Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Alakasız örnek verince arkadaş arada bağlantı kurmaya çalışıyor kendi başarırsa bize de açıklar belkiiiii.😂
Neyse en azından fark etti hijyenle alakası olmadığını. Belki bir gün kadınlara yapılan bu dayatmaların saçma olduğunu da idrak eder kim bilir…

Çok memnun oldum sizin için ama ben katlanamam gibime geliyor. yakın bir arkadaşım bacağına yaptırdı iğneli epilasyon ama çok çekti gerçekten, anestezik kremler vs ama tam uyuşmuyor demişti. yaptırırken gözünden yaş geliyor, annesi de her seans beraber geliyor elini tutuyordu vs.
İgneliyi tavsiye etmiyorum.kendi adima konusayim. Bes kiz magazada calisiyorduk.bizi arkadasim teşvik etti bir yere gittik onden odeme alip bitene kadar dediler. Mecburen onden imzalari attik parayi odedik. İki arkadasimiz iki seanstan sonra gitmedi usendi kaldi. Biz uc arkadas devam ettik istikrarli bir sekilde. Ciddi anlamda memnun kaldik. Ama makinenin ismi ipl. Di.. okunusu aypiel. Biz ilkte suphede kaldik. Sonra iyi oldugunu surdan anladik. Bizim cok zengin saglam bir musterimiz vardi kadinin bagdat caddesinde magazalari vardi ve guzellik merkezi acti. Bahsettigim acilis 13 sene filan oldu. Kadina durumu anlattik ya biz bir yere gittik imzalari attik keske size gelseydik falan dedik. Kadin dediki olan olmus artik. Makinesi neymis dedi soyledik ipl. Diye. Dediki evet bak buz lazer var diomand var bilmem ne var ama ipl ömür bitirir ama temiz bitiriri dedi. Alexander cabuk bitiriyomus gibi gorunur ama bitmez demisti. Bizde devam ettik Allah var bacaklarima 12 senedir ne agda ne jilet degdi. Hatta bir dr sey demisti. Suraya bak gozenek diye birsey kalmamis tabi kıl cikmaz diye kizmisti.agdayla ugrasmayin en iyisi bu makine. Suan rastlamiyorum bulsam direk yine gidecegim

Dağ ayısına bak hele 🐻

Kıdın dıdıgın tıysız ılırmış.

Özbakım önemli iki taraf içinde ama sizi bu kadar zora sokmasına izin vermeyin.

Fazla tüysüz isteyenlerin pedofilik olduğunu iddia ediyorlar bilginiz olsun. ( Çocuklar tüysüzdür fazla takıntılı olanlar direkt çocuk istiyorum diyemeyecekleri için kadınlara baskı yapıyorlarmış )

Adam normal degil de bu yaklasim da normal degil. Herkeste her işine gelmeyen şeye pedofil der oldu.
Ayrica her cocuk kilsiz degil gayette biyik bolgesi dahi simsiyah killi cocuklar gordum cocuktu yani ergen ya da ergenlige yakin da degil. Killi insanlarin hemen hemen cogu cocukken de killi oluyor kimi fazla kimi az.
Bir arada 34 beden kadinla birlikte olanlara pedofili dendi şu forumda. Neymis cocuk bedeniymis. Daha neler bi yetiskin vucuduyla cocuk bir olur mu kac beden olursa olsun. Killa ne alaka? 😃

Siz bu adama çok yüz vermişsiniz bir de yanlış mı yaptım diyorsunuz. Eşiniz kılsız mı da size böyle davranma hakkını verdiniz? Neden siz de onun kıllarına laf etmediniz?
ben kıllı seviyorum :KK70:
Yakın gözlüğüyle değil dürbünle bakaydı keşke. Takık galiba

Buğday tenliyim, koyu kumral saçlıyım ve beyaz tenlilere sarışınlara göre epey tüylüyüm, 30 yıldır evliyim eşim hiç yakın gözlüğünü takıp elmacık kemiklerimin üzerindeki tüyleri incelemedi, eşiniz arıza çıkarmaya bahane arıyor gitsin kendi andropozlu vücuduna baksın.
Doğru diyorsunuz ama eşim yakın gözlüğü takıp yüzümü incelemedi, kendi zaten yakın gözlüğü kullanıyor ve bazen gözünde kalıyor, birbirimize herhalde çok yakın durduğumuz bir anda gördü galiba. Yoksa normalde görünmez o tüyler zaten.
Cikmaz deseler yapacaksiniz yani :KK43: bu adami o zaman da memnun edemezsiniz farkindasjniz degil mi? Bu sefer de baska bir sey der

Sikma canini parayi masaya yatirsin igneli lazere git cok önemsiyor bir yandan müthis birsey 🤭🤗
Ben sırf estetik için böyle çok acılı işlemlere girmeyi kendi adıma sevmiyorum, yani hayatın zaten kendisi acı dolu, bir de niye bir adama hoş görüneceğiz diye acılı estetik işlemler yaptıralım diyorum. Ben zaten yüzümdeki kılları sir ile aldırıyorum, yani yanaktakini de aldırmak zor değil, sert çıkmayacağını ve sonradan pişman olmayacağımı bilsem aldırırım ama iğneli epilasyon düşünmem, çok acılı bir işlem yanaktaki ayva tüyleri için değmez.

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Gotu kadayıf gibi olan adamları niye şımartıyorsunuz ya? Ne münasebet ya ince tüyler herkesde olur adam şımardıkça şımarmış sende hoşçakal yaz. Ve aklın varsa kendini kullandırma bu herife.

Fazla anlayışlı buldum sizi . Evli insanlar evlenene kadar görmedi mi kılı tüyü. Ayrıca mükemmel olmak zorunda değiliz. İstersem almam kılımi ona ne . Kendinizden bu kadar ödün vermeyin

Siz aşırı tepki verdiğinizi nasıl düşündünüz? Çünkü bu hakaret düpedüz.
Yani sanki öz bakımımı eksik yaptığım ve bende estetik olmayan bir şeyi eleştirdi diye tepki vermiş gibi oldum ama aslında öyle değil, ben "kadın dediğin tüysüz olur" dediği an celallendim. Yapıcı eleştiri yapabilir. Ben yanağımdaki tüyleri almasını bilmez miyim, neden almadığımı anlatıyorum, ha "bilmiyordum" dese ya da "ben daha hoş olur diye düşündüm ama sen bilirsin" dese ya da "bazı kadınlar aldırıyor, bir uzmana ya da aldıran birine danış istersen" dese normal bir konuşma olur ama onun yerine "ama kadın dediğin..." deyince bende ipler koptu çünkü bu düpedüz sen kadın değilsin, bakımsızsın, çirkinsin.. vs bir sürü şey demek ve evet hakaret yani. Bende tepki yaratan buydu, düşünüyorum bunun için tepkimde haklıyım. Sen git o zaman kadın bul.

Yakın gözlüğü takıyor bir de o zaman görüyor . Büyüteçle baksaymış . Mikroskop altında inceleseymiş .
Kadın . İnsandır . İnsan Kıl kökleri olan ve kılları olan bir canlıdır. Doğamız böyle .
Böyle konuları açan insanların kocaları nasıl görünüyor merak ediyorum. Dilerim eski Yunan heykeli gibidir . Mükemmel sesi vardır . Eğitim , para , zeka herşeyi vardır . Dilerim böyledir . Başka türlü kadını beğenmeyip yüzündeki minik tüyleri saymak nedir ?

Sevgili hanımlar. Buğday tenli, siyah saçlı ve biraz da tüylü bir kadınım. Bacak, özel bölge, göbek ve yüzümde kıl olmamasına hep dikkat ederim, düzenli olarak ağda ile aldırırım. Hatta favori olarak tabir ettiğimiz aslında saç çizgisinin bir parçası olan ve kulak önüne düşen küçük parçalardan eşim rahatsız olduğu için onları da sürekli aldırırım. hatta kuaförde alan kız "keşke buraları hiç ellemeseydiniz, sertleşmiş" vs dedi. Sonra şakaklarımın üstünde saç çizgim biraz girinti yapıyor, saçlarımı topladığımda o görüntüyü sevmediğim için oralardaki saçları da aldırıyorum, daha düz bir saç çizgisi elde etmek için. Neyse eşim benim yanağımın üstünde yani elmacık kemiklerimin üstünde falan, yakın gözlüğünü taktığında tüy görmüş. Bunlar çok ince tüyler ve bence görünmüyor, aldırırsam sakal gibi çıkar diye aldırmıyorum. Eşim onları görmüş ve bana aldır dedi, anlatamadım "ama kadın dediğin tüysüz olur" dedi. Ben de "sen git o zaman kadın bul" dedim, telefonu kapattım, aradı açmadım O da bana "hoşçakal" diye mesaj yazmış. Sonra aşırı tepki verdiğimi düşündüm ama gerçekten yanaktaki tüyleri aldırınca sakal gibi çıkmaz mı sonra? aldıran var mı?
Ben sarışınım böyle sorunlarımız yok asdf

Yakın gözlüğü takıyor bir de o zaman görüyor . Büyüteçle baksaymış . Mikroskop altında inceleseymiş .
Kadın . İnsandır . İnsan Kıl kökleri olan ve kılları olan bir canlıdır. Doğamız böyle .
Böyle konuları açan insanların kocaları nasıl görünüyor merak ediyorum. Dilerim eski Yunan heykeli gibidir . Mükemmel sesi vardır . Eğitim , para , zeka herşeyi vardır . Dilerim böyledir . Başka türlü kadını beğenmeyip yüzünde ki minik tüyleri saymak nedir ?
Karısını anası babası ile bırakıp vik vik gezen, şimdiki garılar gaynana istemiyi diye geviş getiren ataerkilin teki. Çok matah bi tip değildir.

M mahmut abi esiniz aylardir baska bir sehirde ailesinin yaninda ve siz boyle bir evlilik surduruyorsunuz. Adam tuylerinizi telefondan goruyor degil mi? Tuylerinize gelene kadar cozmeniz gereken cok daha buyuk sorunlariniz var. Siz bu sorunlari gecistirirseniz adam tuyunuze de takar her seyinize takar. Biri ona evliligin ne oldugunu ve sonuclarini hatirlatmali. Insan biraz utanir diyecegim ama esiniz pek utanacak gibi degil zaten siz de oylece bekliyorsunuz.

Sizi biliyorum. İkinizde geri adım atmıyorsunuz. Uzatmaları oynuyor gibisiniz. Kıl tüy de öylesine tartışma. Nasıl dert bulup bitirelim gibi bir şey olmuş. Asıl soruna odaklansanız, daha mantıklı olur

Erkekler orman gibi gezerken sorun olmuyor bizim bir tüyümüz çıkınca bakımsız oluyoruz. Adalet işte.
Soruya geleyim evet ben tüm yüzü alıyorum yanaklar da dahil. Ayva tüyü de olsa sevmiyorum
Peki sonradan sert çıkıyor mu?
M mahmut abi esiniz aylardir baska bir sehirde ailesinin yaninda ve siz boyle bir evlilik surduruyorsunuz. Adam tuylerinizi telefondan goruyor degil mi? Tuylerinize gelene kadar cozmeniz gereken cok daha buyuk sorunlariniz var. Siz bu sorunlari gecistirirseniz adam tuyunuze de takar her seyinize takar. Biri ona evliligin ne oldugunu ve sonuclarini hatirlatmali. Insan biraz utanir diyecegim ama esiniz pek utanacak gibi degil zaten siz de oylece bekliyorsunuz.
yani sorun büyük aslında. ben geri adım atmayacağım / atamam bu konuda (istemediğim şehirde yaşama konusu)
Yani bence bir evlilik inşa edileceği zaman oturacağı temeli taşıyacak üç sütün var. Bunlar mutlaka evlilik kararından önce kararlaştırılıp inşa edilmeli ve mümkünse değişmemeli yoksa o evlilik kesin yıkılır. Birincisi çocuk yapılıp yapılmayacağı konusu, ikincisi çok ciddi hayat tarzı ve dünya görüşü farklılıklarının olmaması, üçüncüsü de nerede yaşanacağı konusu. Yani bunlara başta iki taraf birlikte karar vermeli, karar verildi ama sonradan biri fikrini değiştirir diğeri değiştirmezse yine sorun olur ve evlilik yıkılır. İlk ikisi değişmedi sağlam ama üçüncüsü bizde çatır çatır çatırdadı. Benim fikrim değişmedi eşimin fikri değişti. Kimsenin suçu yok, herkes mutlu olduğu yerde yaşamalı eğer imkanlar el veriyorsa. Eşim döneceğim diyor ama dönünce mutsuz olur mu bilmem. Ben beklemiyorum ben de kendi hayatımı yaşıyorum şu anda ve işin ilginç tarafı gayet de mutlu, huzurluyum.

O sırada konu sahibinin eşi;

Screenshot_20241025_200852.jpg

ben kıllı seviyorum :KK70:

Doğru diyorsunuz ama eşim yakın gözlüğü takıp yüzümü incelemedi, kendi zaten yakın gözlüğü kullanıyor ve bazen gözünde kalıyor, birbirimize herhalde çok yakın durduğumuz bir anda gördü galiba. Yoksa normalde görünmez o tüyler zaten.

Ben sırf estetik için böyle çok acılı işlemlere girmeyi kendi adıma sevmiyorum, yani hayatın zaten kendisi acı dolu, bir de niye bir adama hoş görüneceğiz diye acılı estetik işlemler yaptıralım diyorum. Ben zaten yüzümdeki kılları sir ile aldırıyorum, yani yanaktakini de aldırmak zor değil, sert çıkmayacağını ve sonradan pişman olmayacağımı bilsem aldırırım ama iğneli epilasyon düşünmem, çok acılı bir işlem yanaktaki ayva tüyleri için değmez.
Sonradan pişman olursunuz, sert çıkar, yayılır ve yüzünüz de sarkar. Her bölgeye sir yapılmaz. Her bölge de tüysüz olmaz, bırakın kalsın. O tüylerin de sebebi olduğunu anladığımızda biraz gelişiriz belki. Siz rahatsız olsanız anlarım ama kocanızın istekleri için yolunmuş kaza dönmenize, bu kadar acıya katlanmanıza anlam veremedim. Artık doktorlar da söylüyor, eskiden sanki öyle olması gerekiyormuş gibi kadınlar her yerlerine sir yaptırırdı. Acısı, zahmeti bir de ileri yaşlarda derinin daha kolay sarkması da cabası. Kim için, böyle adamlar için bir de. Mesela koltuk altına lazer de yapılmaz, yapılmamalı. Biraz canınızı düşünün. 49 yaşında da ayva tüylerinin peşine düşen adam da, bilemedim...

Peki sonradan sert çıkıyor mu?

yani sorun büyük aslında. ben geri adım atmayacağım / atamam bu konuda (istemediğim şehirde yaşama konusu)
Yani bence bir evlilik inşa edileceği zaman oturacağı temeli taşıyacak üç sütün var. Bunlar mutlaka evlilik kararından önce kararlaştırılıp inşa edilmeli ve mümkünse değişmemeli yoksa o evlilik kesin yıkılır. Birincisi çocuk yapılıp yapılmayacağı konusu, ikincisi çok ciddi hayat tarzı ve dünya görüşü farklılıklarının olmaması, üçüncüsü de nerede yaşanacağı konusu. Yani bunlara başta iki taraf birlikte karar vermeli, karar verildi ama sonradan biri fikrini değiştirir diğeri değiştirmezse yine sorun olur ve evlilik yıkılır. İlk ikisi değişmedi sağlam ama üçüncüsü bizde çatır çatır çatırdadı. Benim fikrim değişmedi eşimin fikri değişti. Kimsenin suçu yok, herkes mutlu olduğu yerde yaşamalı eğer imkanlar el veriyorsa.

Nerede yasayacaginiz degisebilir ama adamin derdi sizi ailesine bakici yapmak. Kisaca boyle bir niyeti olan otursun ailesine baksin hic evlenmesin.

Ben geri adim atmayacagim diyorsunuz ama esiniz bilmem kac aydir orada ne kadar mutlu oldugunu anlatmisti size. Bu gun is tuylere kadar gelmis. Bana gore bu geri adim atmamak degildir. Esiniz sizi birakip gittiyse bunun bir sonucu oldugunu bilmeliydi. Siz telefonda tuy muhabbeti yaparsaniz geri adim atmasaniz ne olacak ki? Boyle telefonda evlilik mi yasanir? Ben mi fevriyim siz mi fazla sakinsiniz anlamadim ama esinize ben buradan deliriyorum siz tuy muhabbetine getiriyorsunuz isi.

X