- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi zeysmother
herşeyin hayırlısını dile..bence engelleme hiç birşeyi olursa gidin olmazsa kalın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben işe başlayamamki iki çocuk bana muhtaçlar bi sene zaten ben doğuma iki ay kadar orda kalırım kendimi toparlayınca geri dönerim eşimin yanınaHiç düşünme şansın varsa git. 1 sene dil kursuna gidersin bebeğin doğar. Sonra sende işe başlarsın. Gittiğin ülkede eminim sosyal şartlar daha iyidir. Ha ama eşin tek gidecekse gönderme. Ya beraber ya hiç
Öyle başvuruyu yaptık sınavıda geçersek tamamdırherşeyin hayırlısını dile..bence engelleme hiç birşeyi olursa gidin olmazsa kalın...
ne kadar anlayisli olsa da dogumdan, bebeginin ilk anlarindan mahrum kalacak.. esiniz simdi yurtdisinda surekli gelip gitme durumu olamaz.. esiniz ne zaman gidecek.. diyelim bir ay sonra.. yani doguma kadar hatta esiniz turkiyeye gelemezse siz oraya gidene kadar iki bebegini de goremeyecek.. avrupa'dan niye korkuyorsunuz ki.. anneniz dogumdan once gelsin size yardim etsin..
Ben işe başlayamamki iki çocuk bana muhtaçlar bi sene zaten ben doğuma iki ay kadar orda kalırım kendimi toparlayınca geri dönerim eşimin yanına
Yok korkum o değil avrupadan niye korkum ki ben iki bebekle nasıl yaparım diye kardeşimin okulu var annem gelemiyebilir ben doğumdan sonra giderim yanına bilmiyorum şartlar elverirse ordada olur ailemden biri yanımda olursa tek başıma kalkamam altındanne kadar anlayisli olsa da dogumdan, bebeginin ilk anlarindan mahrum kalacak.. esiniz simdi yurtdisinda surekli gelip gitme durumu olamaz.. esiniz ne zaman gidecek.. diyelim bir ay sonra.. yani doguma kadar hatta esiniz turkiyeye gelemezse siz oraya gidene kadar iki bebegini de goremeyecek.. avrupa'dan niye korkuyorsunuz ki.. anneniz dogumdan once gelsin size yardim etsin..
Ben ilkinde çok zorlandım öyleki değil yürümek lavaboya gidemiyordum bayağı yattım hasta bezleri sürekli kardeşim baktı hatırlamak bile istemiyorum tek başıma yapamam doğurmak kolay ya sonrası annemin yanımda olması lazımSize kesinlikle katılıyorum, çok doğru yazmışsınız.
Yukarıda alıntı yaptığım arkadaşa katılıyorum. Yurtdışında doğum yapmaktan çekiniyorsunuz sanırım.
hayırlısı inşallah..Öyle başvuruyu yaptık sınavıda geçersek tamamdır
İlki sıkıntılı geçtiği için korkum doğum halledilir de sonrası var iştebildiğim kadarıyla eğer sezeryanlı iseniz sizi normal doğuma zorlamazlar.. yani ölümüne normal doğum sloganı olduğunu sanmıyorum hastanelerde.. doktorunuz muayene eder, konuşursunuz şimdiden kasmayın kendinizi..
Basvurular bittimi .siz nezaman basvurdunuzYok korkum o değil avrupadan niye korkum ki ben iki bebekle nasıl yaparım diye kardeşimin okulu var annem gelemiyebilir ben doğumdan sonra giderim yanına bilmiyorum şartlar elverirse ordada olur ailemden biri yanımda olursa tek başıma kalkamam altından
Size kesinlikle katılıyorum, çok doğru yazmışsınız.
Yukarıda alıntı yaptığım arkadaşa katılıyorum. Yurtdışında doğum yapmaktan çekiniyorsunuz sanırım.
Basvurular nezaman cnm yada bittimi ..heryilmi yoksane yazik ki hersey gorundugu gibi degil,yurtdisinda ben ve bicok arkadasim dogum yaptik,hepimizin esleri yabanci,hatta benim esim doktor ve epiduralimi bile esim yapti ama hesaba katmadiginiz sey duygusal bosluk,dinlenme ihtiyaci ,calisan bir es ve 5 aylik bakima muhtac bir bebek..hastanelerden 1 hafta boyunca salmiyorlar genelde eve ve refakatci kabul edilmiyor..
konu sahibinin yavrusu henuz 5 aylik,dogum yaptiginda hala bebek arabasindan kurtulmamis olcak yavru ,misal markete gidecek yada doktora kadincagiz yollarda hangi bebekle ugrassin ki dogumu kisa denk geliyor yani eylul ekim dedin mi avrupa buz kesiyor,inanin hersey esinin ustune yuklenir,bu iliskiyi sadece yipratir benim fikrim..
ne yazik ki hersey gorundugu gibi degil,yurtdisinda ben ve bicok arkadasim dogum yaptik,hepimizin esleri yabanci,hatta benim esim doktor ve epiduralimi bile esim yapti ama hesaba katmadiginiz sey duygusal bosluk,dinlenme ihtiyaci ,calisan bir es ve 5 aylik bakima muhtac bir bebek..hastanelerden 1 hafta boyunca salmiyorlar genelde eve ve refakatci kabul edilmiyor..
konu sahibinin yavrusu henuz 5 aylik,dogum yaptiginda hala bebek arabasindan kurtulmamis olcak yavru ,misal markete gidecek yada doktora kadincagiz yollarda hangi bebekle ugrassin ki dogumu kisa denk geliyor yani eylul ekim dedin mi avrupa buz kesiyor,inanin hersey esinin ustune yuklenir,bu iliskiyi sadece yipratir benim fikrim..
Hmmm yorumlarınızı okudum. nereye gideceğiniz belli olduktan sonra, gitmek için bir süre vaktiniz olur. O süre içinde gideceğiniz yerin yaşam ve hastane olanaklarını araştırırsınız.Oturma izni felan sorun değil devlet yollucak zaten biliyorum avrupada genellikle normal yolla yapılıyor doğum ama benim için çok zor ilki sezeryan olduğu için ve daha beşaylık kızım arası uzun olsa normal doğum denerim belki ama bi yaş bile yok nerdeyse
Heryıl değil bildiğim kadarıyla 11 şubat son gün diye biliyorum yani bugünBasvurular nezaman cnm yada bittimi ..heryilmi yoksa
Hep böyle olmak isterim ama saplantılıyım kendi aileme.Hiç düşünmeden giderim.
Kocam nereye ben oraya.
Ben nereye kocam oraya.