Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Yok artık ya.Esiniz ağır saçmalamis.Ben olsam da aynı tepkiyi veririm.Ne demek yakın gözlüğü takip yanagindaki tüyleri de al.Ya sizi sevmedigi için eksik buluyor ya da kendi çok özgüvensiz, sizi sürekli aşağı çekmeye çalışıyor.Almayin daha sert çıkanı ve sivilce yapanı duydum

Cilt sorunu yoksa vücudun neredeyse her yerinde kıl var. Kimi belli belirsizken (vellüs tipi kıl) kimi belirgin (terminal tipi kıl). Ergenlikle beraber belirginleşiyor. Kadınlar kılsız diye bir şey yok. Epilasyon/değilasyon yapmış kadın vardır. Eşiniz bir tarafından atmasın.

Emin değilim iftira gibi olmasın ama sapık olabilir mi hani bebekler tüysüz ya bu kadar takıntı normal gelmedi

Yani ben geri adım atmam dediğim konu bir tek ailesinin yaşadığı o şehre taşınmam veya gidip de aylarca kalmam. Eşim kendi gidip kalıyorsa gitsin dedim ve adam da gitti yani durum bu. Eşim üç aydır orada, ben bir kere gittim ve çok güzel bir hafta sonu geçirdik güzel bir otelde, şimdi de bu pazar gideceğim yine bir kaç gün sonra da geleceğim geriye. Eşim orada mutlu olduğunu söylüyor ama ben de burada mutluyum, eşimin yanımda olmaması beni çok üzmüyor çünkü kendi istediklerimi yapıyorum, İstediğim saatte kalkıyorum, istediğim saatte yatıyorum, istediğim saatte ne istersem onu yiyorum, evim derli toplu, kedim var, ben de burada çevre edindim, hergün görüştüğüm, birlikte kahve içebileceğim insanlar var, keyfim yerinde. Telefonda evlilik mi yaşanır bilmiyorum. Yaşanmaz, normal bir evlilik değil bu. Bunun için eşime delirmiyorum ama eşimin kıl tüy muhabbeti yapması ve kadın dediğin ile başlayan cümlesi delirmelik evet o kabul.

Yazdiklariniza nutkum tutuldu. Siz boyle mutluysaniz mesele yok. O kadar cok seye takilmiyorsunuz ki kil tuy olayina hic takilmayin.

Bu ne yaaa aşırı degıl mı bu hoşçakal nedir? Bence onun östrojen sevıyelerınde bır artıs olmus bu konudan trip atmaklar falan bu nedir böyle..İki kız kardes kavgası gibi...Allah kolaylık versin size ne diyim...

Kendi kıllı g..ne bak diyemedin mi bacım? Sapık galiba kocan kusura bakma yüzdeki ayva tüylerine kadar takmış.

Yazdiklariniza nutkum tutuldu. Siz boyle mutluysaniz mesele yok. O kadar cok seye takilmiyorsunuz ki kil tuy olayina hic takilmayin.
Yani benim yerimde başka bir kadın olsaydı ya çıngar çıkarıp boşanırdı ya da evliliği sürdürmek adına ailesinin şehrine gidip ezik ezik, mutsuz mutsuz yaşardı. Yalnız şu var gerçekten 40 yaşına kadar evlenmemiş bir kadın 40'ından sonra bence hiç evlenmesin, ya da illa ki evlenmek istiyorsa evlenip boşansın çünkü 40 yaşına kadar yalnız yaşadıktan sonra evliliğin yükü ağır geliyor. Yani kendi adıma konuşayım benim için böyle. Hani olaylara takılmak, çaba sarf etmek falan gerçekten istemiyorum. Ha güzel bir hafta sonu geçireyim dedim adam tüy dedi kadın dedi, içine etti bir an, Neyse...

Biz esimle farkli seyler bile yapsak ayni odada takiliriz. Bu gun esim oturma odasinda ben yatak odasindayim deminden beri adama carliyorum yanima gel diye esim diyor sen gel burada takilalim diyor. Galiba biz sorunluyuz

Biz esimle farkli seyler bile yapsak ayni odada takiliriz. Bu gun esim oturma odasinda ben yatak odasindayim deminden beri adama carliyorum yanima gel diye esim diyor sen gel burada takilalim diyor. Galiba biz sorunluyuz
Hayır ne sorunu, ne güzel bir şey. Bizim de 7/24 birlikte olduğumuz zamanlarımız oldu bir aralar. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Esiniin ayak parmaginin ustunde tuy varsa sizde onlari almasini söyleyin. Kendilerine bakmazlar, eslerine gelince "kadin dedigin...". Erkek dedikleri ne yapar acaba?

Esiniin ayak parmaginin ustunde tuy varsa sizde onlari almasini söyleyin. Kendilerine bakmazlar, eslerine gelince "kadin dedigin...". Erkek dedikleri ne yapar acaba?
Kıllı ayı olmak erkekliğin birincil şartı mı acaba? O zaman neden vücut yapanlar epilasyona gidiyor? Dayıya her gün yeni bir bilgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…