eşimle yurtdışı

İşte bundan korkuyorum ilkinde kırkgün annemlerdeyim simdi iki çocuk eşim yardımcı ama ise gidecek oda
normal dogurursan çabuk toparlarsin , 3-4 gun hastanede kalirsin zaten orada sende bebekde kendinize gelirsiniz bi guze
eve gelince i$ ba$a du$er ..

ben im çocuklarimin arasi 19 ay, hiç bi zaamn yardimcim olmadi , esimde hep ise gitti , tek basima buyuttum ikisinide
zor tabi ama olmayacak bi sey deil ..

O
O sınav sonrası belli olacak neresi olduğu dinlemez dimi ama benim sağlığım açısından riskli çocuğun erken alınma durumu bile var

O

O sınav sonrası belli olacak neresi olduğu dinlemez dimi ama benim sağlığım açısından riskli çocuğun erken alınma durumu bile var
erken alinma derken ? senin saglik probleminden dolayimi, tansiyon falan mi VAR?
sagligin için gerçekten riskliyse o zaamn alirlar , ama su an Tr deki dr lar çok efden pufden sebepten sezeryan yapiyolar onlar gibi biseyse normal yaptirirlar demek istedim

çati dar,bebek kilolu, basi inmedi , govdesi ince kafasi buyuk vs hep dandik manzaretler burasi için ..

Yok sebepler onlar değil doktorum konuşacak benimle detaylı dikişlerim yüzünden fazla kiloda almamam laIm

şimdi ama diyorsun ya, bundan 5 sene sonra "tüh ya gitsem kesin yapardım bir şekilde keşke gideydim" diyeceksin.. o keşkeyi dememen için gaz veriyoruz :)
Haklısınız yaparım heralde yada orda ikisiyle malamat olurum ama biliyorum gitmezsem hep içimde kalacak

polismi eşiniz? misyon koruma için falanmı gidicek?

Bence gitmelisin. Ayrıca bebeğini orda doğurunca da vatandaşlık almış olacak. Onun içinde iyi olur. Hem dilinizi de geliştirirsiniz. Benim böyle bir fırsatım olsa 1 dk bile düşünmem :)

Bence gitmelisin. Ayrıca bebeğini orda doğurunca da vatandaşlık almış olacak. Onun içinde iyi olur. Hem dilinizi de geliştirirsiniz. Benim böyle bir fırsatım olsa 1 dk bile düşünmem :)
Evet bunu bende düşünüyorum vatandaşlık falanda alır bende önce olsa bidk düşünmezdim ama şimdi malesef iki bıcırıkla nasıl ederimki

bizimde öyle bi ihtimalimiz var ama çocuk yok hamile değilim onun için giderim düşünmeden. ama hem hamilesin hem küçük çocuğun var ben olsam kocamı yollarım 1 sene ailemin yanında kalırdım. bu şahsi fikrim. çünkü çocuklarının geleceği için kocanın oraya gitmesi çok önemli. ama sen tek başına başedemezsin orda 2 çocukla. o yüzden bırak bacım 1 sene sabret kocan gitsin sen onu bekle derim "şahsen"..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…