 oldu. ben ne yaptım ki anlamıyorum. sadece aramızın iyi olmasını istemiştim..
sunacım bizde eşimle 5 ay içinde evlendik belki konumu okumuşsundur.9 kişi aynı evde yaşadım ben 4 yıl eşim askere gitti fırsattan istifade aldığım maaştan 5 kuruş vermedim her ay bir eşyamı aldım aldığım yere bıraktım eşimin gelmesine 3 ay kala evi ayırdım eşim pek ayrılma yanlısı değildi.geldi 1 yıl başıma kalktı ayrıldık ettik diye eşyaları topladım evime yerleştim inan işten geldi her akşam 1 odamaı badana yaptım ailemden kimsede yanımda yok eşimin tarafı desen allahlık hiç eşim onların çocuğumu değilmi bilemedim.askerden geldi valla ister benim ev iste annenin evi hangisini istersen orda yaşa dedim hayır deseydi ayrılırdım bile düzenimi kurmuştum öylede devam ederdim ama demedi tıpış tıpış geldi.şimdi annesine gidince 5 dk zor oturuyo yani senin bu durumda kabul ettiğin zaman sıkıntı yaşasanda kadın tek olduğu için ayrılma şansı olmayacak gibi geliyor bana ben seni çok iyi anlıyorum şuan sana çok da iyi olsa herşeyi batacak başka bir kardeşi falan yokmu eş adayının?
ben seni çok iyi anlıyorum şuan sana çok da iyi olsa herşeyi batacak başka bir kardeşi falan yokmu eş adayının?
hayır kardeşi yok
ben erkek arkadaşıma sordum sen ne istiyosun
senin hayalin ne diyorum
benim bi isteğim yok diyor yani o iki duruma da razı. annesine gönül koyamıyor işte o kdr yıl beni büyüttü diye. annesi de tek başına bi evde yalnız yaşayamazmış. tek başına uyuyamıyormuş.
ev üstünde ev olmuyor gerçekten. bende kv 'mle 1,5 yıl oturdum. ne kadar iyi olsa da olmuyor. Giyimine dikkat etmek zorunda kalıyosun, eşinle canım cicim olamıyorsun. Birde farklı kültürden olunca alışkanlıklarda farklı olunca zorlasan da belli bir noktadan sonra daral geliyo... kv' den çok mu yaşlı?
ilkduyansenol
buraya yazan herkesin düşünceleri benim için değerli. zaten bir arada yaşamayı düşünmüyorum bu şekilde olursa olacak. tek umudum kadının kötü niyetli biri olmaması. içi iyi aslında, ne düşünüyorsa da yüzüne yansıyor. düşündüğünü belli etmeyip arkadan iş çeviren biri olsa zor olurdu çünkü ben öyle biri değilim o şekilde politik davranmayı beceremiyorum
huylarımız benziyor yaşam tarzımız da. bu problemin hallolması lazım ama
arkadasım Allah kolaylık versin öncelikle..
tek umudum kadının kötü niyetli biri olmaması demişsin ama kadın kötü niyetli oldugu her konuşmasından belli..bu kadın seni daha şimdiden istemiyor ve bunu açıkça belli etmiş..birlikte yaşayınca evi san zindan eder söylüyüm.
balık baştan kokar seninki sana belli etmiş yüzünü..
ayrıca bi konuya daha değinmek istiyorum sen kadının evdeki zevkine takmışsın şuan ama inan bana evdeki zevk meselesi aynı evde yaşamaya başladıktan sonra en önemsiz sorun olacak çünkü dünya kadar derdin olacak.....
her hafta bulusuyorsunuz ve madem konuyu arkadasın acıyor bu sefer dırek herseyı soyle ve bu durumu haletmeden gorusmek ıstemedıgını soyle ınceldıgı yerden kopsun de.
emınım bundan sonrakı gelısınde hersey baska olucak sen kabulllen dıye kendını acındırıyor aılesı kotu arkadasın ıyı annesı ıle bıle kavga edıyor cok ıyı senı ezdırmez dıye dusunceksın.
cek restını senı sevıyorsa zaten sorunları cozer gelır bır dahada sıkayet etmez.
babası ıstemıyor senı ne dıye ıstemıyor neden uymayacaksınız bende aıleme sorucam bakalım senı ne kadar ıstıycekler yanlız kalamayan bır anne dengesız bır baba,bunları senın aılen kabul edıcekmı ? ayrı ev bıle kursan yarın bır gun anne bır bahane bulur gelır yerlesır ,evıne baba desen ayrı sorun bunca zamandır gorusmemısler sımdı senı kotulemek ıcın gorusuyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?