Eşimle yoldaş yerine ev arkadaşı olmak

Allah sabır versin işin zor beybi, boş boğaz adam çekilmez

Bir kurumda ilk yıllar muhasebe de çalışmıştım, o adamların konuştuklarını ilk duyduğumda ağzım açık kalmıştı

Gevşek ağızlı adamlara yada kadınlara sadece adrese teslim edilmesi gereken dedikoduları verin . Onlara biz ayaklı gazete diyoruz.

Eşinizin huyu değişmez. Azaldı diyorsunuz ya. Muhtemelen aman eşim duymasın diyordur herşeyi anlatmayıj ona

Annem de öyle, ne zaman özel bir şey anlatsam teyzelerime anlatıyor, kızınca da anlatmadım diye yalan söylüyor o kadar normalleştirdi ki bu yaptığını. Sinir oluyorum insan en yakını gördüğü biriyle sırrını dâhi paylaşmayacak mı diye. Huyu bu düzeleceğini sanmıyorum açıkçası.

Bence rahatsız olduğunuzu açıkça dile getirip kendinizi ifade etmemişsiniz. Eğer yaptıysanız ama sonuca ermediyse, birkaç seans çift terapisine gitmenizi tavsiye ediyorum. Ben liseden uzuk soluklu erkek arkadaşımdan tam da bu nedenle ayrılmıştım. Birkaç kez çok rahatsız olduğumu gayet net ifade etmeme rağmen durum değişmiyordu. Herifle yaşadığım her çalkantıyı anasıyla yaşıyordum bir gün anası da bana küs, bir gün anası da gönlümü almaya çalışıyor. Eh ne uğraşacağım sizin aile dramınızla diye ayrılmıştım ama sizinki evlilik evresine ulaştığı için terapi alın diyorum.

Aa suan daha iyi anladım yani haklısınız biraz daha size yakın durması lazım ama neddn böyle yaptığı hakkında bir fikriniz var mı hani ne diyor

Aynı babam bu. Evde ne yaşanıyorsa en özel şeye kadar kardeşlerine ve arkadaşlarına taşıyor. Defalarca uyarmamıza rağmen devam ediyor. Maalesef bu gerçekten de bomboş bir insan olmaktan ileri geliyor. Sohbet başlatacak veya devam ettirecek bir konu bulamıyor, düşünce evreni dar, bilgisi az ve en iyi yapabildiği şey evinin içini magazinleştirip ortalığa saçıp konuşmak. Sanma ki zamanla olgunlaşır. Zaman denen şey yerinde sayan kişiyi sadece yaşlandırır. ''Gelişmezse değişmeyecek'' ve 60 yaşında da öyle bir adam olacak.

Aa suan daha iyi anladım yani haklısınız biraz daha size yakın durması lazım ama neddn böyle yaptığı hakkında bir fikriniz var mı hani ne diyor
Anlayamıyorum neden yaptığını sır saklayamıyor kendi sırrınıda aynı şekilde içinde tutamaz söyledikten sonra pişman olur ama artık çok geçtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…