- 14 Eylül 2014
- 1.700
- 3.225
-
- Konu Sahibi mahmut abi
Yok artık ya.Esiniz ağır saçmalamis.Ben olsam da aynı tepkiyi veririm.Ne demek yakın gözlüğü takip yanagindaki tüyleri de al.Ya sizi sevmedigi için eksik buluyor ya da kendi çok özgüvensiz, sizi sürekli aşağı çekmeye çalışıyor.Almayin daha sert çıkanı ve sivilce yapanı duydumSevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Hemen bi lazer,ağda,epilatör hangisi uygunsa,hepimiz güzeliz azıcık bakımlı olalım yeterBenim parmaklarımda varBöyle yazınca kötü hissettim
Yani ben geri adım atmam dediğim konu bir tek ailesinin yaşadığı o şehre taşınmam veya gidip de aylarca kalmam. Eşim kendi gidip kalıyorsa gitsin dedim ve adam da gitti yani durum bu. Eşim üç aydır orada, ben bir kere gittim ve çok güzel bir hafta sonu geçirdik güzel bir otelde, şimdi de bu pazar gideceğim yine bir kaç gün sonra da geleceğim geriye. Eşim orada mutlu olduğunu söylüyor ama ben de burada mutluyum, eşimin yanımda olmaması beni çok üzmüyor çünkü kendi istediklerimi yapıyorum, İstediğim saatte kalkıyorum, istediğim saatte yatıyorum, istediğim saatte ne istersem onu yiyorum, evim derli toplu, kedim var, ben de burada çevre edindim, hergün görüştüğüm, birlikte kahve içebileceğim insanlar var, keyfim yerinde. Telefonda evlilik mi yaşanır bilmiyorum. Yaşanmaz, normal bir evlilik değil bu. Bunun için eşime delirmiyorum ama eşimin kıl tüy muhabbeti yapması ve kadın dediğin ile başlayan cümlesi delirmelik evet o kabul.Nerede yasayacaginiz degisebilir ama adamin derdi sizi ailesine bakici yapmak. Kisaca boyle bir niyeti olan otursun ailesine baksin hic evlenmesin.
Ben geri adim atmayacagim diyorsunuz ama esiniz bilmem kac aydir orada ne kadar mutlu oldugunu anlatmisti size. Bu gun is tuylere kadar gelmis. Bana gore bu geri adim atmamak degildir. Esiniz sizi birakip gittiyse bunun bir sonucu oldugunu bilmeliydi. Siz telefonda tuy muhabbeti yaparsaniz geri adim atmasaniz ne olacak ki? Boyle telefonda evlilik mi yasanir? Ben mi fevriyim siz mi fazla sakinsiniz anlamadim ama esinize ben buradan deliriyorum siz tuy muhabbetine getiriyorsunuz isi.
Bebekler tüysüz değildir, bebekler de tüylüdür aslında ama kadın dediğin tüysüzmüşEmin değilim iftira gibi olmasın ama sapık olabilir mi hani bebekler tüysüz ya bu kadar takıntı normal gelmedi
Burdan bile kadın yüzü görmediği belli, yüz vermeyin şuna.Bebekler tüysüz değildir, bebekler de tüylüdür aslında ama kadın dediğin tüysüzmüş
Yani ben geri adım atmam dediğim konu bir tek ailesinin yaşadığı o şehre taşınmam veya gidip de aylarca kalmam. Eşim kendi gidip kalıyorsa gitsin dedim ve adam da gitti yani durum bu. Eşim üç aydır orada, ben bir kere gittim ve çok güzel bir hafta sonu geçirdik güzel bir otelde, şimdi de bu pazar gideceğim yine bir kaç gün sonra da geleceğim geriye. Eşim orada mutlu olduğunu söylüyor ama ben de burada mutluyum, eşimin yanımda olmaması beni çok üzmüyor çünkü kendi istediklerimi yapıyorum, İstediğim saatte kalkıyorum, istediğim saatte yatıyorum, istediğim saatte ne istersem onu yiyorum, evim derli toplu, kedim var, ben de burada çevre edindim, hergün görüştüğüm, birlikte kahve içebileceğim insanlar var, keyfim yerinde. Telefonda evlilik mi yaşanır bilmiyorum. Yaşanmaz, normal bir evlilik değil bu. Bunun için eşime delirmiyorum ama eşimin kıl tüy muhabbeti yapması ve kadın dediğin ile başlayan cümlesi delirmelik evet o kabul.
Bu ne yaaa aşırı degıl mı buEşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
lazer yaptirin bari bu kadar taktiysaniz kafayaMemnun olmaz o ayrı ama yanak tüylerini sertleştirmeden aldırma yöntemi nedir? Yani sir ile aldırıyorum yüzümü ama sir de zamanla sertleştiriyor.
Yani benim yerimde başka bir kadın olsaydı ya çıngar çıkarıp boşanırdı ya da evliliği sürdürmek adına ailesinin şehrine gidip ezik ezik, mutsuz mutsuz yaşardı. Yalnız şu var gerçekten 40 yaşına kadar evlenmemiş bir kadın 40'ından sonra bence hiç evlenmesin, ya da illa ki evlenmek istiyorsa evlenip boşansın çünkü 40 yaşına kadar yalnız yaşadıktan sonra evliliğin yükü ağır geliyor. Yani kendi adıma konuşayım benim için böyle. Hani olaylara takılmak, çaba sarf etmek falan gerçekten istemiyorum. Ha güzel bir hafta sonu geçireyim dedim adam tüy dedi kadın dedi, içine etti bir an, Neyse...Yazdiklariniza nutkum tutuldu. Siz boyle mutluysaniz mesele yok. O kadar cok seye takilmiyorsunuz ki kil tuy olayina hic takilmayin.
o kadar değil :)lazer yaptirin bari bu kadar taktiysaniz kafaya
Yani benim yerimde başka bir kadın olsaydı ya çıngar çıkarıp boşanırdı ya da evliliği sürdürmek adına ailesinin şehrine gidip ezik ezik, mutsuz mutsuz yaşardı. Yalnız şu var gerçekten 40 yaşına kadar evlenmemiş bir kadın 40'ından sonra bence hiç evlenmesin, ya da illa ki evlenmek istiyorsa evlenip boşansın çünkü 40 yaşına kadar yalnız yaşadıktan sonra evliliğin yükü ağır geliyor. Yani kendi adıma konuşayım benim için böyle. Hani olaylara takılmak, çaba sarf etmek falan gerçekten istemiyorum. Ha güzel bir hafta sonu geçireyim dedim adam tüy dedi kadın dedi, içine etti bir an, Neyse...
Hayır ne sorunu, ne güzel bir şey. Bizim de 7/24 birlikte olduğumuz zamanlarımız oldu bir aralar. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Biz esimle farkli seyler bile yapsak ayni odada takiliriz. Bu gun esim oturma odasinda ben yatak odasindayim deminden beri adama carliyorum yanima gel diyeesim diyor sen gel burada takilalim diyor. Galiba biz sorunluyuz
Kıllı ayı olmak erkekliğin birincil şartı mı acaba? O zaman neden vücut yapanlar epilasyona gidiyor?Esiniin ayak parmaginin ustunde tuy varsa sizde onlari almasini söyleyin. Kendilerine bakmazlar, eslerine gelince "kadin dedigin...". Erkek dedikleri ne yapar acaba?
Kıllı ayı olmak erkekliğin birincil şartı mı acaba? O zaman neden vücut yapanlar epilasyona gidiyor?Dayıya her gün yeni bir bilgi.
Zorlarına gidiyo tebi.Dayilar onlar icin ılık deyip geciyo, ogrenmeye kapalilar