- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Ben bana para yardımı yapmadı diye goruşmeme kararı almadım. Yazdıklarımı tamamen okursanız 4 sene beni arayıp sormadı, kardeşlerimi de arayıp sormadı. Her insan sorar iyi misin nasılsın diye. Okurken yuzumuze bakmayıp, sormayıp, şimdi neden böyle oldu diye sorunca tepem atıyor. Çunku ben hep böyleydim aramızda hep mesafe vardı ve şimdi o mesafeyi yok etmek istiyor hatta babamla birlikte iş bile yapmak istiyor. Ben zaten kimseden para vs almam kendim kredimi çektim çalışınca ödeyeceğim. Babamda milletten para isteyeceğine kredi çekti şuanda Allaha şukur oduyor. Allah herkesin kalbine vermiyor o iyiliği işte ben bu çerçeveden bakıyorum. Arkadaşlarımın amcası yengesi vs hergun arar sorarlardı. Amcama sorsanız bizlerin telefon numarasını dahi bilmez üstelik bana direk karaktersiz de dediniz ya pes. Amcam yeğenlerine bir merhaba demezken evli olduğu halde başka bir kızla gezip onla gununu gün ediyor benim nefretim bu şekilde. Beni Allah biliyor ben de kendimi biliyorum daha fazla sizinle tartışmayacagım teşekkürlerBenim tas kalpli olup olmadigimi siz bilemezsiniz ben size yardim etmemesini dogru buldugumu soylemedim sizin ondan boyle bir beklentiniz olmasi ve yengenize kadar elestirmenizi dogru bulmadigimi anlatmak istedim beni bile tanimadan etmeden yardim edip etmedigimi bilmeden boyle seyler soyleyebiliyorsaniz onlar hakkinda dediklerinize sasmamak gerek. Sizin gibilere neden kiziyorum biliyormusunuz cunku bu yardmlari yapanlari buna mecburmus gibi zannedip nankorluk etmeniz insan boylelerine yardim edip pisman olacagima hic tanimadigim birine edeyimde bunlari gormeyeyim diyor maalesef..