- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maaşımız.hem okuyorum öğrenciyim demişsin, hem de dolgun maaşlıyım demişsin... ben mi yanlış anladım acaba?
Benim de gelirim var babamdan erkek arkadaşımın maaşı da gayet iyi engel değil ev açmaya.Durumumuz derken neyi kastettiniz tam olarak?
Siz çalışmıyorsunuz yani eş adayının maaşı mı iyi? Yoksa şu an ailenizin(anne-baba-kardeşler vs) geliri mi iyi?
hıımm maaşımız yazınca ikinizin ayrı ayrı maaşı var anlaşıldı da ondan sordum...maaşımız.
2 gün sadece bunu konuştuk, gece 10 da aradı sabah 11e kadar telefonla bu konuyu konuştuk.kaç günlerdir yine aynı şeyleri konuşuyor musunuz linda yoksa kapandı mı şimdilik konu
sonuna kadar diret hatta anne babanı da tembihle asla kabul etmesinler
benim kv melek gibi bir kadındır
eltimle 3 sene kadar oturdular da kadının ve eltimin sinirleri yıprandı karşılıklı
ve şimdi der Allah kimselere muhtaç etmesin assslaa istemem kimseyle oturmak istemem der
nereliydi senin sevgili
kimse seni istemediğin bir hayata zorlayamaz2 gün sadece bunu konuştuk, gece 10 da aradı sabah 11e kadar telefonla bu konuyu konuştuk.
Ben sinirimden ağladım o orda ağladı.Artık konuyu açmayı düşünmüyorum iş iyice ciddiye binsin aileler tanışsın tekrar konuşuruz.Kendisi de farkında ben de istemiyorum diyor ama bişey yapmıyor sadece lafta yani.Temelli demiyorum 1 yıl belki daha az ailem seni tanımak ister kardeşin evlenene kadar siz kalın diyebilirler belki de hiç demicekler bu kadar mı kötü ağlıyosun diyor..
İşte bizim de sonumuz öyle olucak.
Söyledim herşeye tamam diyen adamdan ses çıkmıyor.Evli abisi de olmak üzere hepsi maaşlarının bir kısmını toplu bişeyler yapmak için babalarına veriiyorlarmış zaten.kesin ve net söylemen gerekiyor. hayır aynı ev olmaz diyeceksiniz. ağlarsa ağlasın zırlarsa zırlasın. olan ikinizin aşkına olacak... açık açık babasının tavından belli oluyor...
bir süre sonra siz para biriktiremezsiniz diye elinizden parayı isteyecek, görün bak... oda babasını kıramayıp verecek...
ne sizin elinizde birikmişiniz olacak, ne eviniz ne eşyanız olacak...
baban yada annen inşallah kesinlikle kızım ayrı eve çıkak der de tüm sorun çözülür. sana kalsa o eve gelin gidersin...
Kulübede yaşaayalım bizim evimiz olsun dediğim de ona da cevabı hazır, zaten orası da bizim olucak diyor ve sonunda kendi evimize çıkmak var diyor.İşte alacağınız ev ile geliriniz uygun olmuyor demek ki
Aile ile yaşamak teklifi varsa gerek yok dersin 1 milyonluk ev değil 200 binelim evde otururum dersin
Ama sen ev alınacak kisvesi altında gelin elimizin altında olsun fikrine karşı çıkacak taktik arıyorsun
Ben de diyorum ki kirada otururum lüks eşyam olmaz ama benim olur diyeceksin sevgilin bunu kabul etmezse de kendi bilir ailesinden ayrı yaşayacak kadar büyümemiş demek ki
Söyledim herşeye tamam diyen adamdan ses çıkmıyor.Evli abisi de olmak üzere hepsi maaşlarının bir kısmını toplu bişeyler yapmak için babalarına veriiyorlarmış zaten.
Ailem der bana çok düşkünler onlar beni o kadar okutucak ben evlenicem ailem sefasını sürmeden onun ailesiyle mi yaşıcam..
Evet o apartmanı sattılar.yeni ev alındı"Ben de bişey olsa sen kesin taraf tutarsın şimdiden anneni korumaya başladın beni hiçe sayarsın dedim..
Ben aynı ilde oturmayı isteniyorum korkuyorum sen Ordan çıkmazsın ben yalnız kalırım dedim..
Aynı apartmanda evleri var hepsinin biz aynı apartmanda otururuz istediğimiz zaman görüşürüz sen benim Karım olucaksın seni yalnız bırakıp hiç bi yere gitmem bi yarım saat çıkarız oturup evimize geliriz dedi."
daha eski paylaşımınızda yukarıdaki paragrafı paylaşmışsınız aynı apartmanda hepsinin farklı evleri olduğunu belirtmişsiniz???
Walla arkadasım benim eşim de biz nişanlı iken benim olduğum ile geldi iş buldu iki ay sonra başladı ne olur memleketime gidelim vs diye , ilk duyduğumda benim de beynimden kaynar sular dökülmüştü , başkent ten küçük bi Doğu iline gidecektim , alışmam çok zordu , hadi onu geçtim ailesi !!! Çok etkiliyordu eşimi , yalvardı yakardı işim için bi süre gidelim dedi , yine döneriz dedi ömür boyu ben de orda kalmam dedi , aile konusunda da aynı senin sevgilinin dediği gibi sen karımsın herkesten her şeyden Öncesin vs vs!!! Getirdi beni buraya gelelim diye yalvardı yakardı yeri geldi sinirlendi , bi şekilde geldim sevgi var diye ama hayatımın Hatasını yaptım , huzurumla bekar kalaydım ? Üç yıl oldu buraya geleli , şimdi Önümü göremiyorum gidecez ama ben önümü göremiyorum diyor , burdan gidersek ailemi silmiş olacam bilmem ne diyor !!! ailesiyle dengeyi zerre kuramadı , gecelerce uykusuz Ağlayarak sabahın köründe işe gittim , memurum , ailesi ile görüşmüyorum , büyük travmalarım var ,eşime güvenim sevgim kalmadı , belki de son demlerimiz , aile terapisine başladık, psikiyatri ilaçları kullanıyorum , çocuk yapamıyorum , denedim düşük oldu , bünyem beynim hücrelerim stres yüklü , bence çizgini belli et ama bu tarz beyne sahip biri ile zorlanırsın arkadasım kardeşim , ne diyeyim ben de ne hayallerle evlendim , buraya gelirken yaşayacağımı tahmin ettiğim sorunların kat kat fazlasını yaşadım yaşıyorum , eş çok önemli , onun duruşu çok önemli , böyle bir insanla evleneceksen ailesinden ne kadar uzak olursan o kadar iyi , hatta kazanırsan sınavı onun memleketini yazma , lütfen kardeşim , yıllarını hayallerini kimse nin heba etmesine için verme , lütfen
2 gün sadece bunu konuştuk, gece 10 da aradı sabah 11e kadar telefonla bu konuyu konuştuk.
Ben sinirimden ağladım o orda ağladı.Artık konuyu açmayı düşünmüyorum iş iyice ciddiye binsin aileler tanışsın tekrar konuşuruz.Kendisi de farkında ben de istemiyorum diyor ama bişey yapmıyor sadece lafta yani.Temelli demiyorum 1 yıl belki daha az ailem seni tanımak ister kardeşin evlenene kadar siz kalın diyebilirler belki de hiç demicekler bu kadar mı kötü ağlıyosun diyor..
İşte bizim de sonumuz öyle olucak.
Kulübede yaşaayalım bizim evimiz olsun dediğim de ona da cevabı hazır, zaten orası da bizim olucak diyor ve sonunda kendi evimize çıkmak var diyor.
Madem tayinimizi ailenin bulunduğu ilde olsun ama uzak semti yazalım hem kendi evimiz olur uzak olunca nasılsa yine aynı il dediğim de aileme ihanet gibi olur kandırmış oluruz olmaz diyor
Diyorum hala ikna etmeye çalışıyor, istemediğimi açıkça söylüyorum ne olursa olsun istemiyorum ailen kötü olduğu için ya da istemediğim için değil benim de heveslerim var kendi evim olsun istiyorum diyorum daha ne diyebilirim kiAy arkadaşım ya neden kendini bu kadar hırpalıyorsun inan anlamadım. İstemiyorsan yaşamazsınız, bunu sana acitasyonla zorla kabullendirecek değil ya... Kırmızıyla işaretlediğim cümlede, bir kadının fedakarlığı ve bir erkeğin kandırmacasını görüyorum. Böyle alçak gönüllü olmayın ya. Ailenle yaşama fikri bana göre değil diye neden resti çekemiyorsun? Sen böyle ağlayıp sızladıkça kararlı durmadıkça o sana bu fikri kabullendirir ben sana söyleyim.