Ben de size katiliyorum ve alkisliyorum hanımlar. Evlenince yardim etmedi kaynanamlar diyorlar ama kendi evlatlarinin da onlara yardim etmesini kaldiramiyorlar.
Hele birisi yurtta okuyan bir ogrenci icin helal zikkim olsun demiş ya ben daha ne diyeyim. Yaziklar olsun. 3 kurusla okumak ne kadar zordur bilemezsiniz tabi.. benim bi abim var yengemden gizli bize para gonderirdi aman yengenin haberi olmasin diye, yengem de her gün bilezik takardi, babamin parasiyla alinmis evde otururdu ama annem kiralarda surunuyor hala. Allah boylelerine firsat vermesin diyorum.
Cok zor oldugum bir durumda abimi aradim mecburdum çünkü diğer abilerimde de yoktu eve haciz gelmisti. Abi dedim biraz paraya ihtiyacım var dedim, diger abilerimde de yok dedim, ki nasil utaniyorim soylerken, benimde borcum var maaş alamadim dedi, ki kendisinin 2 arabasi 2 dukkani ve birde evi vardır. Tamam abi dedim kapattim. Ve dedim ki Allahim sana sikayet ediyorum, babasizligi o zaman daha iyi anladim. Ve abimin arabasi yandi o gece. Ikincisi elinden gitti. Cok üzüldüm yine aradim geçmiş olsun dedim.
Dugunume iki gün kala karisinin fitnesiyle gitti, dugunume kalmadi. Sanki takacagi 1 altina mi muhtactim? Insanin abisi candir. Cok agladim ki su an bunlari yazarken de agliyorum... ve yengem gibi kadinlarin hepsinden nefret ediyorum. Abimle bir daha hic konusmadim.
Digerleri bana yeter. Ha ararsa acarim ama o da aramadi zaten, yazıklar olsun diyorim. Ama cok şükür rabbime ki eşimle tanistim ve esime aileni sakin unutma diyorum sakin.
Cok şükür benim durumum su an iyi hamd olsun, abim arar da benden borç isterse onu borclu da birakmam, her seye ragmen yine veririm...
Lutfen elinizi azicik vicdaniniza koyun...