- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
-
- Konu Sahibi zeysmother
normal dogurursan çabuk toparlarsin , 3-4 gun hastanede kalirsin zaten orada sende bebekde kendinize gelirsiniz bi guzeİşte bundan korkuyorum ilkinde kırkgün annemlerdeyim simdi iki çocuk eşim yardımcı ama ise gidecek oda
O sınav sonrası belli olacak neresi olduğu dinlemez dimi ama benim sağlığım açısından riskli çocuğun erken alınma durumu bile varhangi ulke bellimi ?
derdini anlataack bi durum yok pek, burda dr u sezeryana ikne etmeye ugrasmana gerek yok çunku dinlemez seni,senin yada beebeginin onemli bi sebebi yoksa normal dogurursun ...
randevularada esinle giderisniz tercumanlik eder saana
Ya bu sözler benim de hevesi tavan yapıyor çok istiyorum ama işte amalarda varkoşarak git.. ileride "keşke" dememek için git..
erken alinma derken ? senin saglik probleminden dolayimi, tansiyon falan mi VAR?O
O sınav sonrası belli olacak neresi olduğu dinlemez dimi ama benim sağlığım açısından riskli çocuğun erken alınma durumu bile var
Ever bende eşimin yanımda olmasını istiyorum oda yanımda olmak istiyor doğum olacakeşin gidiyorsa sende git. sen gitmeyeceksen eşinde gitmesin bence
Ya bu sözler benim de hevesi tavan yapıyor çok istiyorum ama işte amalarda var
Yok sebepler onlar değil doktorum konuşacak benimle detaylı dikişlerim yüzünden fazla kiloda almamam laImerken alinma derken ? senin saglik probleminden dolayimi, tansiyon falan mi VAR?
sagligin için gerçekten riskliyse o zaamn alirlar , ama su an Tr deki dr lar çok efden pufden sebepten sezeryan yapiyolar onlar gibi biseyse normal yaptirirlar demek istedim
çati dar,bebek kilolu, basi inmedi , govdesi ince kafasi buyuk vs hep dandik manzaretler burasi için ..
Haklısınız yaparım heralde yada orda ikisiyle malamat olurum ama biliyorum gitmezsem hep içimde kalacakşimdi ama diyorsun ya, bundan 5 sene sonra "tüh ya gitsem kesin yapardım bir şekilde keşke gideydim" diyeceksin.. o keşkeyi dememen için gaz veriyoruz :)
Öylemi dersiniz ama öbütüde çok küçük toparlanma felan derken birde yalnız olacağım eşim olacak sadecemillet sırf doğum için oraya gidiyor ya... tabii ki hiç düşünmeden gidin.
polismi eşiniz? misyon koruma için falanmı gidicek?Merhabalar eşimin işi gereği 1 yıl yurtdışında çalışma durumu var tabi bu sınavla olcak.bana sordu bende iyice gazladım yeni farkına vardım gidelim çok iyi olur felan bu avrupa ülkelerinden biri olacak sınav sonrası açıklanacak nere olduğu. Şimdi benim beş aylık bir kızım var ve bir aylıkda hamileyim düşük riskide var nasıl olacak oraya gidersem doğum felan maddi açıdan çok çok iyi olacak ama bilemedim vazmıgeçsek gidersek bende gidebilirim. bu arada yabancı dilimde çok zayıf sizce napsam yerimde olsanız ne karar verirdiniz
Olacak hem de çok oyyy hep böyle olur zaten benim iki yıla yakın çocuk olmadı o zamn niye yoktu bu fırsat şimdide ardarda oldu hep yanlış zamanBence de git ama 2 çocukla zor olmasın oralarda...
Aynen öyleHiç düşünmeden giderim.
Kocam nereye ben oraya.
Ben nereye kocam oraya.
Evet pöh eşimpolismi eşiniz? misyon koruma için falanmı gidicek?
Evet bunu bende düşünüyorum vatandaşlık falanda alır bende önce olsa bidk düşünmezdim ama şimdi malesef iki bıcırıkla nasıl ederimkiBence gitmelisin. Ayrıca bebeğini orda doğurunca da vatandaşlık almış olacak. Onun içinde iyi olur. Hem dilinizi de geliştirirsiniz. Benim böyle bir fırsatım olsa 1 dk bile düşünmem :)
Her şeyde bir hayır vardır diyelimm..Olacak hem de çok oyyy hep böyle olur zaten benim iki yıla yakın çocuk olmadı o zamn niye yoktu bu fırsat şimdide ardarda oldu hep yanlış zaman
bizimde öyle bi ihtimalimiz var ama çocuk yok hamile değilim onun için giderim düşünmeden. ama hem hamilesin hem küçük çocuğun var ben olsam kocamı yollarım 1 sene ailemin yanında kalırdım. bu şahsi fikrim. çünkü çocuklarının geleceği için kocanın oraya gitmesi çok önemli. ama sen tek başına başedemezsin orda 2 çocukla. o yüzden bırak bacım 1 sene sabret kocan gitsin sen onu bekle derim "şahsen"..Evet pöh eşim
Aynen Öyle aslındaHer şeyde bir hayır vardır diyelimm..