Eşimle Yok yere küstük

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
Selam kızlar
Bdv ye de açsam olurdu da neyse buraya açayım dedim
Eşimle perşembeden beri küsüz
Bu gidişle en az bir hafta küs oluruz
O kadar basit bir sebeple küstük ki
Şimdi cehennem azabı gibi hissediyorum
Boğazına yapışasım geliyor sinirden
Konuşsam konuşur da omdan bekliyorum
Evin içinde birbirimiz yokmuş gibi
Öyle kötü kiiiii

Sebep neyse söyleyin de, kendi kendinize konuşmamış gibi olun.

Sebebinin bilmeden bişey söylemek imkansız ama evlilikte hiç olmaması gereken şey kusluktur hem ben sinir olduysam neden kendimi de cezalandirayim.

doktor üç hafta sora gelin demişti
Hesaplayalım mı aşkım bak sen daha iyi çözersin dedim bir hafta mı oldu iki hafta mı
Toplasanız üç cümleyi geçmedi kurduğum cümle sayısı
Ki o akşam pek sesi çıkmadığı için ben de fazla iletişim kurmamıştım
Sinirli sinirli çıkıştı ya işte şöyle böyle
Ben de dedim ki ben sana ne kızarak ne de kinaye ederek sordum
Normal sordum
Üç cümle de mi edemeyeceğiz dedim
Önüme döndüm
O akşamdan sora da yüzyüze konuşmadık hiç

Sebebinin bilmeden bişey söylemek imkansız ama evlilikte hiç olmaması gereken şey kusluktur hem ben sinir olduysam neden kendimi de cezalandirayim.
Aşağıda yazdım şimdi
Peki siz napardınız
Yok yere küslük karşısında

Aynı evin içinde küs olmak çok zordur sanırım.
Bence alın karşınıza eşinizi ve daha ne kadar konuşmayacağız diye sorun.
Bundan sonrasi içinde bence ikinizde birbirinize söz verin küslükle devam etmemeye.
Biz eşimle nişanlandıgımız gün söz vermiştik birbirimize.Kanlı bıcaklı da olsak yatağa küs girmeyeceğiz ve olayı o gün bitireceğiz diye.
Öyle yapıyoruz.Sizde yapın.
Aynı evde küs durmak hele benim gibi biriyseniz sizin için dünyanın sonu gibidir.

Aşağıda yazdım şimdi
Peki siz napardınız
Yok yere küslük karşısında
Okudum nedeni
Benim eşimin işi gerçekten çok yoğun hem fiziksel hem zihinsel ağır bir iş . Bunu her zaman göz önünde bulundururum . Benim evlilik anlayışımda kesinlikle küslük yok . İnsanlar hata yapar ve evlilikte eşler hangi taraf hatalı olursa olsun destek olmalıdır. Evlilik destek hoşgörü anlayış temelli olmalıdır. Ben eşim böyle bir durumdayken onu rahatlatacak davranışlarda bulunurum içecek getiririm . Benim evlilikteki en temel iletişim unsurum tensel temastır. Tensel temastan kastım cinsi münasebet değil . Aynı anda yatağa girmek , farklı odalarda olunca bile rahat edememek, aynı koltukta oturmak temas ederek, kitap okurken temas halinde olmak, sık sık saçına ve yanağına dokunmak....... Ben kırıldım mi ses tonu ve davranış olarak hiç degismem sadece tensel temasimi azaltirim eğer hata yapmışsa hemen anlar ya da onun olduğu oda dışında biraz fazla durunca hemen yanıma gelir .
Tabiki tek taraflı anlayışla olmuyor benim eşim de çok anlayışlı o yüzden evde hiç tartışma olmaz . Eşim iş stresiyle yüzü asık bile gelse akşam hayatım bugün işte şöyle şeyler oldu o yüzden eve böyle geldim falan der. Kesinlikle kesinlikle küslük tartışma doğru bulmuyorum her zaman konuşarak çözme taraftariyim. Tabiki her evlilikte dinamikler farklıdır . Bazı evliliklerde bazı sorunların çözülmesi için patlama yaşanması gerekiyor.

Evet
Katılıyorum size
Hatta ütü yaptı Benim gömleğimi de ütülemiş
Belki de Benin tepkimden korkuyor
Şuan konuşamıcam maalesef ama o konuştuğunda uzatmıcam

Evet
Katılıyorum size
Hatta ütü yaptı Benim gömleğimi de ütülemiş
Belki de Benin tepkimden korkuyor
Şuan konuşamıcam maalesef ama o konuştuğunda uzatmıcam
Bak eşin sana bi adim atmış.
Bence sende atmalısın.
Sana göre o seninle konuşmuyor ama ona göre de sen onunla konuşmuyorsun unutma.

Evet dediğin gibi her ilişkinin dinamiği farklı
Birine iyi gelen, çözüm olan davranış diğerine gelmez
Mesela evlilik dışında da , biriyle konuşurken patlarsın, çözüm olmaz , defalarca patlasan da
Ama başka birine bi kere patlasan çözüm olur
İyi bi örnek olmadı yaa :)
Benim eşim de genelde iş dolayısıyla strsli fiziksel yük olarak olmasa da
İlk başlarda ateş topu gibiydi ağIz açılmazdı
Şimdilerde çok iyi aslında şükür
Bana sebepsiz kızsa da olur tamam hepimiz için geçerli
Stres, endişe vb durumlar varken ılabilir
Karşı taraf da idare eder de
Ben şimdi bi de yeni hamileyim
Hormonlardan biraz da olsa gerginlik var
Ben de alttan alamadım

Evet canım benim
İnşallah halledicez
Inşallah hemen halledin daha fazla üzülmeyin.
Bu arada hamilelik hormonlarından sinirli olacağini hassas olacağini da hatirlat aranız düzelince.Erkekler çok anlamiyor eşimden biliyorum.

Ben de hamileyim çok duygusal oluyorum ama sanırım mizacimdan dolayı hiç öfke kızgınlık tartışma vs yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…