- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
-
- Konu Sahibi zeysmother
Merhabalar eşimin işi gereği 1 yıl yurtdışında çalışma durumu var tabi bu sınavla olcak.bana sordu bende iyice gazladım yeni farkına vardım gidelim çok iyi olur felan bu avrupa ülkelerinden biri olacak sınav sonrası açıklanacak nere olduğu. Şimdi benim beş aylık bir kızım var ve bir aylıkda hamileyim düşük riskide var nasıl olacak oraya gidersem doğum felan maddi açıdan çok çok iyi olacak ama bilemedim vazmıgeçsek gidersek bende gidebilirim. bu arada yabancı dilimde çok zayıf sizce napsam yerimde olsanız ne karar verirdiniz
Yurtdışına görevli gidenler oranın sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor fakat bu gidiş tabiki uçuş riski dönemine denk gelirse sizin açınızdan sakınca olur yani doğumu burada yapana kadar beklemek zorunda kalırsınızMerhabalar eşimin işi gereği 1 yıl yurtdışında çalışma durumu var tabi bu sınavla olcak.bana sordu bende iyice gazladım yeni farkına vardım gidelim çok iyi olur felan bu avrupa ülkelerinden biri olacak sınav sonrası açıklanacak nere olduğu. Şimdi benim beş aylık bir kızım var ve bir aylıkda hamileyim düşük riskide var nasıl olacak oraya gidersem doğum felan maddi açıdan çok çok iyi olacak ama bilemedim vazmıgeçsek gidersek bende gidebilirim. bu arada yabancı dilimde çok zayıf sizce napsam yerimde olsanız ne karar verirdiniz
Ya birazda bana bağlı gitmemiz bende çok istiyorum ama gözümü korkutuyor bu iki çocukla nasıl yaparımHiç düşünmeden giderim.
Kocam nereye ben oraya.
Ben nereye kocam oraya.
Ay sormayın nasipte varmış kazara oldu onunda riski var zaten çünkü sezeryanım5 aylık bebeğin var birde 1 aylık hamilesin, uuv ne acelen vardı bacım. :/
Valla bilemedim ben olsam bu şekilde cesaret edemezdim heralde. Bebek çok minik. Bakımı zor. Bilmediğin bir memleket. Dil yok fln zor.
:) seni bi guzel normal dogurturlar yurt disinda :)Ay sormayın nasipte varmış kazara oldu onunda riski var zaten çünkü sezeryanım
O benide sevindiriyor ama benim bu doğum riskli olacak gibi ilk sezeryandı ve bi yıl daha olmadı doktoruma güveniyorum orda derdimi nasıl anlatırımbebişinde çifte vatandsaş olursa mis gibi olur :)
İste ben ondanda korkuyorum öncelik normal olduğu için benim ilk sezeryandı hemen hamile kaldım o yüzden sürekli takipteyim:) seni bi guzel normal dogurturlar yurt disinda :)
git sen en iyisii : )
İşte bundan korkuyorum ilkinde kırkgün annemlerdeyim simdi iki çocuk eşim yardımcı ama ise gidecek odaçocuklarin arasi çok yakinmis, ikisine birden tek basina bakabilcekmisin ,bunun hamileligi var dusuk riskim var diyorsun,ilk çocuga kim bakicak ? gittigin yer gurbet ve yalniz olacaksin esin ne kadar yardimci olsada ise gitmek zorunda sonuçta ..
dogum Tr dekinden daha kolay olur ama iste dogum kolay olan yani bunun oncesi ve sonrasi zorlar biraz seni ..
maddi açidan ihtiyaciniz vardir mutlaka esin gitsin sen gitme olmazsa ..
hangi ulke bellimi ?İste ben ondanda korkuyorum öncelik normal olduğu için benim ilk sezeryandı hemen hamile kaldım o yüzden sürekli takipteyim
Zor kızkardeşimin okulu var gelemezler5 aylık bebeğiniz için sorun olmaz ama hamileyimissiniz nasıl olur bilemedim oraya giderseniz doğuma aileniz gelebilirmi