Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Öküze bak sen , bu dallama ile evli kalman kendine saygısızlık be bacım...

Nasıl insanlarla evleniyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Demiyorum ki pis gezelim ama oradaki kıldan kime ne ya. Gözlüğünü takmış görmüş daha önünü göremiyor ama karısının yanağındaki kıla takmış. Kendisi tüysüz mu? Travması falan mı var ne yani böyle istemesinin sebebi?
Kodon dodogon toysoz olur. Tam ağzına çarpmalik 🤦‍♀️

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Üfffffffff sanki top sakal bıraktınız yaa valla bu erkekler iğrenç yaratıklar. Tepkiniz asırı falan değil

Yazdıklarınız ciddi mi ya sanki kafa buluyorsunuz gibi geldi eşin yakın gözlüğü yakıyor gözü bozuk senin yüzündeki türden rahatsız oluyor o zaman sende ona git gözünü çizdir gözlüklü erkek mi olur de.. neden bu kadar kötü olduk anlamıyorum evlenirkende vardı onlar bende de var mesela eşimden gizli temizlerim hiç istemez oramı buramı yolayım insanı kötü hissettirmekten başka bir işe yaramıyor. Hoşçakal yazması ayrı komik saat kaça kadar hoşçakal akşama eve gelmeyecek mi? Saçmalık. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap ben tüylerden mutlu değilim temizliyorum tesettürlüyüm hiç kimse görmüyor ama kendim için yapıyorum.
kendisi de kıllı bacaklarını,kıllı göğüslerini varsa sırt kılı o da yetmez poposunun ordaki kılları da lazer yaptırsın artık erkekler de yaptırıyor tabular çoktan yıkıldı
Görmek zorunda değilsin kıllı bacak vs vs
kadınlara özel bir durum değil kendi öz bakımına baksın sonra seni mercekle incelesin kardeşim.hiç üzülme

Siz kendinizin “o” kadınlardan biri olduğunuzu farkında değil misiniz? Kendiniz aldırıyormuşsunuz saç çizginize kadar, kadınlar aldırmasa diyorsunuz, aldıran kadınlardan biri olduğunuzu farkında değil misiniz?
evet farkındayım. Saç çizgimi kendim istediğim için alıyorum çünkü favorilerimi alırken dedim ki madem favorileri alıyorum favorilerim beni rahatsız etmiyordu, beni asıl rahatsız eden şu saç çizgimin şakaklarımın üstünden kaşlarıma doğru fazla girintili olması, ben de şu şaç çizgimi alayım dedim ve güzel oldu bence ama evet bu tüy kıl meselesi tamamen toplumsal dayatma, erkek kıllı kıllı geziyor kadın gezemiyor. Hepimiz en azından bacak kıllarımızı almıyor muyuz? Plajda kıllı bacaklı bir kadın görsek ıyy diyoruz maalesef.

evet farkındayım. Saç çizgimi kendim istediğim için alıyorum çünkü favorilerimi alırken dedim ki madem favorileri alıyorum favorilerim beni rahatsız etmiyordu, beni asıl rahatsız eden şu saç çizgimin şakaklarımın üstünden kaşlarıma doğru fazla girintili olması, ben de şu şaç çizgimi alayım dedim ve güzel oldu bence ama evet bu tüy kıl meselesi tamamen toplumsal dayatma, erkek kıllı kıllı geziyor kadın gezemiyor. Hepimiz en azından bacak kıllarımızı almıyor muyuz? Plajda kıllı bacaklı bir kadın görsek ıyy diyoruz maalesef.
Ben demiyorum. Umrumda olmaz kimsenin kolu, bacağı. Bakmıyorum kimseye. Tavsiye ederim hepinize. Öncelikle kendiniz değişmelisiniz ki sonra toplumun değişmesini sağlayacaksınız.

Ben de çok kıllıyım. Hijyenik olacak kadar epilasyon yapıyorum. Lazere de gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum. Saç girintimi alıyorum tesettürlüyüm bone takamıyorum diye ama fauller duruyo. Bence de kadınlarımız abartıyo.

Yaşınız kaç Mahmut hanım?

Ben de kıl tüy takıntısı olan biriyim yüzünüz sizi rahatsız ediyorsa eğer epilasyon ( buz lazer gibi bir epilasyon değil eski yöntem hastane ortamı makinası iyi bir epilasyon) sizi çık rahatlatır. Ha eşiniz tam bir ayı o konuya hiç girmiyorum

Hoşçakal mı dedi 🤔 nasıl yani beyefendimiz terk mi etti sizi 😧

Eşin iğrenç bir adam kadın dediğin tüysüz olur kısmında kendini kanıtlamış aşırı tepki falan vermiyorsunuz ama işin kendiniz için olan kısmında hayır yanaktaki tüyler sertleşmez eğer sertleşip sakal gibi oluyorsa bir hormon bozukluğunuz olabilir eşinizi boşverin sağlığınız için bir bakın

Doğru diyorsunuz ama eşim yakın gözlüğü takıp yüzümü incelemedi, kendi zaten yakın gözlüğü kullanıyor ve bazen gözünde kalıyor, birbirimize herhalde çok yakın durduğumuz bir anda gördü galiba. Yoksa normalde görünmez o tüyler zaten.
Eşim de yakın gözlüğü kullanıyor, sürekli PC’ye bakmak zorunda olduğundan gözleri gitti zaten adamın, ki dediğim gibi sizin gibi buğday tenliyim biraz da genetik sebeplerle epey de tüylüyüm o kadar ki çocukluğumuzda yapılan çiçek aşısını erkek sanıp kolumun abuk sabuk bir yerine yaptılar 😬
Hijyene tüylere dikkat ederim ama yüzümde kaş bıyık dışında bir tüy alma işlemi yapmam kaldı ki benim kaşları salsanız yekpare olur öyle de gür ve yoğundur:KK70:

Eşimle yakın gözlüğü de varken her gün burun buruna geliyoruz ama favorileri al elmacık kemiklerindeki tüyleri yol demedi, dese cevabını alırdı, kadınlar zaten kişisel bakımına dikkat ediyor eşiniz kendi kıllı vücuduna baksın, kadın dediği tüysüz olacaksa erkek de ağzının ayarını bilecek, eşiniz her gün saç sakal tıraşı oluyor mu? Vücut tüylerini her gün alıyor mu? Kaç günde bir duş alıyor, sanki her dakika bakımlı ve yatana kadar takım elbiseli geziyorlarmış gibi davranmasınlar, neredeyse her gün bir çoğuna çarşı pazarda denk geliyorum tel fırçayla yıkasanız ağarmazlar çamaşır suyuna bassanız iflah olmazlar.

Sonradan pişman olursunuz, sert çıkar, yayılır ve yüzünüz de sarkar. Her bölgeye sir yapılmaz. Her bölge de tüysüz olmaz, bırakın kalsın. O tüylerin de sebebi olduğunu anladığımızda biraz gelişiriz belki. Siz rahatsız olsanız anlarım ama kocanızın istekleri için yolunmuş kaza dönmenize, bu kadar acıya katlanmanıza anlam veremedim. Artık doktorlar da söylüyor, eskiden sanki öyle olması gerekiyormuş gibi kadınlar her yerlerine sir yaptırırdı. Acısı, zahmeti bir de ileri yaşlarda derinin daha kolay sarkması da cabası. Kim için, böyle adamlar için bir de. Mesela koltuk altına lazer de yapılmaz, yapılmamalı. Biraz canınızı düşünün. 49 yaşında da ayva tüylerinin peşine düşen adam da, bilemedim...
Ben işe başlayınca rahatlık için yaptırmayı düşünüyordum neden yapılmaz?

Vallahi kimse kimseye gül bahcesi vaad etmiyor, isine gelip evlenip sonrada kusur arayan adama ne diye yaranirsin arkadasim. Sanki kendisi baklava dilimli karin kaslari olan, adonisli bir sey. Sen de ona erkek dedigin brad pitt gibi olur falan diyemedin mi. Adama bak prenseslik yapiyor. Hoscakal ne ya. Neyse. Illede yaranacagim dersen bi igneli epilasyonu arastir istiyorsan.

Yani kıl tüy olayını bende hiç sevmem açıkçası
Bazı insanlarda parmaklarda el üstünde bile kıl görüyorum yok artık ya diyorum
Temizliğin bakımın ilk şartı bence tüysüz olmak
Yüzdeki tüyler için q switch lazer öneririm size cilt lekelerine de iyi geliyor,1000 lira gbi bir fiyatı var ayda/iki ayda bir giderseniz cillop gibi olursunuz
Tabiki eşiniz için değil önce kendiniz için.
Oldu, parmak üstü tüyleri de alalım artık. Dünyaya kıl tüy almaya gelmedik zaten😒

X